GeorgT. Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2010 Γίνανε χιλιάδες κλικ ταυτόχρονα από πολλούς χρήστες σε πολλές χώρες , είναι και να σε θέλει λίγο Σήμερα δεν πρόλαβα τίποτα από αυτά που ήθελα , αλλά να μην είμαι πλεονέκτης καλά ρε πλεονέκτη ήθελες δεύτερο wii
tiniakos Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2010 καλά ρε πλεονέκτη ήθελες δεύτερο wii Ελπίζω όχι σαν κάποιους κουτοπόνηρους που αγοράζουν για 1 ευρώ και το πουλάν μετά για 10!
katcos Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2010 καλά ρε πλεονέκτη ήθελες δεύτερο wii Έχω πολλά ανίψια (Δεν μπορώ να κάνω επισύναψη εικόνα , λες να φταίει το σύνολο των μηνυμάτων μου(666) )
Chemboy Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2010 καλά ρε πλεονέκτη ήθελες δεύτερο wii Μάλλον Xbox ήθελε τώρα, να τα αλλάζει όταν τα βαριέται. Πάντως ο μόνος τυχερός. Ας βρεθεί τουλάχιστον ένας ακόμη !
paylidis Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2010 οι κλασσικοι scammers εχουν βγει παγανια στα σχολια κάτω απο τη σελίδα του black friday... παιρνω pop corn
million_voices Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2010 και κοροιδευα τις γκομενες οταν ψωνιζουν απο Ζαρα,πεφτει πολυ ξυλο στα σχολια του black friday
GeorgT. Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2010 I trade my wife, 500 Ugandan Dollars and a goat. Please send email to [email protected] εχω λιωσει λεμε πραγματικά τα σχολια τα σπανε πλέων!
paylidis Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2010 fcuk μου τελειωσαν τα ποπ κορν. καλα τρελο γελιο λεμε. Όπως στα ζάρα πρώτη μέρα εκπτώσεων που λεει και ο απο πάνω...
PETROS13 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2010 πότε είχε αυτές τις προσφορές? δεν μου έβγαλε τιποτα για wii ..μόνο dvd,aftersave,μνήμη ,και διάφορα άλλα.
paylidis Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2010 πότε είχε αυτές τις προσφορές? δεν μου έβγαλε τιποτα για wii ..μόνο dvd,aftersave,μνήμη ,και διάφορα άλλα. σε 360 μερες ισως στα ξαναβγάλει... εκτος τοπου κ χρονου...
louben Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2010 εχεις απενεργοποιημενο το javascript OXi to javascript ειναι ενεργοποιημενο και τα αναδυομενα παραθυρα επισης? . ΝΑ σημειωσω εχω οπερα μηπως φταιει αυτο? Επισης να τονισω οτι δεν δουλευει και το email notification toy insomnia. ΚΑλα τι εγινε διαλυθηκε το συμπαν>?
katcos Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2010 OXi to javascript ειναι ενεργοποιημενο και τα αναδυομενα παραθυρα επισης? . ΝΑ σημειωσω εχω οπερα μηπως φταιει αυτο? Επισης να τονισω οτι δεν δουλευει και το email notification toy insomnia. ΚΑλα τι εγινε διαλυθηκε το συμπαν>? Δεν το γράφεις και εδώ ; http://www.insomnia.gr/forum/54-bugs/
Moderators matrixxx Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2010 Moderators Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2010 OXi to javascript ειναι ενεργοποιημενο και τα αναδυομενα παραθυρα επισης? . ΝΑ σημειωσω εχω οπερα μηπως φταιει αυτο? Επισης να τονισω οτι δεν δουλευει και το email notification toy insomnia. ΚΑλα τι εγινε διαλυθηκε το συμπαν>? Στον Οπερα και στην τελευταια εκδοση μαλιστα πληρως ενημερωμενη δεν εβγαινε το παραθυρο των lighting deals, οπως δεν μου εβγαινε και στον ie 8.0.6001.18702. Ηταν οκ σε chrome, safari, firefox 3.6
Moderators matrixxx Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2010 Moderators Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2010 Ηταν μια ενδιαφερουσα εμπειρια, μας εφαγε πολυ χρονο και χρημα αλλα υπηρχαν υπερευκαιριες, πολλα πραγματα στη μιση τιμη ακομα και στο 1/3 απο οσο εχουν Ελλαδα. Αλλη μια λεπτομερια που δεν φαινεται αν δεν το αναλυσεις ειναι οτι σε ολες αυτες τις lighting deals πληρωσαμε VAT 17.5% και οχι 23%!! Να'σαι καλα amazon, στραβωσα τη Δευτερα (κοιταξτε την πρωτη πρωτη απαντηση στο θεμα πρωτη σελιδα), τελικα ειμαι ευχαριστημενος με οσα πηρα, μην τα θελουμε και ολα δικα μας, ηθελε πολυ κοπο ομως, κατι που ειναι λογικο αφου ολος ο πλανητης ισως επαιζε!
GeorgT. Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2010 πρεπει να κατάφερες αρκετές προσφορές matrixxx πρεπει να κράτησες ψιλά την σημαία του πρόσφορο φόρουμ-μας μαζι με τον katcos!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.