Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 46
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Και γω ψαχνομουν να το κατεβασω αλλα τπτ,πειτε το ρε παιδες οτι δεν εχει μπει ακομα :-)

Sent from my iPhone using Insomnia.app

Δημοσ.

Λίγο υπομονή ακόμα σε 3 4 λεπτά βγαίνει.Δεν μπορούσε να δώσει δωρεάν και την υποστήριξη του mobile me και για εμας τους 3gsάκηδες :-(

Δημοσ.

σου λεει βγήκε, πατας download & install και σταματάει. μετα ξαναπατάς και λεει 4.1 είναι η current version.

πανικός πρέπει να γινεται...

Δημοσ.

Εγω δεν εχω καταλαβει κατι ακομα...Το find my iphone ειναι ξεχωριστο app απο το appstore πλεον? Και για να εγκαταστησουμε αυτο το app πρεπει να εχουμε mobile me account και iphone 4?

Και εφοσον δεν εχουμε mobile me account μας επιτρεπει τη δημιουργια του δωρεαν μονο εαν εχουμε iphone 4, ipad και τα καινουργια ipod??

Δημοσ.

συνδεσα το τηλεφωνο στο ιτυνες πατησα transfer purchases from iphone και κολησε το συμπαν. αναγκαστηκα να κλεισω το ιτυνες με ctrl alt del.

μετα συνδεσα το τηλεφωνο και μου εβγαζε μονο επιλογη να τα σβησει ολα, ή να το γυρισει σε προιγουμενο backup το οποιο ειναι πριν ενα μηνα.

παταω να γυρισει σε προιγουμενο backup και χαθηκαν ολα! φωτογραφιες, τηλεφωνα τα παντα.

ελεος ρε με αυτο το ιτυνες τι απαραδεκτο πραγμα ειναι αυτο!

τελικα μπηκε η 4.2 αφου σβηστηκαν ολα τι να το κανω,

καλα ειμουνα με την 4.1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σε μένα όλα καλά. Καλή φάση το Find my iPhone αν και αυτή τη στιγμή έχει πήξει το σύμπαν και δε συνδέεται (edit: παίζει κανονικά τελικά). Σου δίνει τη δυνατότητα να στείλεις ό,τι μνμ θες, να το κλειδώσεις ή να τα σβήσεις όλα. Το δυο πρώτα τα δοκίμασα, ποιός θα δοκιμάσει και το τρίτο;;; :devil:

Επεξ/σία από kirileman
Δημοσ.
συνδεσα το τηλεφωνο στο ιτυνες πατησα transfer purchases from iphone και κολησε το συμπαν. αναγκαστηκα να κλεισω το ιτυνες με ctrl alt del.

μετα συνδεσα το τηλεφωνο και μου εβγαζε μονο επιλογη να τα σβησει ολα, ή να το γυρισει σε προιγουμενο backup το οποιο ειναι πριν ενα μηνα.

παταω να γυρισει σε προιγουμενο backup και χαθηκαν ολα! φωτογραφιες, τηλεφωνα τα παντα.

ελεος ρε με αυτο το ιτυνες τι απαραδεκτο πραγμα ειναι αυτο!

τελικα μπηκε η 4.2 αφου σβηστηκαν ολα τι να το κανω,

καλα ειμουνα με την 4.1

εε καλα και εσυ γιατι ειναι απαραδεκτο?

Περα του οτι εχεις απενεργοποιησει το αυτοματο backup ή ειχες καιρο να το συνδεσεις στο pc , προφανως εχεις αλλαξει και την τοποθεσια των folders σου με τις φωτο και τα τραγουδια. Τι σου φταιει το itunes?

Τα τηλεφωνα απο που τα συγχρονιζεις? outlook , adress book , google contacs , χειροκινητα και δεν ειχες παρει backup?

Ψαξε τι εκανες λαθος γιατι θα την ξαναπατησεις και θα σου φταιει παλι το itunes.

:-)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...