Προς το περιεχόμενο

Ηχοσύστημα

zachaoulis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Επείδη τα έφτυσαν τα ήχεια μου,ειπα να δωσω μεχρι 200 ευρω να τα αλλάξω και να βάλω κανένα ενισχυτή με woofer.Δεν ζηταω κατι το τέλειο γι αυτο και μεχρι τόσα λεφτα.Εχει να προτείνει κανείς κατι οικονομικό σε ενισχυτή ή woofer και ηχεία?ευχαριστω εκ των προτέρων.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Πριν από κάνα μήνα είχα δει στα media markt σετ ηχεία πίσω, ενισχυτής και woofer γύρω στα 200, ένα από sony και ένα από μία άλλη φίρμα που δε θυμάμαι - check it out

ισχυει ακομα πως αν παρεις κάτι απο media markt στο "περνάνε" εκείνοι;εχει κανεις καμια αναλογη εμπειρια;

Δηλαδή; Εγώ προσωπικά πήρα το σετάκι που είπα παραπάνω και το πέρασα μόνος μου

παιδια τελικα πηγα στα media market και πηρα με 180 ενα πακετο που ειχε ενισχυτη sub και 2 ηχεια που τα εβαλα πισω..τωρα θελω και 2 για μπροστα και ειμαστε κομπλε.παντως με τοσα λεφτα το ηχοσυστημα τα σπαει ;-)

τι αμαξι εχεις και τι ηχεια εχει τωρα?

Seat ibiza τρίθυρο, εργοστασιακά ηχεία μπρος και πίσω, άλλα δύο εταζέρας, sub πίσω, ενισχυτή magnat και ηχοσύστημα kenwood

πολλα ηχεια πισω νομιζω. το ιδανικο βεβαια ειναι ο ηχος μονο απο μπροστα, αλλα τεσπα...

ακριβως

ξηλωνεις τα πισω,και βαζεις καλα ηχεια μπροστα μονο

καλα φιλε ντιναρα αυτο εχει περισσοτερο εφαρμογη σε ατομα που εχουν καποια κολληματα με τον ηχο, οπως εγω. η πλειοψηφια των ατομων θελουν ηχο απο παντου να γεμιζει το χωρο.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...