Προς το περιεχόμενο

Nokia C6

Rabican

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα παιδια.

σκεφτομαι ν αλλαξω το κινητο (Ν78) καθοτι εχει καποια θεματακια, και να παρω το C6. Δε θελω αλλες μαρκες, μονο Νοκια (εχω περιπλανηθει σε αρκετες και κατεληξα στη Νοκια ως πιο βολικη για μενα). εχει κανεις εμπειριες απο το C6; στα 230 ευρω νομιζω ειναι καλη ευκαιρια. touch screen που θελω εχει, ραδιοφωνο εχει, windows media player εχει... πως σας φαινεται σαν επιλογη; εναλλακτικα κοιταζω το 5800.:-)

ΥΓ: ουσιαστικα αυτο που με εκνευρισε στο Ν78 ηταν ο media player του καθως και το οτι χαλασε το ενα ηχειακι..

Δημοσ.

Εγώ βασικά έχω το Nokia 5800 και του έχω βάλει λογισμικό C6 πάνω. Είμαι απίστευτα ικανοποιημένος γιατί το αγόρασα 170 ευρό ολοκαίνουριο στο κουτί του από μια αγγελία και για τα χρήματά του είναι πάρα πολύ καλό. Ένας φίλος μου χθες πήρε το C6 και έτσι λίγο που το κράτησα στα χέρια μου και μπήκα λίγο στο menu δεν είδα διαφορές με το δικό μου εκτός από το ότι έχει full qwerty πληκτρολόγιο και 5 MP κάμερα. Κατά τα άλλα μου άρεσε πολύ το C6 και θα σου πρότεινα να το πάρεις αλλά και το 5800 δεν είναι καθόλου άσχημη λύση :)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...