Προς το περιεχόμενο

Amazon.co.uk Black Friday Daily Deals

alexx

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εμένα λέει ακόμα waiting in queue...να το κλείσω;

Στη θέση σου θα το άφηνα λίγο ακόμη. Ποτέ δεν ξέρεις, αν και νομίζω μας δουλεύανε !

• Απαντ. 152
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
  • Moderators
Δημοσ.

Τελος...

Λογικο αφου εμεις εχουμε πχ στην καλυτερη ping 70-100msec και οι Αγλλοι εχουν 8-30ms.

Πατησα και εγω απο το -2sec με 10 clicksPerSecond αλλα ΔΕΝ... queue και τελος.

Ξερετε για ποσο κοσμο μιλαμε; Τα wii πχ που δωθηκαν τη Δευτερα ηταν 1000 και κρατησαν 1-2 sec...

Αντε να πηγαινω σιγα σιγα να πληρωσω τα υπολοιπα... Χωρις επιδορπιο εμεινα... :(

• Moderators
Δημοσ.

Άστο μέχρι να κλείσει μόνο του , μην κάνεις refresh

Μπα, bug του συστηματος ειναι, δεν υπαρχει ουτε μια στο εκατομμυριο, ξεχνα το φιλε acinonyx, απο την Δευτερα ετσι παει (διατριβη).

Δημοσ.

εγω κλικαρα κ xbox κ wii :lol: :lol:

αν περνούσαν κ τα δυο (λεμε καμιά μ@λ@κι@ να περάσει η ωρα) θα το επερνε ενας ακόμα Insomniac στη just τιμη!

Δημοσ.

εντάξει βρε παιδιά.... φαντάζεστε πόσοι θα είχαν στηθεί για το τελευταίο deal? μακάρι να πήρε κανείς.... και εγώ στην ουρά περιμένω... ακόμα... ούτε ελληνικό δημόσιο να ήταν.... ;)

Δημοσ.

παπαρια... προφανώς και προηγούνται απο αγγλία ίσως και λόγω αποστασης απο το server (?). 5 ατομα το προσπαθησαμε, με 3 διαφορετικούς browser, οι κινησεις αστραπιαίες αλλα τιποτα... κρίμα και το θελα το wii το ατιμο...

Δημοσ.

Γίνανε χιλιάδες κλικ ταυτόχρονα από πολλούς χρήστες σε πολλές χώρες , είναι και να σε θέλει λίγο :)

Σήμερα δεν πρόλαβα τίποτα από αυτά που ήθελα , αλλά να μην είμαι πλεονέκτης B)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...