manosmod Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2010 Όταν φόραγα γυαλιά μυωπίας και πήγαινα να αγοράσω καινούριο σκελετό και φακούς μου έβαζαν στο κατάστημα ένα όργανο που μέτραγε τα "κέντρα". Δεν χρειάζεται να το κάνουν αυτό πλέον; ναι τα μετρανε ακομα...
orotoi Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2010 Όταν φόραγα γυαλιά μυωπίας και πήγαινα να αγοράσω καινούριο σκελετό και φακούς μου έβαζαν στο κατάστημα ένα όργανο που μέτραγε τα "κέντρα". Δεν χρειάζεται να το κάνουν αυτό πλέον; φυσικά χρειάζεται.. κ το κάνουν. Μπορείς να το κάνεις και σύ ή να στο μετρήσουν.. Όταν κάνεις την παραγγελία μπορείς να δώσεις και αυτά τα στοιχεία.
flo1 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2010 Στο Groupon, μου εστειλαν ενα κουπονι απο ενα καταστημα, με 25 ευρω μπορεις να αγορασεις γυαλια και φακους αξιας 100 ευρω. Αν σε ενδιαφερει να σου πω απο που, δεν ειναι απο Αθηνα παντως, τωρα πως μπορεις να τα παρεις δεν ξερω. μεχρι 26/11 ειναι η προσφορα.
SwAToNeR Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2010 Προσωπικά έδωσα 350 ευρώ και πήρα και επώνυμο σκελετό και επώνυμα τζάμια με φίλτρα για υπολογιστή κλπ πλαστικοποιημένα. Το θέμα δεν είναι από που θα τα πάρεις αλλά μη σε πιάσουν και βλάκα. Οι οπτικοί δε βγάζουν από τα γυαλιά ηλίου κέρδος πολύ αλλά από τα οπτικά. Εκεί μπορείς να τους παίξεις όσο θες.
Spyracer Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2011 Για τα μάτια σου μιλάς. Προσωπική άποψη αν δε τα δοκιμάσεις μη τα πάρεις. Ρούχα τα φοράς πριν τα δοκιμάσεις; Γιατί όχι γυαλιά. Οκ θες με 20 ευρώ για το σπίτι; Αυτό για το σπίτι εγω δε το καταλαβαίνω. Πως λέμε κυκλοφορώ με το boxer στο σπίτι ένα τέτοιο πράγμα; Κατανοώ την οικονομική δυσχέρεια όλων μας (η να πώ δυσκοιλιότητα καλύτερα) αλλά με τα μάτια μας και τα όργανα μας δε παίζουμε. Φτηνό μπλουζάκι ή και σκισμένο μπορεί να φορέσω οτι ναναι γυαλί όχι. Απο το να μη βλέπεις καλά μπορεί να βρεθείς στο να βλέπεις πάντα θολά ή και με μόνιμους πονοκεφάλους. Θα συμφωνήσω με τον φίλο μας swatoner.Επειδή φοράω και εγώ γυαλιά, η εμπειρία μου μου λέει πως αν δε δοκιμάσεις, μη πειραματιστείς από το internet.Κάνω πολλές ιντερνετικές αγορές, αλλά γυαλιά οράσεως δε θα αγόραζα ποτέ.Από την άλλη, η προσφορά των 20 ευρώ στα Grand Optical είναι λίγο μούφα, γιατί με 20 ευρώ σου δίνουν να διαλέξεις μεταξύ 4-5 σχεδίων 3ετίας και φακούς βάζουν κρύσταλλο !!! αντί για πλαστικούς. Αν θες να λάβεις υπόψιν και τη δική μου γνώμη, εγώ αγόρασα ,πρόσφατα μάλιστα, γυαλιά από τα Ez2c.Ούτε που τα ήξερα πριν, απλά πέρναγα από Πειραιά και το είδα.Πολύ καλά και απόλυτα φθηνά ! Fyi : για 2 βαθμούς μυωπία κ 0,5 αστιγματισμό έδωσα 59,90 € με επιλογή σκελετού δικιά μου και με φακούς πλαστικούς με επιστρώσεις....για όποιον ενδιαφέρεται check it out : http://www.ez2c.gr/gyaliaoraseos.html , πιστεύω αξίζει.
