Προς το περιεχόμενο

Amazon.co.uk Black Friday Daily Deals

alexx

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα ,μηπως γνωριζει καποιος γιατι στο τελευταιο βημα πριν την ολοκληρωση της παραγγελιας, που κανει την μετατροπη απο ΛΙΡΕΣ σε ΕΥΡΩ, μου εμφανιζεται το ποσο ΜΟΝΟ σε ΛΙΡΕΣ;

Eυχαριστω

• Απαντ. 152
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Εριξα μια ματιά στα ρολόγια και ξεχώρισα αυτό:

http://www.amazon.co.uk/Nautica-A34508G-Brushed-Silver-Leather/dp/B002EJ946Q/ref=sr_1_135?s=watch&ie=UTF8&qid=1290801734&sr=1-135

Γιατί όμως από 107 λίρες στο checkout το ανεβάζει στις 112; Μήπως αλλάζει ο ΦΠΑ;

Πολύ μου άρεσε κι αυτό (πιο απλό, πιο όμορφο), αλλά έχω κάτι αντίστοιχο:

http://www.amazon.co.uk/Nautica-A36500G-Yachtimer-Chronograph-Bracelet/dp/B001K965Q8/ref=pd_cp_watches_2_img

Τιμή στο skroutz...

http://www.skroutz.gr/c/334/rologia-xeiros-watches.html?keyphrase=nautica+36500

αλλαζει ο φπα οντος απο 17,5 σε 23 που ειναι ο ελληνικος λογο παραδοσης στην ελλαδα.

Δημοσ.

Εγγύηση 2 χρόνια ;)

ευχαριστω για την αμεση απαντηση

εννοουσα για το αν ισχυει στην ελλαδα ή αν ειναι παγκοσμια πανευρωπαικη η μονο για την χωρα αγορας.

Δημοσ.

Συνήθως, το γκαραντί (όπως το λένε οι ρολογάδες και γενικά οι κοσμηματοπώλες) ισχύει παγκόσμια.

Τώρα, με αυτή την τιμή, δεν μπόρεσα να αντισταθώ.

• Moderators
Δημοσ.

Τωρα ανεβηκε στα 292 οποτε good choice ;)

Οχι δεν ανεβασε τιμη το amazon, απλα επαψε να το διαθετει, η τιμη τωρα στα 292 ειναι απλα απο αλλον seller.

Κατι περιεργο εχει συμβει! Δεν το εχω ξαναδει και εχω δει χιλιαδες προιοντα στο αμαζον:

"Item Under ReviewThis product is not currently offered by Amazon.co.uk because a customer recently told us that the item he or she received was not as described.

We are working to resolve this as quickly as possible. In the meantime, you may still find this product available from other sellers on this page."

Δημοσ.

Σίγουρα κάτι παίχτηκε, ήταν πολύ χαμηλές οι τιμές σε όλα σχεδόν τα ρολόγια (όχι μόνο τα Nautica).

Για να δούμε, τι θα παιχτεί με το return policy του Amazon. Έτσι κι αλλιώς, θα το πήγαινα σε ρολογά (που πουλάει Nautica) για να του βάλω κι ένα άλλο λουράκι οπότε είδομεν.

Πάντως, το προϊόν εστάλη, όπως λέει ενημερωτικό mail που πήρα.

Μάλιστα, τα φθηνά τα δίνει το ίδιο το Amazon, όπως φαίνεται εδώ:

http://www.amazon.co.uk/gp/offer-listing/B0027YTT4K/ref=dp_olp_new?ie=UTF8&condition=new

• Moderators
Δημοσ.

Δοκίμασα να αγοράσω αυτό και δεν μου το στέλνει Ελλάδα.

Εχει αναφερθει παρομοιο προιον - θεμα και αλλη φορα , ειναι θεμα πνευματικων δικαιωματων.

Δημοσ.

Εχει αναφερθει παρομοιο προιον - θεμα και αλλη φορα , ειναι θεμα πνευματικων δικαιωματων.

Είναι θέμα....τι;; πνευματικών δικαιωμάτων;; ένα ηλεκτρονικό πραγματακι είναι, όχι βιβλίο, σίντι, ταινία κτλ. Εκτός αν εννοείς κάτι σχετικό με εμπορικα δικαιώματα, αποκλειστικότητες κτλ.

