KoGi Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2010 Παντως οντως σε συγκεκριμενες προσφορες που αξιζουν, δεν προλαβαινεις κιχ να βγαλεις κι εχουν ληξει! Αν και παιζει οντως να ορμαν παρα πολλοι, που με ενα click αγοραζουν το προιον, ενω σε εμας ακομα refresh δεν εχει γινει... Π.χ. μια 40αρα TV SONY με πολυ μεγαλη εκπτωση πριν λιγο, που για ποτε ανοιξε, για ποτε εκλεισε, χαμπαρι δεν πηρα!!! Θα το κοιταω παντως οποτε μπορω να δω τι παιζει... thanks για την ενημερωση!
alexx Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2010 from facebook ......Amazon UK Tomorrow's deals begin at 3am with over 200 products at amazing prices, Νωρις νωρις σημερα! Εδω http://www.scoopz.com/amazon.pdf μπορειτε να δειτε και καποιες πιθανες προσφορες. Παντως αρκετες απο αυτες υπηρχαν κατα την διαρκεια της εβδομαδας.
paylidis Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2010 μωρε ας ξαναβγάλει wii και 2 θα πάρω... υ.γ. αν κανενας το πετύχει ας παρει και ένα για εμενα. το αγοράζω άμεσα και δίνω και ένα tip για τον κόπο σας... ;-)
alexx Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2010 μωρε ας ξαναβγάλει wii και 2 θα πάρω... υ.γ. αν κανενας το πετύχει ας παρει και ένα για εμενα. το αγοράζω άμεσα και δίνω και ένα tip για τον κόπο σας... ;-) Πριν λιγο εβγαλε και τις προσφορες για σημερα αλλα δε εχει wii. Εχε το νου σου ομως εσυ, μπορει να πετυχεις κανενα.
jabar Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2010 Πριν λιγο εβγαλε και τις προσφορες για σημερα αλλα δε εχει wii. Εχε το νου σου ομως εσυ, μπορει να πετυχεις κανενα. εγω ρε παιδια το βλεπω στο παραπανω(παρακατω) λινκ στη σελ.4 (pdf)στις 50 λιρες... υ.γ.στο μαγαζι δε βγαινει η τιμη τελικα...
jabar Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2010 from facebook ......Amazon UK Tomorrow's deals begin at 3am with over 200 products at amazing prices, Νωρις νωρις σημερα! Εδω http://www.scoopz.com/amazon.pdf μπορειτε να δειτε και καποιες πιθανες προσφορες. Παντως αρκετες απο αυτες υπηρχαν κατα την διαρκεια της εβδομαδας. .............
beez Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2010 ............. jabar μην το σκεφτεσε - χτύπα καλα που τελειωνει σημερα το μπλακ φραιντει γιατι θα ειχαμε ξεπαραδιαστει τελείως
beez Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2010 για την καμερουλα την τοσιμπα τι λετε? το xbox το εχει βγάλει τις προηγούμενες μέρες?
jabar Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2010 jabar μην το σκεφτεσε - χτύπα καλα που τελειωνει σημερα το μπλακ φραιντει γιατι θα ειχαμε ξεπαραδιαστει τελείως εχω μεγαλη φαγουρα με τις τιμες τι βι που βγαλε το παμπλικ,αλλα θ αντισταθω(πιστευω)....
ziggywas Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2010 εγώ πάντως τσίμπησα χτες ένα από εκείνα τα μεγάλα κουτιά.... πάνες που είχε το black friday deals, και την Sandisk SDHC 8GB. το παράξενο είναι πως ενώ φαίνονται κανονικά in-stock τα κομμάτια, για τις μεν πάνες μου έβγαλε delivery date "by 24 December" και για τη μνήμη "after 25 December"!!! το παιδάκι μου το καημένο που θα μείνει με το σκ... στον κώ... δεν το σκέφτονται;
beez Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2010 εχω μεγαλη φαγουρα με τις τιμες τι βι που βγαλε το παμπλικ,αλλα θ αντισταθω(πιστευω).... jab εσυ που εισαι uber-meister των προσφορων για πες καμμια καλη τιβι απο παμπλικ. δεν ξερω παντως την προηγούμενη βδομαδα ελεγα ω ρε που.. ουτε μια καλη προσφορα δεν βγαινει ποια. και μετα με το αμαζον εχω χορτάσει προσφορές...οτιδηποτε χτυπαω σκρουτζ ειναι σχεδον διπλή τιμη σε σχεση με τους αγγλους φιλους μας.
beez Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2010 εχω μεγαλη φαγουρα με τις τιμες τι βι που βγαλε το παμπλικ,αλλα θ αντισταθω(πιστευω).... jab εσυ που εισαι uber-meister των προσφορων για πες καμμια καλη τιβι απο παμπλικ. δεν ξερω παντως την προηγούμενη βδομαδα ελεγα ω ρε που.. ουτε μια καλη προσφορα δεν βγαινει ποια. και μετα με το αμαζον εχω χορτάσει προσφορές...οτιδηποτε χτυπαω σκρουτζ ειναι σχεδον διπλή τιμη σε σχεση με τους αγγλους φιλους μας.
paylidis Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2010 αν κανενας το πετύχει ας παρει και ένα για εμενα. το αγοράζω άμεσα και δίνω και ένα tip για τον κόπο σας... ;-) ισχύει. όποιος ασχοληθεί και μπορεί ας κανονισει... δυστυχως δεν εχω χρόνο ούτε ταχύτητα για να το προλαβω...
GeorgT. Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2010 πραγματικά πολυ παράξενο οτι σε κάποιες προσφορές που αρχικά δεν ξέρεις τη είναι με το που ανοίγει σε max 5 sec εχει γίνει sold out!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.