Προς το περιεχόμενο

Δωρεάν εφαρμογή iPhone/iPad από Getitnow & Insomnia

Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σε συνεργασία με το διαδικτυακό κατάστημα getitnow.gr δίνουμε δώρο μια εφαρμογή iphone ή ipad σε κάθε μέλος του insomnia που πραγματοποιήσει εγγραφή στο getitnow.

Το μόνο που χρειάζεται είναι να κάνετε register στο getitnow.gr, γράφοντας στο πεδίο «Κρυφή Ερώτηση 2», το συνθηματικό insomnia.

Εάν είσαστε ήδη εγγεγραμμένος στο getitnow.gr, μπορείτε να κερδίσετε με τον ίδιο τρόπο, απλώς ανανεώνοντας το προφίλ σας.

Κάθε μέρα θα δίνεται και από μια διαφορετική εφαρμογή, ενώ καθένας δικαιούται από μια συμμετοχή. Μέσα σε 24 ώρες θα λάβετε ένα email που θα περιέχει ένα link με την δωρεάν εφαρμογή.

Επιπλέον στις 25.11.2010 θα ακολουθήσει μεγάλη κλήρωση, στην οποία 5 τυχεροί θα κερδίσουν επιπλέον, την εφαρμογή «Navigon Mobile Navigator Europe» για iPhone & iPad, αξίας 89,99 ευρώ η μία.

• Απαντ. 57
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

ξερουμε τι εφαρμογες θα δωθουν? θα ειναι με κληρωση οι εφαρμογες η περνουν ολοι?

παντως πολυ καλη κινηση, ευχαριστουμε admin.

Δημοσ.

Εγώ είχα κάνει το ίδιο αλλά εδώ που βάζουμε insomnia είχα βάλει facebook και είχα κερδίσει το PES 2010.

Τώρα θα δω αν κερδίσουμε και τίποτα άλλο. :P

Δημοσ.
ξερουμε τι εφαρμογες θα δωθουν? θα ειναι με κληρωση οι εφαρμογες η περνουν ολοι?

παντως πολυ καλη κινηση, ευχαριστουμε admin.

Παίρνουν όλοι όσοι κάνουν με το τρόπο αυτό την εγγραφή και για όσο διάστημα τρέξει η προσφορά. Όσοι πάρουν το e-mail με το app ας ενημερώσουν για την εφαρμογή που πήραν.

Δημοσ.
Γραφτηκα κι εγω πριν μια ωρα , δεν μου εχει ερθει κανενα mail ακομη :confused:

Κάθε μέρα θα δίνεται και από μια διαφορετική εφαρμογή, ενώ καθένας δικαιούται από μια συμμετοχή. Μέσα σε 24 ώρες θα λάβετε ένα email που θα περιέχει ένα link με την δωρεάν εφαρμογή.

Το μήνυμα που έχετε εισάγει είναι πολύ μικρό. Παρακαλούμε μεγαλώστε το μήνυμα σας ώστε να περιέχει τουλάχιστον 10 χαρακτήρες.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...