Προς το περιεχόμενο

Amazon.co.uk Black Friday Daily Deals

alexx

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ξερεις ποσες αποδειξεις εχω απο Ελληνικα καταστηματα (πχ Πλαισιο) που σε ενα πχ dvd-r για pc γραφει "στην τιμη περιεχεται χ% φορος για πνευματικα δικαιωματα συμφωνα με το νομο ταδε" ;

Εχει δίκιο ο Matrixxx έτσι είναι

• Απαντ. 152
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Τα νευρα σου τα βγαζεις στο φορουμ; Για χαλαρωσε λιγο. Δεν ψηφισα εγω τους νομους κλπ. Για ο,τι σου φαινεται ακυρο σου φταιω εγω που σου το λεω για να το μαθεις; Αυτα που σου ειπα ουτε απο το μυαλο μου τα εβγαλα ουτε ειναι "κατ' εμε" που λες.

Ξερεις ποσες αποδειξεις εχω απο Ελληνικα καταστηματα (πχ Πλαισιο) που σε ενα πχ dvd-r για pc γραφει "στην τιμη περιεχεται χ% φορος για πνευματικα δικαιωματα συμφωνα με το νομο ταδε" ;

Παρε και αλλων "μαρτυριες":

http://www.insomnia....ost__p__3448585

http://www.insomnia....ost__p__3448172

Εψαξα παλι, αλλα δεν μπορεσα να βρω το ποστ καποιου αλλου που ελεγε πως δεν στελνουν ενα mp3 player Ελλαδα και του απαντουσε καποιος οτι "δεν το στελνουν λογω θεματος πνευματικων δικαιωματων". Ισως δεν ειναι καν στο Insomnia. Δεν θυμαμαι.

Μια φιλικη συμβουλη:

Οταν διαβαζεις κατι που σου φαινεται περιεργο ή δεν ξερω πως αλλιως, κανε πρωτα μια αναζητηση με τον Γκουγκλη μηπως ειναι ετσι, πριν αρχισεις να επιτιθεσαι... Δεν τα ξερουμε και ολα. rolleyes.gif

ουτε θυμωμενος ειμαι και επομενως δεν βγαζω καποιο θυμο και σιγουρα δεν ειμαι (φωτεινος) παντογνωστης. ομως εσενα αυτο που σου λενε και λες, σου φαινεται λογικο με βαση το παραδειγμα που εδωσα πιο πανω; επειδη εχω ασχοληθει με εισαγωγες-εμποριο κτλ, πολυ πιο λογικο ειναι να μη γινεται επειδη υπαρχει καποια αποκλειστικοτητα σε εισαγωγεα/διανομεα και αρα εχουν απαγορευσει την πωληση απο αλλη χωρα, παρα οτιδηποτε αλλο. δεν γινεται να μην το στελνουν λογω πνευματικων δικαιωματων..πως να το κανουμε;; τι ειναι τα πνευματικα δικαιωματα επανω σε μια ηλεκτρονικη συσκευη με δυνατοτητα αναπαραγωγης αρχειων. περα απο το προηγουμενο μου παραδειγμα, εγω μπορει να το θελω για να βλεπω φωτογραφιες μου πχ..ενοχλω καποιον τους; θα μου χρεωσουν πνευματικα δικαιωματα στη συσκευη αυτη επειδη θελω να βλεπω τις φωτογραφιες μου; δεν ειμαστε καλα! απλα ισως το εχουν βρει και το λενε σαν πιπιλα επειδη δεν ξερω κατα ποσο ειναι νομιμο μια μητρικη εταιρεια να απαγορευει σε μια ευρωπαικη χωρα να πουλαει κατι σε μια δευτερη (που προφανως εχει υψηλοτερη τιμη για το ιδιο προιον, αρα θα πληγουν οι πωλησεις του εκει αντιπροσωπου). ας σκεφτομαστε κι ενα κλικ παρακατω και να μην καταπινουμε αμασητο οτι μας πετανε.

και επειδη εχει ξεφυγει η συζητηση απο τον τιτλο του θεματος, εγω το αφηνω εδω.

btw...αν σας αρνηθουν κατι απο amazon λογω ''πνευματικων δικαιωματων''...υπαρχει και το ebay και χιλια δυο αλλα σαιτ ;)

Δημοσ.

Mp3 player δεν ηταν το προιον; Γιατι ζοριζεσαι να καταλαβεις οτι πνευματικα δικαιωματα εχουν να κανουν με ενα mp3 player; Τι θα ακους; Λειτουργια του Ανθιμου; tongue.gif

Ποσά που προστιθενται στην τιμη ως πνευματικα δικαιωματα υπαρχουν επισης και σε συσκευες οπως dvd-recorder αλλα και σε media οπως αδεια cd, dvd, και ακουγεται οτι θα μπει και στους σκληρους δισκους.

Φυσικα και σου δινει αποδειξη, ψαξε, εχω ανοιξει θεμα σχετικο πριν κανενα μηνα στο φορουμ "ιντερνετ" wink.gif

χαχαχα γιατί τί έχει ο Άνθιμος;

Πλάκα τη πλάκα πρέπει να είναι πολύ ουάου να είσαι της εκκλησίας.

Φαντάσου να μαζεύεσαι με τη παρέα και να πηγαίνεις σε τζάμπα live κάθε Κυριακή που κερνάνε και κρασάκι....

φαντάσου να παίρνεις τον κολλητό τηλ και να του λες << Μεγάλε έχει τον παπαΜήτσο στην αγία Ελεουσα μιλάμε για μεγάλη φωνη>>

Πλάκα στη πλάκα μήπως το πιάσανε το νόημα όλοι οι θρήσκοι και εγώ ο βλάκας τα σκάω για να βλέπω slayer και τα συναφή; :blink:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...