filip123go Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2010 Καλημέρα σε όλους..! Θα ήθελα να μου πείτε πως μπορώ να κάνω εγκατάσταση unsigned εφαρμογές σε κινητό nokia n86... Λογικά θα πρέπει να το ξεκλειδώσω πρώτα... Μήπως υπάρχει κάποιος οδηγός...?? Ευχαριστώ πολύ..!
Moderators stormrain Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2010 Moderators Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2010 Υπαρχουν δυο τροποι, αλλα δυστυχως δεν εχω λινκ προχειρο γιατι δεν ειμαι σε υπολογιστη, αν δεν εχεις βγαλει ακρη θα ποσταρω το απογευμα. Ο ενας ειναι να υπογραφεις καθε φορα την εφαρμογη στον υπολογιστη σου μεσω ενος φακελου που λεγεται Sign Sis. Για να το κανεις αυτο θα πρεπει να βρεις ενα μοναδικο key και ενα certificate που ειναι μοναχα για το imei της συσκευης σου. Ο αλλος ειναι μεσω της εφαρμογης helloOx την οποια τρεχεις και κανει την συσκευη να νομιζει πως ολες οι εφαρμογες ειναι signed και δεν ασχολεισαι παραπανω, τις τρεχεις και εγκαθιστανται. Ψαξε με τα παραπανω keywords και αν δεν ποσταρει καποιο αλλο μελος επανερχομαι το βραδυ
filip123go Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2010 Έψαξα για το halloOX.. Το βρήκα,το κατέβασα αλλά κόλλησα στα "Certificates".. Τι ακριβώς είναι και από που τα παίρνω...?
Moderators stormrain Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2010 Moderators Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2010 Σου βρηκα link με την μεθοδο που πρεπει να ακολουθησεις myphone.gr/forum/showthread.php?t=208801
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.