Προς το περιεχόμενο

Πως δουλεύουν τα φρουτακια ???

Ragouel

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γειά σας, θα μπορούσε να με διαφωτήσει κανείς πάνω στο θέμα ?

Θα ήθελα να μάθω καταρχας που είναι (και αν είναι) αποθηκευμένα τα παιχνίδια στον Server του δικτύου....

Πχ, σε ένα setup με 10 υπολογιστές και έναν server πως γίνεται η λειτουργία της μονάδας ?

Με ποιον τρόπο ανοίγουν οι clients, απο που φορτόνονται τα παιχνίδια ?

Τι λειτουργικό υπάρχει στους clients ?

Σε τι τιμές νοικιάζουν τα παιχνίδια αυτά οι εκάστοτε εταιρείες ??

Υπάρχει τρόπος να κάνεις monitor ή και dump την RAM σ' ένα USB stick ενώ εκτελούνται τα παιχνίδια ???

Ευχαριστώ!

Δημήτρης.

Δημοσ.

Θα ήθελα να μάθω καταρχας που είναι (και αν είναι) αποθηκευμένα τα παιχνίδια στον Server του δικτύου....

Πχ, σε ένα setup με 10 υπολογιστές και έναν server πως γίνεται η λειτουργία της μονάδας ?

Υπάρχει τρόπος να κάνεις monitor ή και dump την RAM σ' ένα USB stick ενώ εκτελούνται τα παιχνίδια ???

Ευχαριστώ!

Δημήτρης.

Τί ακριβώς ζητάς???

Προσπαθείς να κάνεις κάτι προγραμματιστικά ή είναι φιλολογικές ερωτήσεις??

Μπορείς να γίνεις λίγο πιο συγκεκριμένος?

Δημοσ.
Τί ακριβώς ζητάς???

Προσπαθείς να κάνεις κάτι προγραμματιστικά ή είναι φιλολογικές ερωτήσεις??

Μπορείς να γίνεις λίγο πιο συγκεκριμένος?

Θέλω να αντιγράψω τα παιχνίδια ενός μηχανήματος αλλα δεν ξέρω απο που να ξεκινίσω...

Οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με την λειτουργία τους θα με βοηθούσε πολύ, ευχαριστώ...

Δημοσ.

Θέλω να αντιγράψω τα παιχνίδια ενός μηχανήματος αλλα δεν ξέρω απο που να ξεκινίσω...

Οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με την λειτουργία τους θα με βοηθούσε πολύ, ευχαριστώ...

στη συντόμευση ιδιότητες -> βρίσκεις το φάκελό του και συνήθως εκεί είναι όλα τα αρχεία του.

Δημοσ.

Για να τα αντιγράψεις τώρα έχεις ένα τρελό θέμα!! ;)

Ανάλογα με το παιχνίδι και το μέγεθός του, έχεις με αρκετά καλούδια που το ακολουθούν και dependencies, πχ Visual C++ RunTimes, κλειδιά στο Registry κλπ κλπ. Αν μιλάμε για παιχνίδια της μορφής Medal Gear Solid, Unreal, FarCry, Crysis, κλπ, που κάποια έχουν και αναφορές στην μηχανή γραφικών PhysiX, θα σου έλεγα να μην μπείς στο κόπο, γιατί πολύ απλά εκτός του οτι θα χάσεις το μπούσουλα, οι τιμές των αρχείων ρυθμίσεων προσαρμόζονται ανάλογα με το σύστημα που εγκαθίστανται.

Αν θες τα παιχνίδια κατά τη γνώμη μου,,, βρες τα από torrent! Λιγότερο θα σου πάρει ...

Δημοσ.

Στον δίσκο του server.

ποιάς μονάδας?

Απο το On/off. Απ όπου είναι εγκατεστημένα (ή στον server ή στο workstation)

dos

τα πουλάνε.

υπάρχει αλλα για ποιο λόγο να κάνεις κάτι τέτοιο?

Δεν σου αρκεί να αντιγράψεις απλώς τα αρχεία που έχουν εγκατασταθεί στο φάκελο games\the_game για παράδειγμα. Τα περισσότερα παιγνίδια πρέπει να εγκατασταθούν κανονικά.

Τα φρουτάκια που κολλάγανε? Και εν τέλει.. πως δουλεύουν?

Επίσης όλο αυτό.. πως σχετίζεται με τον προγραμματισμό?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...