Moderators Gi0 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2010 Moderators Share Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2010 Θα καψω ως .iso το bt4 σε ενα δισκο για να το τρεχω ως live.Το προβλημα ειναι οτι δεν μπουταρει απο τον δισκο και μου φαινετε περιεργο. Το live cd τα αρχεια αυτα δεν πρεπει να περιεχει ? boot casper boot.catalog md5sum.txt .checksum.md5 αν εχει γραφτει σωστα ? To dvd το εχεις κατεβασει απο το site του backtrack και επισης εχεις βαλει στο bios σαν πρωτη συσκευη boot,το dvd,σωστα? Btw,πριν μερικες ωρες βγηκε και η εκδοση R2. Iso torrent download Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
goodMan Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2010 Ναι το εχω κατεβασει ηδη απο χθες το βραδυ αλλα δεν ειχα dvd.ΒΟΟΤ κανονικα απο το cd το εχω ρυθμισει. Ηδη βρισκομαι στο 95% εγγραφης του δισκου...... ---------- Προσθήκη στις 22:32 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 22:08 ---------- Bootαρει απο το cd κανονικα.Οταν μου εμφανιζει την οθονη με τις επιλογες παταω να τρεξει ως live cd.Μετα εμφανιζει μια μαυρη οθονη με πολλα bla bla και πολλα I/O errors μεχρι που αναμενει καποια εντολη.... Τι συμβαινει ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nzeppos Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2010 To dvd το εχεις κατεβασει απο το site του backtrack και επισης εχεις βαλει στο bios σαν πρωτη συσκευη boot,το dvd,σωστα? Btw,πριν μερικες ωρες βγηκε και η εκδοση R2. Iso torrent download Α ωραία, δεν ήξερα ότι βγήκε R2. Θα το κατεβάσω άμεσα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim_p Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2010 Και με .35 παρακαλω! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lexmark Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2010 Btw,πριν μερικες ωρες βγηκε και η εκδοση R2.Iso torrent download Thnx Gi0! Κι εγω δεν ειχα παρει χαμπαρι για την R2. Παω για κατεβασμα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
filip123go Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2010 Πως το περνάμε σε στικακι όμως...? Το universal usb installer δεν το έχει σαν επιλογή... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lexmark Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2010 Πως το περνάμε σε στικακι όμως...?Το universal usb installer δεν το έχει σαν επιλογή... Εδω εισαι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
goodMan Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2010 και στο youtube μπορεις να βρεις λυσεις.... To HOW TO και εκει μετραει ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
goodMan Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2010 Μπορω να βαλω εξωτερικη καρτα και αν ναι ποιακαι οσο κοστιζει ? Χθες συνδεθηκε για περιπου μιση ωρα και μετα αποσυνδεθηκε παλι. Ειναι ενδιαφερον το backtrack παντως...μπορεις να μαθεις πολλα πραγματα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nzeppos Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2010 Πως το περνάμε σε στικακι όμως...? Το universal usb installer δεν το έχει σαν επιλογή... Ο μακράν ευκολότερος τρόπος που έχω βρει είναι μέσω του unetbootin . Πρακτικά τρέχεις το πρόγραμμα (είναι τζάμπα και δεν χρειάζεται εγκατάσταση) και δεν επιλέγεις κάποια διανομή, αλλά το ίδιο το ISO. Πατάς ΟΚ και τέλος, σε ένα πεντάλεπτο έχεις το BT σου. Προφανώς στο στικάκι μπορείς να βάζεις κι άλλα πράγματα (άσχετα με το ΒΤ) και να το χρησιμοποιείς παράλληλα σαν κανονικό usb stick. Για το φίλο goodMan που ρώτησε για εξωτερική κάρτα, οι πλέον συνηθισμένες λύσεις είναι μάλλον οι κάρτες Awus 036H (στα 1000mWatt ή περισσότερα). Με το chipset RT8187 που έχουν συνεργάζονται άψογα με το ΒΤ και κάνουν θαύματα. Στο ebay βλέπω ότι οι τιμές τους κινούνται στα 30-50 ευρώ, όμως εγώ την είχα πάρει πριν κάνα χρόνο στα 70+. Δεν ξέρω ακριβώς τι παίζει, εκτός πια κι αν έχει πέσει τόσο πολύ η τιμή τους. Προσοχή να έχουν οπωσδήποτε το RT8187 και να μην είναι οι... εντελώς κινέζικες awus των 20 ευρώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.