gyiama Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2010 Εδω και αρκετο καιρο αντιμετωπιζω το εξης προβλημα σε ενα καινουριο laptop sony vaio!!προσπαθω να κανω εγκατασταση το nero (δοκιμασα την εκδοση 9,10 κλπ)και με μου εμφανιζει συνεχεια και σε οποιαδηποτε εκδοση του nero το μηνυμα can not open inpout file!!!!! τι συμβαινει?το λαπτοπ τρεχει win7 δεν θυμαμαι αν ειναι 64η 32bit γιατι ο υπολογιστης ειναι φιλου μου και προσπαθουμε εδω και καιρο να βαλουμε το nero
chesty Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2010 Εδω και αρκετο καιρο αντιμετωπιζω το εξης προβλημα σε ενα καινουριο laptop sony vaio!!προσπαθω να κανω εγκατασταση το nero (δοκιμασα την εκδοση 9,10 κλπ)και με μου εμφανιζει συνεχεια και σε οποιαδηποτε εκδοση του nero το μηνυμα can not open inpout file!!!!! τι συμβαινει?το λαπτοπ τρεχει win7 δεν θυμαμαι αν ειναι 64η 32bit γιατι ο υπολογιστης ειναι φιλου μου και προσπαθουμε εδω και καιρο να βαλουμε το nero 1. το cd του nero ηταν μεσα στη συσκευασια του φορητου? (δοκιμασε να βαλεις καποια νεωτερη εκδοση επισης δοκιμασε να αντιγραψεις τα αρχεια σε καποιο εξωτερικο μεσο και να κανεις εγκατασταση απο εκει) 2.Πρεπει σωνει και καλα να βαλεις το nero? 3. απο τη μερα που δοκιμασα αυτο απορησα πως ζουσα με το nero τοσα χρονια. Ελαφρυ και κανει οτι ακριβως το θελεις χωρις καμπανες και σφυριχτρες.
gyiama Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2010 οχι το nero δεν το ειχε μεσα απλα εβαλα εγω δικο μου!!ειναι σε δισκο εξωτερικο τα αρχεια και το τελευταιο που κατεβασαμε το κατεβασαμε στο δισκο του vaio!!οκ θα δοκιμασω αυτο που μου προτεινεις να δουμε αν βολευει!!!
chesty Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2010 οχι το nero δεν το ειχε μεσα απλα εβαλα εγω δικο μου!!ειναι σε δισκο εξωτερικο τα αρχεια και το τελευταιο που κατεβασαμε το κατεβασαμε στο δισκο του vaio!!οκ θα δοκιμασω αυτο που μου προτεινεις να δουμε αν βολευει!!! το πιο πιθανο ειναι να δουλεψει με μεταγενεστερη εκδοση nero παντως.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.