MakisCE Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2010 ήρθε σήμερα.. ringtone designer.. έλπιζα για το Angry Birds!
gs20309 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2010 εμένα μου ήρθε το gift - angry birds το θέμα είναι ότι λέει ο κωδικός δεν είναι σωστός κτλ κτλ.. όταν πατάω redeem μέσα από itunes.. μετά μου έβγαζε κάτι σφάλματα ότι πρέπει να έχω ελληνικό id για να το κατεβάσει.. είχα φτιάξει αμερικάνικο λογαρισμό, δεν ξέρω, κουράστικα κ το άφησα, αν έχει κανείς καμιά ιδέα ας πει.. πήγα να φτιάξω ελληνικό μου ζήταγε πιστωτική
G@rg@oun Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2010 Eμενα μου ηρθε για Angry Birds αλλα ακομα δεν εχω λογαριασμο στο i-tunes...τι διαδικασια εχει για να περαστει απο το shop στο κινητο?και πειραζει που το εχω jailbreak???
thes1os Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2010 Πρέπει να έχεις λογαριασμό στο iTunes (που απαιτεί πιστωτική κάρτα). Μπορείς να φτιάξεις λογαριασμό και χωρίς πιστωτική, χωρίς να είμαι σίγουρος -δεν το έχω δοκιμάσει- , αν δηλώσεις ότι είσαι USA, αλλά όπως λέει ο gs20309 θέλει Ελληνικό id για να στο δώσει. Αν anyway έχεις λογαριασμό στο iTunes ακολουθείς το link απο το e-mail, ανοίγει μέσω ιΤunes και κατεβάζει αυτόματα το app που σου στείλανε. Εμένα μου στείλανε το PES 2010 δυο - τρείς μέρες μετά
koumos Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2010 Μπορεις να κανεις λογαριασμο στο ελληνικο app store χωρις χρηση καρτας. οδηγος εδω
koulouri Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2010 Πρέπει να έχεις λογαριασμό στο iTunes (που απαιτεί πιστωτική κάρτα). Μπορείς να φτιάξεις λογαριασμό και χωρίς πιστωτική, χωρίς να είμαι σίγουρος -δεν το έχω δοκιμάσει- , αν δηλώσεις ότι είσαι USA, αλλά όπως λέει ο gs20309 θέλει Ελληνικό id για να στο δώσει. Αν anyway έχεις λογαριασμό στο iTunes ακολουθείς το link απο το e-mail, ανοίγει μέσω ιΤunes και κατεβάζει αυτόματα το app που σου στείλανε. Εμένα μου στείλανε το PES 2010 δυο - τρείς μέρες μετά Ακριβως αυτο.. Και γινεται και χωρις πιστωτικη, ετσι το ειχα εγω μεχρι σημερα! ( σημερα εβαλα μια prepaid και την δεχθηκε αλλα για σχεδον 2 χρονια το ειχα χωρις πιστωτικη! ) και σε μενα pro2010 αλλα περιμενα angry birds
gs20309 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2010 Μπορεις να κανεις λογαριασμο στο ελληνικο app store χωρις χρηση καρτας. οδηγος εδω αυτός δεν είναι για ελληνικό id, άκρη ακόμα να βρω τα angry birds περιμένουν... δηλαδή ελληνικό id πως μπορεί να φτιάξει κανείς χωρίς πιστωτική..? Αν δεν βρω άκρη θα σας το δώσω να το παρετε εσείς τουλάχιστον λολ
koumos Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2010 Οπα ναι δικιο εχεις. Αν εκει που λεει να αλλαξεις τη σημαια απο ελληνικη σε αμερικανικη δεν το κανεις, δε σε αφηνει να προχωρησεις?
G@rg@oun Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2010 Πειραζει που το εχω με jailbreak to iphone?
WaNk Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2010 Εχθες εκανα την εγγραφη και που ξυπνισα σημερα ειχα το mail για angry birds!!!!!
gs20309 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2010 Οπα ναι δικιο εχεις. Αν εκει που λεει να αλλαξεις τη σημαια απο ελληνικη σε αμερικανικη δεν το κανεις, δε σε αφηνει να προχωρησεις? εχω ήδη αμερικάνικο λογαριασμό αλλά απ ότι κατάλαβα για να κατεβάσει κάποιος την εφαρμογή χρειάζεται ελληνικό όπου θέλει πιστωτική, σωστά? $$%%^£ σόρρυ τώρα κατάλαβα, με το που έβαλα το redeem εκεί το πέρασε χωρίς πιστωτική... α στο καλό, με ζόριζε τόσες μέρες...
hamil Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2010 Εγώ πάλι το έκανα πριν 2-3 μέρες και δεν έχω λάβει κάτι...
mikeas Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2010 Κέρδισα το μεγάλο δώρο! Ευχαριστώ πολύ insomnia και getitnow! Αλλά από τη στιγμή που δεν έχω iphone, το έβαλα στις αγγελίες...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.