Γιάννης Platano Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2010 Οι αποδειξεις αγορας πρεπει να γραφουν και το ΙΜΕΙ της συσκευης υποχρεωτικα ? Ευχαριστω.
StavrosD Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2010 Δεν ξέρω αν πρέπει να καταγράφονται υποχρεωτικά, αλλά έχω διαβάσει σε άλλο Forum ότι δεν αναγνωρίσανε την εγγύηση του κινητού επειδή η απόδειξη δεν έγραφε το IMEI.
giorgostzi Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2010 Δε νομίζω οτι το γράφουν όλες. Χωρίς να είμαι και σίγουρος.
Γιάννης Platano Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2010 Εχω αποδειξη απο vnp για HTC HD που δεν γραφει.Το μεσημερι θα παω ετσι κι αλοιως για αλλο κινητο στην ACE Hellas και θα ρωτησω.
Highlander Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2010 Εχω αποδειξη απο vnp για HTC HD που δεν γραφει.Το μεσημερι θα παω ετσι κι αλοιως για αλλο κινητο στην ACE Hellas και θα ρωτησω. [offtopic] Γιάννη, αν δεν σου είναι κόπος ρώτησε πότε θα δώσουν στη v0dafone το Desire HD. [/offtopic]
Γιάννης Platano Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2010 [offtopic]Γιάννη, αν δεν σου είναι κόπος ρώτησε πότε θα δώσουν στη v0dafone το Desire HD. [/offtopic] Θα ρωτησω Σ.
alexb_10 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2010 και αν μπορεις, πόσα χρόνια εγγύηση έχει το HTC touch pro αγορασμένο απο vodafone. Ευχαριστώ
Γιάννης Platano Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2010 και αν μπορεις, πόσα χρόνια εγγύηση έχει το HTC touch pro αγορασμένο απο vodafone.Ευχαριστώ Αν σε καλυπτει η ACE Hellas η εγγυηση ειναι δυο χρονια.
antnatal Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2010 [offtopic]Γιάννη, αν δεν σου είναι κόπος ρώτησε πότε θα δώσουν στη v0dafone το Desire HD. [/offtopic] ρώτα και πότε θα έρθει το gratia....
alexb_10 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2010 Αν σε καλυπτει η ACE Hellas η εγγυηση ειναι δυο χρονια. Ευχαριστώ φίλε μου.
Γιάννης Platano Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2010 ρώτα και πότε θα έρθει το gratia.... Τι ειναι αυτο ? Κινητο ?
antreasM77 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2010 Γιαννη,κι εγω απ οσο ξερω δεν πρεπει να υποχρεωνει κανεις τα καταστηματα να αναγραφουν το ιμει,αλλα ξερω σιγουρα οτι υπαρχει περιπτωση να σου αρνηθουν εγγυηση λογω της μη καταγραφης. Αλλα αντι αλλων δηλαδη,και φυσικα ΜΟΝΟ στην Ελλαδα μας.
Γιάννης Platano Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2010 Θα ρωτησω Σ. ρώτα και πότε θα έρθει το gratia.... Η ιδια απαντηση με του Highlander Γιαννη,κι εγω απ οσο ξερω δεν πρεπει να υποχρεωνει κανεις τα καταστηματα να αναγραφουν το ιμει,αλλα ξερω σιγουρα οτι υπαρχει περιπτωση να σου αρνηθουν εγγυηση λογω της μη καταγραφης. Αλλα αντι αλλων δηλαδη,και φυσικα ΜΟΝΟ στην Ελλαδα μας. Λοιπον...Κανονικα πρπει να αναγραφεται αλλα τουλαχιστον η ACE Hellas δεχεται αποδειξη χωρις ΙΜΕΙ και s/n αρκει να γραφει το μοντελλο της συσκευης. Το δικο μου το εβαλαν το ΙΜΕΙ σε μια εφαρμογη στο pc τους και ειναι ελληνικο και δεν υπαρχει προβλημα. Ευκαιρια για ...πονηρε σκεψεις ? [offtopic]Γιάννη, αν δεν σου είναι κόπος ρώτησε πότε θα δώσουν στη v0dafone το Desire HD. [/offtopic] Εκει ηταν το sevice και απο οτι μου ειπαν δεν ηξεραν.
Highlander Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2010 Ευχαριστώ Γιάννη. Μάλλον σήμερα παραλαμβάνουν μερικά καταστήματα, ελπίζω να είμαι μέσα σε αυτούς.
Γιάννης Platano Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2010 Ευχαριστώ Γιάννη.Μάλλον σήμερα παραλαμβάνουν μερικά καταστήματα, ελπίζω να είμαι μέσα σε αυτούς. Με το καλο...Πολυ καλο κινητο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.