Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
εε καλα και εσυ γιατι ειναι απαραδεκτο?

Περα του οτι εχεις απενεργοποιησει το αυτοματο backup ή ειχες καιρο να το συνδεσεις στο pc , προφανως εχεις αλλαξει και την τοποθεσια των folders σου με τις φωτο και τα τραγουδια. Τι σου φταιει το itunes?

Τα τηλεφωνα απο που τα συγχρονιζεις? outlook , adress book , google contacs , χειροκινητα και δεν ειχες παρει backup?

Ψαξε τι εκανες λαθος γιατι θα την ξαναπατησεις και θα σου φταιει παλι το itunes.

:-)

τωρα εχω το 4αρι, πριν ειχα το 3G.

ποτε δεν εχει καταφερει να κανει κανονικα "transfer purchases from iphone" παντα κολαει, παντα, και γραφει "not responding", ειναι bug αλλα δε καταλαβαινω γιατι δε το διορθωνουν

• Απαντ. 46
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Εννοεί οτι οταν μπει καποιος στο me.com με το ID θα μπορεί να εντοπίζει την συσκευή του...

Eννοω απο την εφαρμογη "find my iphone" που υπαρχει στο app store

Δημοσ.
Ελπίζοντας σε μια αναβαθμιση και της ταχυτητας στο 3g (το χαριζω στην αδερφή να μην σερνεται κιολας)

αμα θες να χειριστεις το 3g ανετα οπως ηταν παλια βαλε 3.1.3

εγω αυτο εκανα περιμενα την 4 εφαγα πακετα εβαλα την 4.1 ψιλοκαλυτερα. οταν λειτουθργεις ενα κινητο δε θες να κολλαει οποτε εφοσον αποφασισαν να παρατισουν το 3g και οπως βλεπω και το 3gs καλυτερα να μενεις σιγα σιγα εκει που εισαι ... ειναι το χουντικο καθεστως της apple που μ απογοητευσε σαν χρηστη για να να αγορασεις το καινουριο τους και να 'χουνε πωλησεις αλλιως το βρισκω χαζο να σερνετε μια συσκευη μετα απο αναβαθμιση ... μπορεις να κανεις πολλα για να μη το καταφερεις αλλα απο τι βλεπω δεν καναν τιποτα ουσιωδες ... λυπαμαι μεχρι και το notes synch βγαλαν ταχα μου οτι ηταν ενας παραγωντας στο #g για την ταχυτητα του στο 4.1 ντροπη ... ειναι και χαζοι περα απ το στημενο promo του 4 οταν καναν την στιμενη πατατια με το 4.0 αποφασισαν να το ξεκουτσουρεψουν στο 4.1 μετα απο την κατακραβγη του κοσμου δειξαν ενα μικρο ελεος και δε το στρωσαν καλα ... μα γιατι αραγε γιατι ; δεν ειναι αφελεις αποκλειτε ενας μεγαλος κολωσος να ειναι χαζος οπως και το παραδειγνα με τη κερεα απολειτε να μην εγινε drivetest ξερουν τι κανουν ...

Δημοσ.
Μα αυτο δεν μπορεί να γίνει δωρεάν στο 3GS.

Γίνεται, απλά πρέπει να το ενεργοποιήσεις από κάποιο ipad η iphone 4 πρώτα, και μετά μπορείς και σε 3Gs.

Δημοσ.

Παιδια απο χτες τρεχω την ios4.2.1 ενταξει εκτος απο τα καινουργια χαρακτηριστικα δεν εχει και τις τρελες διαφορες με πριν νομιζω.. Ειναι πιο γρηγορο και ωραιο το findme αλλα οκ.! Αναρωτιεμαι αν αξιζει να το κανω jailbraik ι οχι, γιατι κατι διαβασα πως οσα ειναι jailbraik θα τα κλεινει ι apple!!!!

