Προς το περιεχόμενο

Amazon.co.uk Black Friday Daily Deals

alexx

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 152
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Παντως οντως σε συγκεκριμενες προσφορες που αξιζουν, δεν προλαβαινεις κιχ να βγαλεις κι εχουν ληξει!

Αν και παιζει οντως να ορμαν παρα πολλοι, που με ενα click αγοραζουν το προιον, ενω σε εμας ακομα refresh δεν εχει γινει...

Π.χ. μια 40αρα TV SONY με πολυ μεγαλη εκπτωση πριν λιγο, που για ποτε ανοιξε, για ποτε εκλεισε, χαμπαρι δεν πηρα!!!

Θα το κοιταω παντως οποτε μπορω να δω τι παιζει... thanks για την ενημερωση! ;)

Δημοσ.

from facebook ......Amazon UK

Tomorrow's deals begin at 3am with over 200 products at amazing prices,

Νωρις νωρις σημερα! Εδω http://www.scoopz.com/amazon.pdf μπορειτε να δειτε και καποιες πιθανες προσφορες. Παντως αρκετες απο αυτες υπηρχαν κατα την διαρκεια της εβδομαδας.

Δημοσ.

μωρε ας ξαναβγάλει wii και 2 θα πάρω...

υ.γ. αν κανενας το πετύχει ας παρει και ένα για εμενα. το αγοράζω άμεσα και δίνω και ένα tip για τον κόπο σας... ;-)

Δημοσ.

μωρε ας ξαναβγάλει wii και 2 θα πάρω...

υ.γ. αν κανενας το πετύχει ας παρει και ένα για εμενα. το αγοράζω άμεσα και δίνω και ένα tip για τον κόπο σας... ;-)

Πριν λιγο εβγαλε και τις προσφορες για σημερα αλλα δε εχει wii. Εχε το νου σου ομως εσυ, μπορει να πετυχεις κανενα.

Δημοσ.

Πριν λιγο εβγαλε και τις προσφορες για σημερα αλλα δε εχει wii. Εχε το νου σου ομως εσυ, μπορει να πετυχεις κανενα.

εγω ρε παιδια το βλεπω στο παραπανω(παρακατω) λινκ στη σελ.4 (pdf)στις 50 λιρες...

υ.γ.στο μαγαζι δε βγαινει η τιμη τελικα...

Δημοσ.

from facebook ......Amazon UK

Tomorrow's deals begin at 3am with over 200 products at amazing prices,

Νωρις νωρις σημερα! Εδω http://www.scoopz.com/amazon.pdf μπορειτε να δειτε και καποιες πιθανες προσφορες. Παντως αρκετες απο αυτες υπηρχαν κατα την διαρκεια της εβδομαδας.

.............

Δημοσ.

.............

jabar μην το σκεφτεσε - χτύπα :)

καλα που τελειωνει σημερα το μπλακ φραιντει γιατι θα ειχαμε ξεπαραδιαστει τελείως

Δημοσ.

jabar μην το σκεφτεσε - χτύπα :)

καλα που τελειωνει σημερα το μπλακ φραιντει γιατι θα ειχαμε ξεπαραδιαστει τελείως

εχω μεγαλη φαγουρα με τις τιμες τι βι που βγαλε το παμπλικ,αλλα θ αντισταθω(πιστευω)....

Δημοσ.

εγώ πάντως τσίμπησα χτες ένα από εκείνα τα μεγάλα κουτιά.... πάνες που είχε το black friday deals, και την Sandisk SDHC 8GB. το παράξενο είναι πως ενώ φαίνονται κανονικά in-stock τα κομμάτια, για τις μεν πάνες μου έβγαλε delivery date "by 24 December" και για τη μνήμη "after 25 December"!!! το παιδάκι μου το καημένο που θα μείνει με το σκ... στον κώ... δεν το σκέφτονται; :D

Δημοσ.

εχω μεγαλη φαγουρα με τις τιμες τι βι που βγαλε το παμπλικ,αλλα θ αντισταθω(πιστευω)....

jab εσυ που εισαι uber-meister των προσφορων για πες καμμια καλη τιβι απο παμπλικ. δεν ξερω παντως την προηγούμενη βδομαδα ελεγα ω ρε που.. ουτε μια καλη προσφορα δεν βγαινει ποια. και μετα με το αμαζον εχω χορτάσει προσφορές...οτιδηποτε χτυπαω σκρουτζ ειναι σχεδον διπλή τιμη σε σχεση με τους αγγλους φιλους μας.

Δημοσ.

jab εσυ που εισαι uber-meister των προσφορων για πες καμμια καλη τιβι απο παμπλικ. δεν ξερω παντως την προηγούμενη βδομαδα ελεγα ω ρε που.. ουτε μια καλη προσφορα δεν βγαινει ποια. και μετα με το αμαζον εχω χορτάσει προσφορές...οτιδηποτε χτυπαω σκρουτζ ειναι σχεδον διπλή τιμη σε σχεση με τους αγγλους φιλους μας.

Δημοσ.

αν κανενας το πετύχει ας παρει και ένα για εμενα. το αγοράζω άμεσα και δίνω και ένα tip για τον κόπο σας... ;-)

ισχύει. όποιος ασχοληθεί και μπορεί ας κανονισει... δυστυχως δεν εχω χρόνο ούτε ταχύτητα για να το προλαβω...

Δημοσ.

πραγματικά πολυ παράξενο οτι σε κάποιες προσφορές που αρχικά δεν ξέρεις τη είναι με το που ανοίγει σε max 5 sec εχει γίνει sold out!!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...