immortal80s Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2010 θα ήθελα να μου στιλετε ενα μήνυμα οπού να μου λέτε πως να δω τις απαντήσεις άλλων μελών για την απάντηση μου πλσσσ βοήθεια
Γιάννης Platano Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2010 θα ήθελα να μου στιλετε ενα μήνυμα οπού να μου λέτε πως να δω τις απαντήσεις άλλων μελών για την απάντηση μου πλσσσ βοήθεια Μπορεις απο τον πινακα ελεγχου να ενεργοποιησεις την ληψη email στο email που εδωσες κατα την εγγραφη σου , οταν υπαρχουν απαντησεις στα θεματα που παρακολουθεις.
cosmos000 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2010 Γιάννη μήπως βρήκες με ποιές ρυθμίσεις μπορείς να ειδοποιείσαι για απαντήσεις άλλων όχι σε κάθε ποστ αλλά μία μόνο....μέχρι να ξαναμπείς στο τόπικ? Όπως πολύ ωραία γινόταν με το παλιό ??
immortal80s Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2010 φιλε μου ευχαριστω το βρηκα μονος μου!!!
Γιάννης Platano Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2010 Γιάννη μήπως βρήκες με ποιές ρυθμίσεις μπορείς να ειδοποιείσαι για απαντήσεις άλλων όχι σε κάθε ποστ αλλά μία μόνο....μέχρι να ξαναμπείς στο τόπικ? Όπως πολύ ωραία γινόταν με το παλιό ?? φιλε μου ευχαριστω το βρηκα μονος μου!!! Τωρα ειδα το post.Πως γινεται φιλε μου ? Εγω δεν εχω βγαλει ακρη.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.