Προς το περιεχόμενο

Lenovo ή Fujitsu Siemens???

enio

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα! Σκέφτομαι να αγοράσω laptop και είμαι μεταξύ των:

Lenovo IdeaPad Y550P-3 Intel Core i7 i7-720QM 1.60 GHz, Μνήμη: 4 GB, Σκληρός δίσκος: 500 GB, Οθόνη: 15.6 in, Ανάλυση: 1366x768, Κάρτα γραφικών: Geforce GT 240M, DVD-RW, Windows 7 Home Premium

Fujitsu Siemens LifeBook AH550 F4Intel Core i7 i7-620M 2.66 GHz, Μνήμη: 4 GB, Σκληρός δίσκος: 500 GB, Οθόνη: 15.6 in, Ανάλυση: 1366x768, Κάρτα γραφικών: HM55, BD-RE

Ποιό μου προτείνετε εσείς? Με ενδιαφέρει κυρίως ο επεξεργαστής..! Οι 4 πυρήνες του Lenovo κάνουν διαφορά στη συνηθισμένη χρήση.. δηλ. ίντερνετ ταινίες, μουσική κτλ? Ή μόνο σε συγκεκριμένες εφαρμογές φαίνεται..? Από θερμοκρασίες τι γίνεται? Ο τετραπύρηνος θα είναι πολύ πιο ζεστός?

Πάντως μέχρι τώρα έχω ένα IBM Thinkpad και είμαι πολύ ευχαριστημένος σε θέματα ποιότητας κατασκευής, δεν μου έχει βγάλει βλάβες...

Δημοσ.
Καλησπέρα! Σκέφτομαι να αγοράσω laptop και είμαι μεταξύ των:

Lenovo IdeaPad Y550P-3 Intel Core i7 i7-720QM 1.60 GHz, Μνήμη: 4 GB, Σκληρός δίσκος: 500 GB, Οθόνη: 15.6 in, Ανάλυση: 1366x768, Κάρτα γραφικών: Geforce GT 240M, DVD-RW, Windows 7 Home Premium

Fujitsu Siemens LifeBook AH550 F4Intel Core i7 i7-620M 2.66 GHz, Μνήμη: 4 GB, Σκληρός δίσκος: 500 GB, Οθόνη: 15.6 in, Ανάλυση: 1366x768, Κάρτα γραφικών: HM55, BD-RE

Ποιό μου προτείνετε εσείς? Με ενδιαφέρει κυρίως ο επεξεργαστής..! Οι 4 πυρήνες του Lenovo κάνουν διαφορά στη συνηθισμένη χρήση.. δηλ. ίντερνετ ταινίες, μουσική κτλ? Ή μόνο σε συγκεκριμένες εφαρμογές φαίνεται..? Από θερμοκρασίες τι γίνεται? Ο τετραπύρηνος θα είναι πολύ πιο ζεστός?

Πάντως μέχρι τώρα έχω ένα IBM Thinkpad και είμαι πολύ ευχαριστημένος σε θέματα ποιότητας κατασκευής, δεν μου έχει βγάλει βλάβες...

οι i7 ακουγεται πως εχουν ενα θεμα με τις θερμοκρασιες καθως ανεβαζουν αρκετα.γιατι δεν πας σε εναν με i5?Για τις εργασιες που το θες ειναι super ο επεξεργαστης αυτος.i7 ειναι καταλληλος για καποιον που ασχολειται με προγραμματα εικονας/βιντεο.αλλιως δεν υπαρχει νοημα.;)

Δημοσ.
Η σύγκριση είσαι σαν αυτή lamborghini or lada , με έναν i5 όπως αυτό

http://www.shopcenter.gr/pegasus/products01/show00.php?code=309633&pcode=SHOW_PROD309633

είσαι καλυμμένος !! :X

Σε ολους το ιδιο προτεινουμε??

ουτε ποσοστα να παιρναμε!!:lol:

ΥΓ. Φοβερο το lenovo.

Δημοσ.

που να το ειχατε,δλδ!

Απο κοντα ειναι ακομη πιο ομορφο.

Αυτο που μου αρεσε ειναι το οτι μπορεις να επιλεξεις,εσυ πια καρτα γραφικων θελεις να χρεισημοποιεις καθε φορα(hd 5730 ή την ενσωματομενη intel gma)!

Δημοσ.
που να το ειχατε,δλδ!

Απο κοντα ειναι ακομη πιο ομορφο.

Αυτο που μου αρεσε ειναι το οτι μπορεις να επιλεξεις,εσυ πια καρτα γραφικων θελεις να χρεισημοποιεις καθε φορα(hd 5730 ή την ενσωματομενη intel gma)!

μωρε σκεφτομαι καιρο τωρα να το ..τσιμπησω μιας και ειναι και κοντα μου το μαγαζι που το πουλαει(τωρα που ακριβως ειναι χωμενο δεν ξερω αλλα ειναι στο Ιλιον οποτε ειναι κοντα!:-) ) αλλα εχω ηδη 2 λαπτοπια και δεν λεει να δινω και αλλα λεφτα!μολις πουλησω το ενα καμαρι μου,θα το παρω το καλο! :-)

Δημοσ.

μην ανησυχεις,καλες προσφορες παντα θα υπαρχουν!

Καλυτερα να περιμενεις,κατι πιο καλο και με καλυτερη αναλυση οθονης!

Δημοσ.

Σίγουρα άκυρο το Fujitsu Siemens δηλαδή...

Λένε όμως ότι σε κανα δυο χρόνια οι τετραπύρηνοι θα είναι σχεδόν απαραίτητοι...

Δημοσ.

και τα 2 που λες ι7 φορανε...

παρε οποιο εχει μεγαλυτερη εγγυηση.

βλεπω βγαζουν i7+15ara οθονη που δεν εχουν καλες αναλυσεις!

Δημοσ.
Σίγουρα άκυρο το Fujitsu Siemens δηλαδή...

Λένε όμως ότι σε κανα δυο χρόνια οι τετραπύρηνοι θα είναι σχεδόν απαραίτητοι...

μπααα.παραμυθια ειναι αυτα για να αγοραζεις και αλλα,και αλλα..

Σε τι να χρησιμευσουν 4 πυρηνες?Στο word ή στο excel?:-)

Αλλο αν ασχολεισαι επαγγελματικα με επεξεργασια βιντεο και εικονας και θες καλο και γρηγορο επεξεργαστη.

Αλλα αν σκεφτεις πως ενας pentium4 στα 3ghz με 4gb μνημη,ακομα και τωρα ''φυσαει'' οι i7 τι θα κανουν?θα πετανε??:-)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...