GREGKERKYRA Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2010 Για σας, η μόνες μου γνώσεις επάνω στο θέμα είναι με το κινητό μου HTC και τους πειραματισμούς με διάφορους χάρτες. Θέλω να αγοράσω όμως μία συσκευή αποκλειστικά gps. Οι απορίες μου είναι οι εξής: 1. Ανεξαρτήτου συσκευής (garmin,mls κλπ) μπορώ να φορτώσω οποιονδήποτε χάρτη/pois αργότερα από το pc; Είναι κλειδωμένες οι συσκευές και πρέπει να βάζω συγκεκριμένους χάρτες; 2. Τι πρέπει να προσέξω πριν την αγορά. 3. Έχετε να μου προτείνεται κάτι; έστω κάποια μάρκα; (Έδρα Κέρκυρα με συχνά ταξίδια Αθήνα έως 200€) 4. Για αυτό εδώ τι λέτε; http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.926350 5.Οι live υπηρεσίες πχ αποφυγή κίνησης/έργων κλπ είναι θέμα συσκευής ή χαρτών;
mastor10 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2010 εγω θα σου προτεινω αυτο http://www.ngi.gr/eshop_product.php?c=Navigation_devices_with_GiniusDriver&p=Navis_NS_5026&dy1_ το εχω παρει και εχει τρομερη αποκριση εμενα πιανει σημα και μεσα στο σπιτι, με το ginius driver που εχει γινετε πολυ γρηγορα η ανανεωση του χαρτη επισης ειναι ξεκλειδωτο βαζεις εσυ το προγραμμα που θες να ξεκιναει πχ το destinator επισης εχει να παιζει video και μουσικη και για ebook και bluetooth για να συνδεεις το κινητο και να μιλας απο το gps, σου εχει και fm transmitter για να εχεις τον ηχο στο αμαξι αλλα πρεπει να βρεις ενα κενο fm γιατι θα σου κανει παρασητα αν πεφτεις σε αλλον περιμενε ομως και αλλες αποψεις
ioannis Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2010 Να κάνεις την ερώτησή σου στα ειδικά για gps forums: www.navimania.gr, www.gpspocketpc.gr, www.gpsnavi.org. Για το gps που αναφέρεις ξεκλειδώνει και βάζεις όποιο πρόγραμμα θέλεις. Το καλύτερο πρόγραμμα είναι το primo 1.1. Υπάρχουν όμως και πολύ καλύτερα gps, για πληροφορίες μόνο στα forums που σου γράφω πιο πάνω, εκεί υπάρχουν σοβαρές απαντήσεις, εδώ βλέπω πολύ ερασιτεχνισμό και "παπαγαλάκια".
weber122 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2010 Γεια σου gregkerkyra...Εγώ μπορώ να σου πω ότι έχω το mls talk&drive 500 και έχω μείνει μέχρι στιγμής ευχαριστημένος....Του δίνεις εντολές χωρίς να ακουμπήσεις την οθόνη και το livetraffic μέχρι στιγμής είναι ικανοποιητικό....Το μόνο που θα σε συμβούλευα είναι να μην αγοράσεις κινέζικα gps...δεν είναι και τα πιο αξιόπιστα που τα έχω δει από φίλους...
mpentenis Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2010 Βρές κάποιο που να εχει iGo ή να ξεκλειδώνει και να παίρνει iGo... τα περισσότερα Vector το κάνουν, εχουν πολυ χαμηλή τιμή (120-130€) και παιζουν μπάλα... σημερα εφτιαξα ενα το οποιο μολις του εβαζες καρτα μνήμης σου εμφανιζε desktop οποτε ετρεχες οτι θες, αρα δεν ξεκλειδώνεις/χανεις εγγύηση.Εαν δεν κάνω λάθος και το 4800 που βρήκες υποστηρίζει άλλα προγράμματα (δουλεψε iGo και destinator και δες ποιο σου ταιριάζει καλύτερα, προσωπικά προτιμώ iGo, πολυ καλο μενού-γρήγορο-εξαγωγή αρχείου KML για Google Earth και πολλά άλλα..)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.