Προς το περιεχόμενο

αποκωδικοποιητης mpeg4

chesty

Προτεινόμενες αναρτήσεις

1.Ζήτα να γίνει συνέλευση και θίξε το ζήτημα της κεραίας δεν μπορεί αφού πιάνεις χάλια εσύ θα πιάνουν και άλλοι χάλια,αν πιάνεις μόνο εσύ χάλια ξανασφύρα τον τεχνικό κάπου ενδιάμεσα είναι το πρόβλημα και φτιάχνεται σχετικά εύκολα.

2.Αν δεν συμφωνήσουν για την ομαδική ρώτα αν μπορείς να βάλεις μια κεραία δικιά σου ξεχωριστή και εδώ ξανασφυρίζεις τον τεχνικό,γύρο στα 60-70€ όλα κομπλέ αν δεν χρειαστούν ενισχυτές ή διάφορα άλλα.

3.Με την εσωτερική κανείς δεν μπορεί να σου πει 100% αν θα πιάσει ή όχι,αν θες το ρισκάρεις,δεν εκπέμπει τίποτα η εσωτερική κεραία λαμβάνει το σήμα που "τριγυρνάει" ούτως ή άλλος οπότε δεν υπάρχει θέμα ακτινοβολίας.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Το προβλημα το εχουν ολοι, ρωτησα και τον διπλανο μου, εχει ακριβως το ιδιο σημα με εμενα. Απλα δε θελουν να το φτιαξουν, γιατι οι περισσοτεροι ειναι γεροι και δεν εχουν και πολλα λεφτα.

Ενοικιαστης ειμαι εγω, δε θελω να βαλω δικια μου κεραια. Θελω να αγορασω μια εσωτερικη καλη κεραια, αλλα δε καταλαβαινω γιατι να μη πιανει; Σημα λογικα υπαρχει, αφου μενω στον Βυρωνα Αττικης. Διαφοροι γνωστοι μου εχουν πολυ καλο σημα στην περιοχη αυτη.

Ποια κεραια μου προτεινετε να αγορασω;

Καλη ειναι αυτη η κεραια ή οχι; http://www.e-lianos.gr/product-view.aspx?pid=34629

Ρε'σύ,είπαμε

3.Με την εσωτερική κανείς δεν μπορεί να σου πει 100% αν θα πιάσει ή όχι,αν θες το ρισκάρεις,δεν εκπέμπει τίποτα η εσωτερική κεραία λαμβάνει το σήμα που "τριγυρνάει" ούτως ή άλλος οπότε δεν υπάρχει θέμα ακτινοβολίας.

είναι εντελώς αδύνατον να σου πει κάποιος με ασφάλεια αν θα παίξει μια εσωτερική κεραία,αν θες δοκιμάζεις,σιγουριά δεν υπάρχει.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...