Sent from my iPhone using Insomnia.app

Δημοσ.

Ας πουμε τωρα οτι θα βγει συντομα το JB και θελουμε να αναβαθμισουμε σε 4.2.1. Ποια ειναι η σωστη διαδικασια ωστε μετα απο την αναβαθμιση να εχουμε το iphone μας ακριβως οπως πριν?? δηλαδη 4.2.1. με ολες μας τις εφαρμογες και jailbreaked.

Εγω αυτο που σκεφτομουν ειναι να κρατησω ενα backup απο itunes και να κανω ενα transfer purchases (ακομα και τις εφαρμογες απο installous). Μετα να κανω update στην 4.2.1. επιλεγοντας την επιλογη "Set as new phone". Αμεσως μετα κανω το "ταδε" JB, εγκαθιστωντας το installous. Αν μετα κανω sync τα apps απο itunes στο τηλεφωνο λογικα.....δε θα ειναι οπως πριν??

Τα ημερολογια μου, τα contacts, τη μουσικη μου και τις φωτογραφιες υποθετω με ενα απλο sync με το mac και θα ειναι comple...

Σωστες οι σκεψεις μου ή υπαρχει και απλουστερος τροπος?

Δημοσ.

Ρε παιδιά, ιδέα μου είναι ή μετα την αναβάθμιση (iphone 4) τρώει κάτι ψιλοκολληματάκια στα animation στην Home Screen?? Και μάλιστα με reset all settings μετά το update και περίπου 40% μόνο φορτωμένος σκληρός. Παρατήρησε κανείς τίποτα? Φυσικά μιλάω για original firmware, όχι JB...

Δημοσ.

Επειδη δεν ξερω σιγουρα , το "find my phone" δεν ηταν ο βασικος λογος για να κανει καποιος συνδρομη στο mobileme??

Αρα στο θεμα προχθες με τους beatles και το itunes που προβλεπαν καποιοι πριν την ανακοινωση , οτι θα δωσει δωρεαν το mobileme δεν πεσαν και πολυ εξω?

τωρα εχω το 4αρι, πριν ειχα το 3G.

ποτε δεν εχει καταφερει να κανει κανονικα "transfer purchases from iphone" παντα κολαει, παντα, και γραφει "not responding", ειναι bug αλλα δε καταλαβαινω γιατι δε το διορθωνουν

Μηπως εισαι JB? Το transfer purchases ειναι η πιο απλη διαδικασια , δεν μπορω να φανταστω γιατι να κολλαει και ιδιως και στα 2 κινητα σου.

Δημοσ.

Γεια χαρα.

Ρε παιδια γιατι δεν μπορω να κανω airprint? Εχω ενα lexmark E260 printer συνδεδεμενο σε δικτυο wireless αλλα δεν το βρισκει το iphone. Εχει κανεις καμια ιδεα τι φταιει;

• Super Moderators
Δημοσ.

Γεια χαρα.

Ρε παιδια γιατι δεν μπορω να κανω airprint? Εχω ενα lexmark E260 printer συνδεδεμενο σε δικτυο wireless αλλα δεν το βρισκει το iphone. Εχει κανεις καμια ιδεα τι φταιει;

Το AirPrint πρέπει να υποστηρίζεται από τον εκτυπωτή σου. Το ίδιο αντιμετωπίζω κι εγώ με έναν Lexmark X264dn συνδεδεμένο σε Apple Time Capsule.

Βρήκα αυτή τη σελίδα για την ενεργοποίηση του AirPrint:

http://netputing.com/2010/11/11/airprint-hacktivator/

Δημοσ.

Γνωριζει κανεις τιποτα για προβλημα στην μπαταρια με το ios4.1 κρατουσε πολυ.

Απο την μερα που εβαλα το ios4.2.1 η μπαταρια εχει τρομερη πτωση και διαβασα και αλλου και αλλα τετοιου ειδους παραπονα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...