Προς το περιεχόμενο

Συνάρτηση SUM στο Excel 2003

nik314

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω αναλάβει μισθοδοσία σε μια δευτεροβάθμια και πληρώνω γύρω στα 100 άτομα. Στο τέλος λοιπόν του excel έχω μια συνάρτηση sum(A1:A100) για να βγάλω την σούμα. Επειδή όμως έχω να πληρώσω και αναδρομικά και κάτι άλλες τέτοιες χαζομάρες, παρεμβάλλω στα προηγούμενα και άλλες σειρές δεδομένων. Το πρόβλημα είναι ότι το αρχικό sum μεταβάλλεται λόγω των καινούργιων δεδομένων ενώ εγώ θέλω να αθροίζονται μόνο τα αρχικά κελιά. Πως μπορεί να γίνει κάτι τετοιο; Βοηθήστε γιατί πρέπει να πληρώσωωωωωωωωωω....

Δημοσ.

rowan όταν πάω να αθροίσω, επειδή τα κελιά που αθροίζονται είναι πολλά μου βγάζει ότι η συνάρτηση δεν γίνεται δεκτή λόγω πολλών όρων.

Δημοσ.

Όταν λες έχεις αναλάβει μισθοδοσία τι εννοείς; Υπολογίζεις τη μισθοδοσία σε excel? :shock:

Για πιο σωστή πληροφόρηση τα αναδρομικά βάλτα σε ξεχωριστό πινακάκι και ιδού η λύση σου. Μην εμφανίζεις τις τακτικές αποδοχές στο ίδιο πινακάκι με τα αναδρομικά.

Να υποθέσω ότι είναι για σχολείο και δεν την υπολογίζεις εσύ από την αρχή, γιατί αλλιώς μισθοδοσία σε excel μην το πεις παραέξω...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...