vasilis123 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2010 καλησπερα, ξερω οτι ακουγετε χαζο αλλα ρωταω... υπαρχει τροπος να συνδεθουν τα logitech z-2300 σε αυτκινητο?
Rabican Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2010 καλα με κουφανες..! τοσο πολυ σ αρεσουν που τα θες στο αμαξι; δεν πας να παρεις ενα σετακι ηχεια αμαξιου καλυτερα..;
vasilis123 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2010 Βασικά δεν θέλω να τα χρησιμοποιήσω απλά από περιέργεια ήθελα να μάθω εάν γίνετε
De@th L0rd Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2010 Mε τι θα τα τροφοδοτήσεις οεο??? To μόνο εύκολο είναι αυτό. Τα περισσότερα τροφοδοτούνται από 12 V DC. Υπάρχουν και μετατροπείς αυτοκινήτου σε ότι τάση θες. Εμένα αυτό που μου κάθεται δύσκολο είναι η τοποθέτηση, και η ακουστική που θα έχουν. ---------- Προσθήκη στις 19:05 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 19:04 ---------- Βασικά δεν θέλω να τα χρησιμοποιήσω απλά από περιέργεια ήθελα να μάθω εάν γίνετε Τα πάντα γίνονται, αρκεί να αξίζει τον κόπο. Πάντως να το ξέρεις, ποιο γαμάτο είναι να βγάλεις το παλιό στέρεο από το αυτοκίνητο και να το δουλεύεις με τα ηχεία στο σπίτι ή το γκαράζ, παρά το αντίθετο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.