tazmanian Δημοσ. 1 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2011 Θα συμφωνήσω με τον φίλο μας swatoner.Επειδή φοράω και εγώ γυαλιά, η εμπειρία μου μου λέει πως αν δε δοκιμάσεις, μη πειραματιστείς από το internet.Κάνω πολλές ιντερνετικές αγορές, αλλά γυαλιά οράσεως δε θα αγόραζα ποτέ.Από την άλλη, η προσφορά των 20 ευρώ στα Grand Optical είναι λίγο μούφα, γιατί με 20 ευρώ σου δίνουν να διαλέξεις μεταξύ 4-5 σχεδίων 3ετίας και φακούς βάζουν κρύσταλλο !!! αντί για πλαστικούς. Αν θες να λάβεις υπόψιν και τη δική μου γνώμη, εγώ αγόρασα ,πρόσφατα μάλιστα, γυαλιά από τα Ez2c.Ούτε που τα ήξερα πριν, απλά πέρναγα από Πειραιά και το είδα.Πολύ καλά και απόλυτα φθηνά ! Fyi : για 2 βαθμούς μυωπία κ 0,5 αστιγματισμό έδωσα 59,90 € με επιλογή σκελετού δικιά μου και με φακούς πλαστικούς με επιστρώσεις....για όποιον ενδιαφέρεται check it out : http://www.ez2c.gr/gyaliaoraseos.html , πιστεύω αξίζει.
salliara Δημοσ. 1 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2011 εγω δλδ που πηγα σε καταστημα να μου αλλαξουν τους φακους (στον παλιο σκελετο) και πληρωσα 50ρικο πιαστηκα κοτσος?
tazmanian Δημοσ. 1 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2011 Θα συμφωνήσω με τον φίλο μας swatoner.Επειδή φοράω και εγώ γυαλιά, η εμπειρία μου μου λέει πως αν δε δοκιμάσεις, μη πειραματιστείς από το internet.Κάνω πολλές ιντερνετικές αγορές, αλλά γυαλιά οράσεως δε θα αγόραζα ποτέ.Από την άλλη, η προσφορά των 20 ευρώ στα Grand Optical είναι λίγο μούφα, γιατί με 20 ευρώ σου δίνουν να διαλέξεις μεταξύ 4-5 σχεδίων 3ετίας και φακούς βάζουν κρύσταλλο !!! αντί για πλαστικούς. Αν θες να λάβεις υπόψιν και τη δική μου γνώμη, εγώ αγόρασα ,πρόσφατα μάλιστα, γυαλιά από τα Ez2c.Ούτε που τα ήξερα πριν, απλά πέρναγα από Πειραιά και το είδα.Πολύ καλά και απόλυτα φθηνά ! Fyi : για 2 βαθμούς μυωπία κ 0,5 αστιγματισμό έδωσα 59,90 € με επιλογή σκελετού δικιά μου και με φακούς πλαστικούς με επιστρώσεις....για όποιον ενδιαφέρεται check it out : http://www.ez2c.gr/gyaliaoraseos.html , πιστεύω αξίζει. βρε παιδιά...τί παραπληροφόρηση είναι αυτή;Στο φίλο spyracer αναφέρομαι. Sorry κιόλας αλλά μάλλον κάπου αλλού μπήκες ή παραπληροφορείς. Πρόσφατα έφτιαξα δυο ζευγάρια στα grandoptical και οι φακοί που βάζουνε είναι πλαστικοί γιατι τα κρύσταλλα είναι πανάκριβα. και σπάνε εύκολα..και εκτός αυτού πήρα και την εγγύηση για τα γυαλιά που δίνουν αν τα σπάσεις δωρεάν αντικατάσταση...εγώ στην αρχή αυτό θεώρησα ότι ήτανε μούφα, σιγά μην στα αλλάξουνε είπα μόνος μυ, και για να ειμαι ειλικρινης τα έσπασα επίτηδες, έτσι από περίεργεια. και η αλήθεια είναι ότι μου τα αλλάξανε εντελώς δωρεάν.! τώρα τα ez2c....δεν τα έχω ακούσει..!
