kiss11 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2010 Γεια σας Αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα με το τηλέφωνο (το σταθερό) έβαλα προχθές στο σπίτι μου σύνδεση hol και ….έχω τηλέφωνο μόνο εκεί που είναι το ρουτερ. Στα υπνοδωμάτια πχ δεν έχω τηλέφωνο ΚΑΘΟΛΟΥ παρά όταν το σηκώσω το ακουστικό κανει “γρχχχ» λες και έχει βρογχικά! Δεν μπορώ να πάρω τηλέφωνο ουτε να μιλήσω στα άλλα δωμάτια καλεί αλλά όταν το σηκώσω κανει σαν να καλεί και δεν μπορώ να πάρω νούμερο εκτός από το σαλόνι που είναι το ρουτερ(που παίρνω). Τι να κανω;;;; Τι χρειάζεται;;;; πως θα το λύσω αυτό το θεμα γιατί έχω πελαγώσει…. Κάποια βοήθεια;;;;;
isay Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2010 Το πρωτεύον τηλέφωνο (αυτό που δουλέυει) συνδέεται στον τοίχο ή στο router;
kiss11 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2010 το Πρωτεύων τηλέφωνο το έχω συνδεσει στο τοιχο με εναν διακλωδωτή απο την μια το τηλέφωνο και απο την αλλη το ρουτερ..τι να κάνω;;;;
kiss11 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2010 Έβαλα τελικά φιλτράκια στα δευτερύοντα τηλέφωνα και έχω σύνδεση..... Ομως παρουσιάστηκε ΕΝΑ ΤΡΕΛΟ πρόβλημα! ενω όταν περνω τηλέφωνο απο το πρωτευων βγένει στην αναγνωριση του αποδεκτη τηλέφωνο (εκει που περνω) το κανονικό μου νουμερο τηλεφωνου. ενω οταν περνω απο τα αλλα δευτερεοντα τηλέφωνα βγένει ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΝΟΥΜΕΡΟ!!!!!!! δεν ξερω τι συμβενει και ασφαλώς δεν θέλω να χρεωνω το αγνωστο αυτο νουμερο.... τι να κανω;;;;;;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.