Επίσης..επειδή εχω δει να αναφέρεται για το αμαζον ότι όταν είναι για ελλάδα υπολογίζει την τιμή με 23% φπα, μήπως θα έπρεπε να μας δίνουν και απόδειξη που νσ αναγνωρίζεται και να μπαίνει στη φορολογική μας; γιατί σε διαφορετική περίπτωση δεν βλέπω το λόγο να πληρώνω 23% αντί για ότι ισχύει στη χώρα από την οποία παραγγελιών! Πχ..αγοράζω από eBay κυρίως από αγγλία-κίνα, εν γνώση μου δεν μπορώ να το βάλω στα έξοδα μου, αλλά αγοράζω πολύ φθηνότερα και χωρίς 23% φπα, αγοράζω από αλλά ιντερνετομαγαζα από αγγλία, δεν μπορώ επίσης να το βάλω στα έξοδα αλλά πάλι ισχύουν τα ίδια..το αμαζον πως την είδε έτσι; ούτε απόδειξη που να περνάει αλλά και 23%;;

Sent from my HTC Desire using Tapatalk

Δημοσ.

η αποδειξη απο αναζον μπορει και να μπορει να περαστει γιατι θυμαμαι ειχε πανω μια διευθυνση στην αγια παρασκευη αρα μπορει να εχει κανει εγκατασταση στην ελλαδα.

ο λογος για να προτιμησεις αμαζον ειναι η φθηνοτερες τιμες σε καποιες περιπτωσεις ειδικα αντικειμενα που δεν υπαρχει ανταγωνισμος μεγαλος και επισης τα δωρεαν μεταφορικα. τελος γλυτωνεις και το θεμα του τελωνιου που αν σου κατσει θες μινιμουμ μια κατοσταρα για να κα8αρισεις.

επισης αν η ισοτιμια παει πανω απο 0,90 το βαραμε αλυπητα - απλως ενω η στερλινα ηταν χωμα τωρα με τους φιλους μας τους γερμανους και την ελειψη οποιαδηποτε συνοχής κτλπ η ισοτιμια ειναι μέτρια δηλ γυρω στο 0,84 με 0,85.

το θεωρω αρκετα καλη επιλογη για ηλεκτρονικες αγορες. τι να σου πει και το μυλτιραμα η το πλαισιο που για να σου δωσουν δωρεαν μεταφορικα πρεπει να παραγηλεις πανω απο 80 ευρω..

Δημοσ.

Από αμαζον πρωτοαγόραζα από τα χρόνια που εμένα αγγλία..από το '99 ως το '06. Απλά αυτό με το 23% μου έκατσε κάπως. Αν δίνουν απόδειξη που μπαίνει στα έξοδα έχει καλώς (α..και στα ελληνικα ε; ούτε να τρέχω σε υπουργείο και να πληρώνω για επίσημη μετάφραση για να τη δεχτεί η εφορία, ούτε να μου την πετάει έξω η εφορία αν δεν είναι μεταφρασμενη).

• Moderators
Δημοσ.

Είναι θέμα....τι;; πνευματικών δικαιωμάτων;; ένα ηλεκτρονικό πραγματακι είναι, όχι βιβλίο, σίντι, ταινία κτλ. Εκτός αν εννοείς κάτι σχετικό με εμπορικα δικαιώματα, αποκλειστικότητες κτλ.

Επίσης..επειδή εχω δει να αναφέρεται για το αμαζον ότι όταν είναι για ελλάδα υπολογίζει την τιμή με 23% φπα, μήπως θα έπρεπε να μας δίνουν και απόδειξη που νσ αναγνωρίζεται και να μπαίνει στη φορολογική μας; γιατί σε διαφορετική περίπτωση δεν βλέπω το λόγο να πληρώνω 23% αντί για ότι ισχύει στη χώρα από την οποία παραγγελιών! Πχ..αγοράζω από eBay κυρίως από αγγλία-κίνα, εν γνώση μου δεν μπορώ να το βάλω στα έξοδα μου, αλλά αγοράζω πολύ φθηνότερα και χωρίς 23% φπα, αγοράζω από αλλά ιντερνετομαγαζα από αγγλία, δεν μπορώ επίσης να το βάλω στα έξοδα αλλά πάλι ισχύουν τα ίδια..το αμαζον πως την είδε έτσι; ούτε απόδειξη που να περνάει αλλά και 23%;;

Mp3 player δεν ηταν το προιον; Γιατι ζοριζεσαι να καταλαβεις οτι πνευματικα δικαιωματα εχουν να κανουν με ενα mp3 player; Τι θα ακους; Λειτουργια του Ανθιμου; tongue.gif

Ποσά που προστιθενται στην τιμη ως πνευματικα δικαιωματα υπαρχουν επισης και σε συσκευες οπως dvd-recorder αλλα και σε media οπως αδεια cd, dvd, και ακουγεται οτι θα μπει και στους σκληρους δισκους.

Φυσικα και σου δινει αποδειξη, ψαξε, εχω ανοιξει θεμα σχετικο πριν κανενα μηνα στο φορουμ "ιντερνετ" wink.gif

Δημοσ.

Mp3 player δεν ηταν το προιον; Γιατι ζοριζεσαι να καταλαβεις οτι πνευματικα δικαιωματα εχουν να κανουν με ενα mp3 player; Τι θα ακους; Λειτουργια του Ανθιμου; tongue.gif

Ποσά που προστιθενται στην τιμη ως πνευματικα δικαιωματα υπαρχουν επισης και σε συσκευες οπως dvd-recorder αλλα και σε media οπως αδεια cd, dvd, και ακουγεται οτι θα μπει και στους σκληρους δισκους.

Μάλλον πλάκα κανεις...γιατί τότε δεν θα έπρεπε να αγοράζει κανείς,ποτε και από πουθενά mp3 player και mp4 player καθώς, κατά το σκεπτικό σου, θα βάζεις σε αυτα τραγούδια, βίντεο και ταινίες που ΠΙΘΑΝΟΝ (δικη μου προσθήκη το πιθανον) θα έχεις παράνομα κατεβάσει και άρα ΠΙΘΑΝΟΝ δεν θα έχεις πληρώσει πνευματικό δικαιώματα..τι λες τώρα!!!

Καταλαβαίνεις πόσο άκυρο είναι αυτό που λες, έτσι; αν όντως στις τιμές αυτών υπάρχουν πνευματικα δικαιώματα..τότε ισχύουν παγκόσμια, δεν θα χρεώνουν πνευματικα δικαιώματα πχ 1 ευρώ στη γαλλία, 1.5 στη γερμανία, 1.2 στην αγγλία, 0.9 στην ελλάδα, 2 στην αμερική! Γιατί αν είναι έτσι...κατ εσε..αν το αγοράσω στην ελλάδα με 0.9 και το πάρω μαζί μου σε ταξίδι στην αγγλία και του περάσω beatless..θα μου το κατασχεσουν στον έλεγχο ή θα με βάλουν να πληρώσω τη διαφορά;;; έλεος!

• Moderators
Δημοσ.

Μάλλον πλάκα κανεις...γιατί τότε δεν θα έπρεπε να αγοράζει κανείς,ποτε και από πουθενά mp3 player και mp4 player καθώς, κατά το σκεπτικό σου, θα βάζεις σε αυτα τραγούδια, βίντεο και ταινίες που ΠΙΘΑΝΟΝ (δικη μου προσθήκη το πιθανον) θα έχεις παράνομα κατεβάσει και άρα ΠΙΘΑΝΟΝ δεν θα έχεις πληρώσει πνευματικό δικαιώματα..τι λες τώρα!!!

Καταλαβαίνεις πόσο άκυρο είναι αυτό που λες, έτσι; αν όντως στις τιμές αυτών υπάρχουν πνευματικα δικαιώματα..τότε ισχύουν παγκόσμια, δεν θα χρεώνουν πνευματικα δικαιώματα πχ 1 ευρώ στη γαλλία, 1.5 στη γερμανία, 1.2 στην αγγλία, 0.9 στην ελλάδα, 2 στην αμερική! Γιατί αν είναι έτσι...κατ εσε..αν το αγοράσω στην ελλάδα με 0.9 και το πάρω μαζί μου σε ταξίδι στην αγγλία και του περάσω beatless..θα μου το κατασχεσουν στον έλεγχο ή θα με βάλουν να πληρώσω τη διαφορά;;; έλεος!

Τα νευρα σου τα βγαζεις στο φορουμ; Για χαλαρωσε λιγο. Δεν ψηφισα εγω τους νομους κλπ. Για ο,τι σου φαινεται ακυρο σου φταιω εγω που σου το λεω για να το μαθεις; Αυτα που σου ειπα ουτε απο το μυαλο μου τα εβγαλα ουτε ειναι "κατ' εμε" που λες.

Ξερεις ποσες αποδειξεις εχω απο Ελληνικα καταστηματα (πχ Πλαισιο) που σε ενα πχ dvd-r για pc γραφει "στην τιμη περιεχεται χ% φορος για πνευματικα δικαιωματα συμφωνα με το νομο ταδε" ;

Παρε και αλλων "μαρτυριες":

http://www.insomnia....ost__p__3448585

http://www.insomnia....ost__p__3448172

Εψαξα παλι, αλλα δεν μπορεσα να βρω το ποστ καποιου αλλου που ελεγε πως δεν στελνουν ενα mp3 player Ελλαδα και του απαντουσε καποιος οτι "δεν το στελνουν λογω θεματος πνευματικων δικαιωματων". Ισως δεν ειναι καν στο Insomnia. Δεν θυμαμαι.

Μια φιλικη συμβουλη:

Οταν διαβαζεις κατι που σου φαινεται περιεργο ή δεν ξερω πως αλλιως, κανε πρωτα μια αναζητηση με τον Γκουγκλη μηπως ειναι ετσι, πριν αρχισεις να επιτιθεσαι... Δεν τα ξερουμε και ολα. rolleyes.gif

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...