Spyracer Δημοσ. 4 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2011 βρε παιδιά...τί παραπληροφόρηση είναι αυτή;Στο φίλο spyracer αναφέρομαι. Sorry κιόλας αλλά μάλλον κάπου αλλού μπήκες ή παραπληροφορείς. Πρόσφατα έφτιαξα δυο ζευγάρια στα grandoptical και οι φακοί που βάζουνε είναι πλαστικοί γιατι τα κρύσταλλα είναι πανάκριβα. και σπάνε εύκολα..και εκτός αυτού πήρα και την εγγύηση για τα γυαλιά που δίνουν αν τα σπάσεις δωρεάν αντικατάσταση...εγώ στην αρχή αυτό θεώρησα ότι ήτανε μούφα, σιγά μην στα αλλάξουνε είπα μόνος μυ, και για να ειμαι ειλικρινης τα έσπασα επίτηδες, έτσι από περίεργεια. και η αλήθεια είναι ότι μου τα αλλάξανε εντελώς δωρεάν.! τώρα τα ez2c....δεν τα έχω ακούσει..! Φίλε Tazmanian, έχεις δίκιο, οι φακοί δεν είναι κρύσταλλα, παρεξήγηση, που να πω την αλήθεια οφείλεται και σε μεγάλο βαθμό στον ανεπαρκή πωλητή που με εξυπηρέτησε.Παρόλα αυτά οι φακοί ήταν σίγουρα χωρίς επιστρώσεις και η επιλογή σχεδίου ήταν μεταξύ λιγοστών μοντέλων.Αν ήθελα άλλα σχέδια η τιμή εκτοξευόταν.Αντιθέτως στο κατ/μα που πήγα, που μετά κατάλαβα ότι πρόκειται για δίκτυο κατ/των, οι φακοί ήταν με επιστρώσεις για την οθόνη του Η/Υ που ήθελα και η επιλογή ήταν από το σύνολο τη συλλογή τους.Με όλη τη καλή διάθεση δεν έχω λόγο να προωθήσω τη μία ή την άλλη εταιρία, αλλά το σωστό και το φθηνό πρέπει να λέγεται, αυτός άλλωστε είναι και ο λόγος του forum.Αν δε γνωρίζεις τα EZ2C, μπες μία στο site, αξίζει.Προς διευκόλυνση σου παραθέτω και ένα print screen που έκανα.
orck Δημοσ. 4 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2011 Υπαρχει περιπτωση να εχω ακομη ενα κουπονακι για το ez2c για εκπτωση 50€ απο το τελικο ποσο. Υπαρχει ενδιαφερον; Για να το χαρισω, ενα αρχειο pdf ειναι που θα το εκτυπωσει ο ενδιαφερομενος.
Spyracer Δημοσ. 4 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2011 Υπαρχει περιπτωση να εχω ακομη ενα κουπονακι για το ez2c για εκπτωση 50€ απο το τελικο ποσο. Υπαρχει ενδιαφερον; Για να το χαρισω, ενα αρχειο pdf ειναι που θα το εκτυπωσει ο ενδιαφερομενος. Με ενδιαφέρει αν σου περισσεύει, γιατί έκανα τη βλακεία και όταν αγόρασα τα δικά μου δεν εκμεταλλεύτηκα το 2ο στη μισή τιμή.Οπότε αν θες μου το στέλνεις με email στο account της κοπέλας μου που έχει και εκτυπωτή: [email protected] Σ'ευχαριστώ προκαταβολικά
Spyracer Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2011 Αν και δε πρόκειται για γυαλιά, αλλά για φακούς επαφής, check it out.Ευκαιρία για τσαμπέ φακούς....χεχε : https://www.facebook.com/?sk=lf#!/easytosee?sk=app_106878476015645
DownUNDERground Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2017 Το νεκρανασταίνω για να ρωτήσω: Κανένα καινούργιο οικονομικό e-shop έχουμε πέρα από τα 2 που αναφέρθηκαν;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα