Dj_kourampies Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2010 Θέλω να στείλω κάποια μαζικά email. Έχω τη λίστα με το email (γύρω στα 50) και το (html) κείμενο. Θέλω να υπάρχει η δυνατότητα (κατά προτίμηση αυτόματης) διαγραφής από τη λίστα, και η προσθήκη άλλων email μελλοντικά. Τι προτείνετε; Από ότι γνωρίζω ο server μου επιτρέπει τη χρήση του php mailer χωρίς ιδιαίτερους περιορισμούς. Προτιμώ PHP γιατί δουλεύω joomla στον server με απόλυτη επιτυχία, αλλά φαντάζομαι και σε perl θα υπάρχει κάποια λύση.
mixalis8 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2010 κατεβάζεις το MaxBulk Mailer και το συνδέεις με την βάση δεδομένων σου.... γρήγορο και εύχρηστο...
nikos_90 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2010 επισης αν θες να φτιαξεις κατι δικο σου μπορεις πολυ ευκολα να τραβηξεις τα μαιηλ απο την βαση και με ενα loop οπως το foreach ας πουμε να στελεις μαιηλ σε ολους.. με την συναρτηση mail() βεβαια που ειναι πολυ ευκολη στην χρηση.. μπορεις να στεισεις δικο σου μαιηλ σερβερ στο σιτε η απλα να χρησιμοποιησεις αν μαιηλ τυπου gmail ας πουμε για να στειλεις τα μαιηλ
CyberCr33p Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2010 Δες και το phplist το οποίο είναι php script που μπορείς να εγκαταστήσεις στον web-server.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.