efo355 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2010 Δε ξέρω για το wii, αλλά εμένα μου φαίνεται και λίγο απατεωνιά το όλο θέμα. Πριν λίγο άνοιξα το amazon και πέτυχα ένα που έλεγε τρελή προσφορά και άνοιγε σε 2 λεπτά οπότε περίμενα. Ηταν το flip hd camcorder και το είχε βάλει στις 50 λίρες. Μόλις βγαίνει πατάω add to basket απευθείας μου δείχνει 100% claim και εξαφανίζει το προϊόν πηγαίνω στο καλάθι μου και πουθενά. Τα συμπεράσματα δικά σας
paylidis Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2010 εκτός αν μας τα βγάζει με delay σε σχέση με τους Αγγλους π.χ.... Και εγω πήγα να βάλω ενα αρωμα που ηθελα για δωρο και ενω με το που εβαλε την τιμή πάτησα να μπει στο καλαθι παπαλα...
efo355 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2010 Δε νομίζω να τα βγάζει με καθυστέρηση γιατί έχει χρονόμετρο που λογικά μόλις ανοίγεις τη σελίδα ξεκινάει να μετράει( τότε κατεβάζει δεδομένα ) και μετά αν κλείσεις το μόντεμ το χρονόμετρο συνεχίζει. Αν υπάρχει διαφορά θα είναι κλάσματα του δευτερολέπτου και θα είναι μόλις κλείνει το χρονόμετρο και εμφανίζεται το κουμπί add to baslet.
GeorgT. Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2010 + οσο πλησιάζει η ωρα τα κρυβουν μερικά! της 1 ωρα βγαίνει το philips living colors gen2 που μέχρι πριν λίγο φαινόταν κανονικά αλλα τωρα το κρύψανε (αρχικη τιμη είχε 100λιρες) κ το γλυκοκοιτουσα αν έπεφτε στα 70-80 θα δοκιμάσω αλλα δεν ελπίζω κ σε τίποτα!
KoGi Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2010 Μην ξεχνατε οτι οσοι εχουν premium accounts, εχουν την επιλογη για "1-click buy", οποτε με ενα click κανουν την αγορα... Σιγουρα παιζει ρολο κι αυτο, αλλα και παλι δεν αποκλειεται να ειναι μουφες οι συγκεκριμενες προσφορες που κλεινουν σε dt!!!
alexx Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2010 για την καμερουλα την τοσιμπα τι λετε? το xbox το εχει βγάλει τις προηγούμενες μέρες? Το XboX το βγαζει σημερα για πρωτη (και τελευταια) φορα στις 11 ωρα Ελλαδας. Λογικα θα γινει χαμος!! Ποντικι ανα χειρας και ετοιμοι....
louben Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2010 παιδια δεν καταλαβα?Υπαρχει σελιδα με αντιστροφη μετρηση προιοντων?Αν ναι που γιατι στην κεντρικη σελιδα δεν εχει κατι?
alexx Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2010 παιδια δεν καταλαβα?Υπαρχει σελιδα με αντιστροφη μετρηση προιοντων?Αν ναι που γιατι στην κεντρικη σελιδα δεν εχει κατι? http://www.amazon.co.uk/deals-offers-savings/b/ref=amb_link_158541427_2?ie=UTF8&node=350613011&pf_rd_m=A3P5ROKL5A1OLE&pf_rd_s=center-1&pf_rd_r=133S0XZH6QVYYAJ5DD1T&pf_rd_t=101&pf_rd_p=218864647&pf_rd_i=468294
bloodlessz Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2010 Δεν ξέρω αν είμαι τόσο τυχερός αλλά πρόλαβα να πάρω ένα multimixer για τη μάνα μου. Μάλλον είναι θέμα τύχης
alexx Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2010 Εχει να κανει με το προιον και την ζητηση που εχει. Καποια εξαφανιζονται στην κυριολεξια σε μερικα δεκατα και καποια μενουν για αρκετα λεπτα.
katcos Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2010 Εχει να κανει με το προιον και την ζητηση που εχει. Καποια εξαφανιζονται στην κυριολεξια σε μερικα δεκατα και καποια μενουν για αρκετα λεπτα. Έτσι ακριβώς είναι , μάλιστα κάποια λίγα προϊόντα δεν αγοράζονται καθόλου και κλείνουν μετά από καμιά ώρα χωρίς sold out. μωρε ας ξαναβγάλει wii και 2 θα πάρω... υ.γ. αν κανενας το πετύχει ας παρει και ένα για εμενα. το αγοράζω άμεσα και δίνω και ένα tip για τον κόπο σας... ;-) Είναι 1 προϊόν στον καθένα , δεν μπορείς να πάρεις δεύτερο ίδιο . για την καμερουλα την τοσιμπα τι λετε? το xbox το εχει βγάλει τις προηγούμενες μέρες? Το Xbox δεν το έχει βγάλει τις προηγούμενες μέρες , θα είναι μάλλον η τελευταία σημερινή προσφορά εγώ πάντως τσίμπησα χτες ένα από εκείνα τα μεγάλα κουτιά.... πάνες που είχε το black friday deals, και την Sandisk SDHC 8GB. το παράξενο είναι πως ενώ φαίνονται κανονικά in-stock τα κομμάτια, για τις μεν πάνες μου έβγαλε delivery date "by 24 December" και για τη μνήμη "after 25 December"!!! το παιδάκι μου το καημένο που θα μείνει με το σκ... στον κώ... δεν το σκέφτονται; Το Wii όταν το έκλεισα μου έβγαλε delivery date "by 8 December" άλλα τελικά το πήρα χτες , συνήθως έρχονται νωρίτερα από την εκτιμώμενη ημερομηνία Έκτος από το wii , από την Δευτέρα που ξεκίνησε το Black Friday Lightning Deals έχω αγοράσει άλλα 7 προϊόντα (η φτηνια τρώει τον παρά ) και έχω χάσει μόνο 3 από αυτά που κλικαρα (αλλά πρέπει να πατήσεις αμέσως όταν το χρονόμετρο μηδενίσει , αν μπει στο καλάθι και τελικά δεν το θέλεις μπορείς να το ακυρώσεις)
paylidis Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2010 μακαρι να ξαναβγει wii και να καταφερω με καποιον τροπο να το παρω... 1 χρονο το χαλβαδιάζω...
Chemboy Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2010 Ε ρε δουλειά που βρήκαμε ! Σε βάζει μέσα. Ξέρει κανείς αν το amazon.com έχει και αυτό δωρεάν μεταφορικά για Ελλάδα ;
katcos Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2010 μακαρι να ξαναβγει wii και να καταφερω με καποιον τροπο να το παρω... 1 χρονο το χαλβαδιάζω... Δεν θα το ξαναβγάλουν (κατά 99%...) Το Xbox θα βγει τελευταία προσφορά σήμερα που τελειώνει το Black Friday Lightning Deals
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.