tonygreek Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2010 Αν έχεις 4gb μνήμη ram τότε να ξέρεις ότι δεν θα την ''διαβάζει'' όλη Δηλδη προτηνεις να τα αλλαξω σε 32 bit ;
ColdFusion Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2010 Δηλδη προτηνεις να τα αλλαξω σε 32 bit ; Αν εχεις 4 gb μνημη ασε τα 64 Bit
tonygreek Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2010 Εχω 4gb μνημη οποτε το αφηνω... Να σε ρωτησω κατι αυτο το TunUp υπαρχει καποιος τροπος να το εχω για παντα...γιατι μου λεει οτι εχω ακομα 13 αν δε κανω λαθος μερες ακομα...ή δεν χρειαζεται να το εχω για παντα;;
ColdFusion Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2010 Εχω 4gb μνημη οποτε το αφηνω... Να σε ρωτησω κατι αυτο το TunUp υπαρχει καποιος τροπος να το εχω για παντα...γιατι μου λεει οτι εχω ακομα 13 αν δε κανω λαθος μερες ακομα...ή δεν χρειαζεται να το εχω για παντα;; σου εστειλα πμ.......
tonygreek Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2010 λοιπον... ολα καλα με τον υπολογιστη..ειναι πιο γρηγορος αλλα το tuneup utilities μου βγαζει οτι υπαρχουν προβληματα με τους drivers για τα usb :WPD filesystem volume driver μηπως ξερει κανεις τι αλλους drivers πρεπει να εγκαταστησω εκτος απο αυτα που εχω εγκαταστησει ηδη : LG DVD Wriwter Solution GIGABYTE 6-QUAD/S-series Intel 3-series Utility CD NVIDIA GEFORCE VGA Driver Compact Disk
alexis333 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2010 Φιλε μου βαλε αυτο εδω το προγραμμα και τρεχτο .... Hard Disk Sentinel 3.50 Μαλον θα βρουμε μαργαριταρια ....
tonygreek Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2010 πως θα το τρεξω δηλαδη...; δε βλεπω καμια επιλογη που αν τη πατησω να κανει κατι σα scan...
alexis333 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2010 πως θα το τρεξω δηλαδη...; δε βλεπω καμια επιλογη που αν τη πατησω να κανει κατι σα scan... Απλα εγκατεστησε το .... Και δες τι σου βγαζει .... Δωσε μας μια φοτο ...
ice25 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2010 λοιπόν φίλε μου 2 πραγματάκια... α)μου μυρίζει πρόβλημα στον δίσκο σου β)η κάποιο από τα προγράμματα-παιχνίδια που έβαλες δεν είναι και τόσο αθώα κατέβασε το εργαλείο για το δίσκο που λέει ο φίλος πιο πάνω τρεξτο αν δεν βγάλει προβλήματα-πάμε ξανά win7 και δεν εγκαθιστάς drivers...προγράμματα και ότι άλλο έχεις, πιθανών να δει όλες τις συσκευές από μόνο του.αν χρειαστείς κάποιους drivers πας στο site των αντίστοιχων κατασκευαστών και κατεβαζεις τους drivers για win7 παρακολουθείς την συμπεριφορά του συστήματος αν είναι οκ αρχίζεις και βάζεις ένα ένα τα παιχνίδια και τα προγράμματα που χρησιμοποιείς με δόκιμες ανάμεσα σε κάθε εγκατάσταση ώστε να βρεις πιο σου φταίει α και η δύναμη μαζί σου χε,χε
tonygreek Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2010 το εγκατεστησα και μου βγαζει 100% health οτι λειτουργει perfect δηλαδη κανενα προβλημα... οσο αναφορα τα προγραμματα-παιχνιδια που εχω ειμαι 100% σιγουρος οτι δεν εχουν ιο γιατι τα ιδια εχουν και παρα πολλοι φιλοι μου και δεν εχουν προβλημα..απλα αυτοι πηγαν τον υπολογιστη τους σε ειδικο και τους εκανε το format ενω εγω το εκανα μονος μου.. και απο οτι μου λενε οι τεχνικοι αργουσανε να επιστρεψουν τους υπολογιστες γιατι ψαχνανε μια καινουργια εκδοση των drivers οποτε λεω και εγω οτι θελω τους drivers πιο πολυ απο ανησυχια και οχι τοσο απο παρουσιαση προβληματος.. το μονο προβλημα που εχω ειναι οτι οταν βαζω ενα εξωτερικο σκληρο που εχω η και stickakia για να βαλω ή να βγαλω κατι απο τον υπολογιστη κολλανε ολες οι θυρες και ο υπολογιστης... οποτε λεω κατι εχει να κανει με τους drivers γιατι μου βγαζει και το tuneup utilities errors για τις θυρες... Για αυτους τους λογους δεν ειναι καποιο απο τα παιχνιδια ή προγραμματα που εχω...
Chief90 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2010 έχω και εγώ έναν wd black 1 tb με το ίδιο θέμα(πρόσφατα αγορασμένος) .το Sentinel δείχνει και σε έμενα 100% health . άλλα όταν πάω να ανοίξω φάκελο σε άσχετες φάσεις(μπορεί και να μην το κάνει καν) κολλάει ο explorer (των windows 7) και μετά από 5 sec δουλεύει. επίσης παρατήρησα οτι ανα εβδομάδα που κάνω defr μου βγάζει ότι είναι fragment 27++%. μετά το defrag πέφτει στο 3. δεν το πολυ εψαξα ως τωρα γιατι εχω ssd για το λειτουργικο αλλα μου κανει εντιπωση ps : το σύστημα που μιλάω φαίνεται στην υπογραφή μ
Str Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2010 EPIC υπομονή παιδιά, μόνο αυτό έχω να δηλώσω... αυτό και ένα memtest να κάνει το παιδί... δηλαδή: κατεβάζεις το memtest, διαβάζεις τις οδηγίες του, το φορτώνεις σε ένα φλασάκι, εκκινείς τον υπολογιστή από το στικάκι και το αφήνεις ώρες να κάνει τεστ στη μνήμη του υπολογιστή σου. μας λες τα αποτελέσματα εναλλακτικά, κατεβάζεις ένα cd με το τελευταίο Ubuntu Linux και στην εκκίνησή του έχει επιλογή αντί να ξεκινήσεις με το ubuntu να κάνεις memtest αυτό σε περίπτωση που δε θέλεις (για κάποιο περίεργο λόγο σαν εμένα) να μπλέκεις με usb
Στάθης_ΕΛ Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2011 Καλησπερα παιδια, εγω εχω windows xp και κολλαει συνεχως και μου βγαζει 'δεν αποκρινεται' κυριως οταν ανοιγω φακελους απο φλασακια κλπ. Δεν παιζει ταινιες ουτε κατα διανοια, το antivirous (eset nod32) μου λεει οτι ολα ειναι καλα και τωρα δεν μπορω ουτε να αντιγραψω αρχεια απο φλασακι! Τι προβλημα υπαρχει;
Δεινόσαυρος Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2011 Καλησπερα παιδια, εγω εχω windows xp και κολλαει συνεχως και μου βγαζει 'δεν αποκρινεται' κυριως οταν ανοιγω φακελους απο φλασακια κλπ. Δεν παιζει ταινιες ουτε κατα διανοια, το antivirous (eset nod32) μου λεει οτι ολα ειναι καλα και τωρα δεν μπορω ουτε να αντιγραψω αρχεια απο φλασακι! Τι προβλημα υπαρχει; Τι pc έχεις?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα