JohnKarak Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2010 Πριν από λίγο έλαβα σε ένα καρτοκινητό Cosmote What΄s Up που έχω ένα γραπτό μήνυμα που με “ενημέρωνε” ότι το What΄s Up γιορτάζει 7 χρόνια από την ίδρυσή του και ότι αν το στείλω σε 10 χρήστες What΄s Up θα προστεθούν 10 ευρώ στο υπόλοιπο της κάρτας μου! Το κείμενο του μηνύματος που κυκλοφορεί: «Σήμερα η What΄s Up γιορτάζει 7 χρόνια από την ίδρυσή της. Στείλε αυτό το μήνυμα σε 10 χρήστες What΄s Up και θα σου προστεθούν αυτόματα 10€ στο υπόλοιπο της κάρτας σου». Το μήνυμα το έλαβα από 2-3 επαφές μου και αμέσως επικοινώνησα μαζί τους για να τους πω ότι πρώτον εννοείται ότι δεν παίζει να ισχύει κάτι τέτοιο και δεύτερον να τους ρωτήσω αν το έχουν λάβει από πολλές επαφές τους. Απ΄ότι μου είπαν το έχουν λάβει από 5-10 επαφές τους ο καθένας, οπότε το πράγμα έχει ήδη αρχίσει να “διαδίδεται” αρκετά αν κρίνω από αυτό. Για το θέμα ενημέρωσα και το γραφείο τύπου της COSMOTE. Αν λάβετε τέτοιο SMS απλά αγνοήστε το, δεν ισχύει κάτι τέτοιο, πρόκειται για “φάρσα”. Πηγή: http://www.xblog.gr/?p=22056
panosno1com Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2010 μα καλά ειναι πασιφανές οτι πρόκειται για φαρσα αλλα δυστυχως υπαρχουν αρκετοί ανυποψιαστοι συμπολίτες μας καλα εκανες και το ανεφερες και εδώ και στη κοσμοτε.
JohnKarak Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2010 Όντως αρκετοί την έχουν πατήσει, τουλάχιστον αυτό διαπίστωσα εγώ από τα άτομα που μου το έστειλαν, που τους το έστειλαν αρκετοί και πάει λέγοντας... Εν τω μεταξύ κάτι αντίστοιχο είχε γίνει πέρυσι τέτοια περίοδο με χρήστες Vodafone CU, που ένα SMS που κυκλοφορούσε σε αυτούς έλεγε να το στείλουν σε 20 χρήστες CU για να έχουν 1500 λεπτά και 1500 SMS κάθε μήνα για όλο το 2010!
Luciddream Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2010 μα καλά ειναι πασιφανές οτι πρόκειται για φαρσα αλλα δυστυχως υπαρχουν αρκετοί ανυποψιαστοι συμπολίτες μας πόσο αγαπάω την ελληνική γλώσσα που μπορεί τρείς λέξεις να τις κάνει μία.... :-) μ@λ@κες!!!!
giannisv6 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2010 Ακριβώς όπως το λέει ο Luciddream... Μα πόσο αφελείς είναι μερικοί μερικοί...έλαβα κ γω το ίδιο μήνυμα,στα 14 μου ίσως να το πίστευα ΕΛΕΟΣ !
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.