Luciddream Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2010 ρωταω, επειδη εχω ηδη 2χ640ΑΑΚS σε RAID 0, δεν εχω προσεξει αν ειναι σε ACHI ή IDE mode, και λεω αν κερδισω κατι σε ACHI mode. δεν εχω παραπονο, ειναι γρηγορο, καμια σχεση με οποιοδηποτε μονό σκληρο δισκο. ααα... !! αφου έγραψα παραπάνω οτι όταν έχεις raid είναι ενεργοποιημένο και το ahci.. συνήθως είναι IDE,AHCI,RAID. δεν υπάρχει λόγος να επιλέξεις το ahci εφόσον υπάρχει το raid στις επιλογές...
jim_p Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2010 Εκει ειναι η μαγκια, να ειναι παλιο το λειτουργικο και με εφαρμογες και να ειναι τοσο καθαρο ωστε να μην επιρεαζεται πολυ η εκκινηση. Συν τα αχρηστα services που κλεινω. Μετραω παντα την διαδικασια απο τον grub (το μενου επιλογης του λειτουργικου) ως το desktop με ολα τα ψιψιψινια φορτωμενα (με autologin δηλαδη). Το πιο πριν, και μια ωρα να κανει, δεν μπορει να μειωθει.
insomnian Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2010 τι κερδιζει καποιoς αν βαλει τον μονό σκληρο του και το dvd σε ahci?
SOCRATIS1000 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2010 Ερωτηση Εχω τον vertex 2 Οταν ειμαι σε Ahci πιανω στα read 200,οταν ειμαι σε ide Πιανω στα read 160.Ερωτηση Γιατι οταν ειμαι σε ide μου bootaρει πολυ γρηγορα το pc[μεσα σε 20 δευτερα]ενω στο ahci θελει 38 δευτερολεπτα?Επιπλεον τον αισθνομαι και πιο βαρυ το pc[ανοιγει πιο αργα τα προγραμματα αν και εχει περισσοτερα read στο crystaldisc mark.Παραξενα πραγματα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.