Προς το περιεχόμενο

Σβησμένα αρχεία μια εξήγηση

painkiller44

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ε, άλλη μία τουλάχιστονεξήγηση ακόμα υπάρχει μήπως είσαι κοντά σε κάποιο εργοστάσιο όπου φτιάχνουν μαγνήτες;;[ame=http://www.youtube.com/watch?v=s12-sSuVoT0]μαγνήτες[/ame] ;;

Δημοσ.

Φίλε painkiller44, κατ' αρχάς δεν είμαστε εργαζόμενοι εδώ, ούτως ώστε ακόμα κι αν "ο πελάτης να είναι για δέσιμο", εμείς να μην φερόμαστε υποχρεωτικά ως "έχει πάντα όμως δίκιο".

"Μια παρέα" απλά είμαστε, και βάσει των εμπειριών μας, άλλος λέει το μακρύτερο-άλλος το κοντύτερό του (χωρίς να βρίσκεται ΠΑΝΤΑ λύση), σε μια προσπάθεια κατά βάσει αλληλοβοήθειας.

Όταν λοιπόν εγώ πχ έχω δώσει μια, αρκετά σοβαρή απάντηση θα έλεγα, στην προηγούμενη σελίδα, κι εσύ ας πούμε την προσπέρασες - αλλά άντε, πάει καλά. Να βγαίνεις καπάκι όμως και να λες "αν σας πω κι ότι τάδε-δείνα".....Μυστικά μας κρατάς δηλαδή; Το παιχνίδι του θησαυρού παίζουμε και μας δίνεις ένα-ένα τα στοιχεία; Κι άντε και πεις "ΤΩΡΑ το συνειδητοποίησα πως το κάνει και σ' άλλο υπολογιστή-πριν δεν το 'ξερα", εγώ θα σου πω γιατί λοιπόν δεν το διατυπώνεις εξ' αρχής έτσι, ώστε να μη μένουν εντυπώσεις με αποτέλεσμα ν' αρχίζουμε τις "μη-σοβαρές" απαντήσεις...;

Δημοσ.
Φίλε painkiller44, κατ' αρχάς δεν είμαστε εργαζόμενοι εδώ, ούτως ώστε ακόμα κι αν "ο πελάτης να είναι για δέσιμο", εμείς να μην φερόμαστε υποχρεωτικά ως "έχει πάντα όμως δίκιο".

"Μια παρέα" απλά είμαστε, και βάσει των εμπειριών μας, άλλος λέει το μακρύτερο-άλλος το κοντύτερό του (χωρίς να βρίσκεται ΠΑΝΤΑ λύση), σε μια προσπάθεια κατά βάσει αλληλοβοήθειας.

Όταν λοιπόν εγώ πχ έχω δώσει μια, αρκετά σοβαρή απάντηση θα έλεγα, στην προηγούμενη σελίδα, κι εσύ ας πούμε την προσπέρασες - αλλά άντε, πάει καλά. Να βγαίνεις καπάκι όμως και να λες "αν σας πω κι ότι τάδε-δείνα".....Μυστικά μας κρατάς δηλαδή; Το παιχνίδι του θησαυρού παίζουμε και μας δίνεις ένα-ένα τα στοιχεία; Κι άντε και πεις "ΤΩΡΑ το συνειδητοποίησα πως το κάνει και σ' άλλο υπολογιστή-πριν δεν το 'ξερα", εγώ θα σου πω γιατί λοιπόν δεν το διατυπώνεις εξ' αρχής έτσι, ώστε να μη μένουν εντυπώσεις με αποτέλεσμα ν' αρχίζουμε τις "μη-σοβαρές" απαντήσεις...;

απλα είχα μια απορία δεν απαιτώ και σορρυ αν φάνηκε ετσι .

Γιατι βασικά πάντα ετσι καταλήγει καποιος να πετάει κατι ειρωνικό και παει αλυσίδα αυτο δίχως να γίνεται κατι ουσιαστικό

Δημοσ.
Ρε παιδιά θέλω μια σοβαρή απάντηση
η απάντηση ότι μπορεί να είναι 'μόλυνση' δεν είναι σοβαρή δλδ? δεν διάβασα πουθενά ότι έκανες scan όπως προτάθηκε
Δημοσ.
Γιατι βασικά πάντα ετσι καταλήγει καποιος να πετάει κατι ειρωνικό και παει αλυσίδα αυτο δίχως να γίνεται κατι ουσιαστικό

Σίγουρα παίζει και αυτό (το να μην έχει/ξέρει κάτι κανείς ν'απαντήσει πχ, και γι' αυτό να το γυρνάει στην ειρωνεία, είναι κάτι τραγικό) - αλλά αν υπάρχει ουσιαστικό πάτημα, καλύτερα να προσέχουμε και τί προκαλούμε με τη στάση μας.

Συν τοις άλλοις, δε νομίζω πως ειρωνεύτηκε κανείς εδώ. Το να υπάρξει κάποια απάντηση "χαβαλέ" (για τον πιο πάνω λόγο), απέχει παρασάγγας από ειρωνεία (και οκ, αρκεί να μη γεμίσουν σελίδες επί σελίδων από "χαβαλέ", ενώ υπάρχει περιθώριο απάντησης-πρότασης/λύσης του προβλήματος).

Δημοσ.

Πάντως η περίπτωση με το μαγνητικό πεδίο,αν και το τράβηξα λίγο στο αστείο παίζει να ισχύ,το τι έχουν δει τα μάτια μου δεν λέγεται.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...