Προς το περιεχόμενο

Νεα διοδια απο την Τριτη!

Luxx

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Νεα διοδια κοντα στις Θερμοπυλες Φθιωτιδας! Τα Ι.Χ θα πληρωνουν 1.55.

Μας δουλευουν ρε γαμωτο; Μονο για τα διοδια δινω 20 ευρω για να κανω το Θεσσαλονικη-Αθηνα. Αδεια 10 ημερες ειχα και θα δωσω συνολο 40 ευρω + 160 ευρω οι βενζινες. ( Μεχρι Κομοτηνη-Αθηνα ).

ΕΛΕΟΣ!

Δημοσ.
Νεα διοδια κοντα στις Θερμοπυλες Φθιωτιδας! Τα Ι.Χ θα πληρωνουν 1.55.

Μας δουλευουν ρε γαμωτο; Μονο για τα διοδια δινω 20 ευρω για να κανω το Θεσσαλονικη-Αθηνα. Αδεια 10 ημερες ειχα και θα δωσω συνολο 40 ευρω + 160 ευρω οι βενζινες. ( Μεχρι Κομοτηνη-Αθηνα ).

ΕΛΕΟΣ!

Ήταν έτοιμα από καιρό. Περίμεναν όμως να περάσουν οι εκλογές για να μην υπάρχει πολιτικό κόστος.

Δημοσ.

1 στους 1000 δε πληρωνει..

Προσωπικα ποτε δεν εχω δει τοσα χρονια που οδηγαω, καποιον να μη πληρωσει..

Δημοσ.

To οτι υπαρχουν καποιοι που παρανομουν και δεν πληρωνουν δεν μπορει να καθυσηχασει ολους τους υπολοιπους που βλεπουμε νεα διοδια να ξεπεταγονται απο παντου

Δημοσ.

ΕΛΕΟΣ!

πηγενε με τρενο

Δημοσ.

ενα παλικαρι μου ειχε πει οτι οσο δεν πληρωνουν ορισμενοι τα διοδια για να κανουν και καλα την επανασταση τους τοσο θα αυξανεται και το ποσο των διοδιων για να βγαλουν τα χρωστουμενα απο αυτους που πληρωνουν με λιγα λογια μου ειπε οι ψευτοεπαναστατες κανουν στους νομοταγης το μεγαλυτερο κακο

Δημοσ.
1 στους 1000 δε πληρωνει..

Προσωπικα ποτε δεν εχω δει τοσα χρονια που οδηγαω, καποιον να μη πληρωσει..

Εγώ προσωπικά γνωρίζω πάρα πολλούς που δε πληρώνουν. Η μόνη μέθοδος αντίδρασής σου είναι αυτή. Αν φοβάσαι τις συνέπειες, πληρώνεις κ πάς. Αν και τα διόδια αυτά είναι 100% παράνομα μιας κ δεν υπάρχει παράδρομος. Όσο για το ποιοί είναι επαναστάτες και ποιοι οι παράνομοι αφήστε την πιπίλα. Σε αυτή τη πιπίλα στηρίζεται το "Ενα μάτσο ραγιαδομαλάκες". Με το να γκρινιάζεις στα φόρουμ και στο facebook δε καταφέρνεις τίποτα. Αντί να διαβάσετε αστικό κώδικα, στηρίζετε τους παράνομους. Θα μου πείς εδώ τόσα χρόνια τα ακουμπάτε στα μπουζούκια, και πληρώνετε για να παρκάρουν τον κουβά σας ΠΑΡΑΝΟΜΑ. Το παράνομο νταβατζηλίκι που σας επιβάλλουν στους δρόμους θα σας πειράξει; Αν σας πειράζουν οι "ψευτοεπαναστάτες" πληρώνετε το αντίτιμο και βουλώστε το. Δεν αναφέρομαι προσωπικά σε κανέναν. Επιτίθομαι σε λανθασμένες ιδεολογίες κ τρόπους αντίληψης. Κάντε κι εσείς το ίδιο. Όσο χαρακτηρίζετε κάποιους τόσο θα χαρακτηρίζω κι εγώ.

Δημοσ.
Η πλάκα είναι πως βάζουν διόδια στην έξοδο για Μπράλο...

Εκεί είναι το όλο θέμα, ότι σε εγκλωβίζουν από παντού, για να μην έχεις εναλλακτικές για ένα ταξίδι. Ντε και καλά να πληρώσεις, ενώ μπορεί να μη θες να πάς από τον υπεργαμάτο εθνικό δρόμο.

Δημοσ.
Εκεί είναι το όλο θέμα, ότι σε εγκλωβίζουν από παντού, για να μην έχεις εναλλακτικές για ένα ταξίδι. Ντε και καλά να πληρώσεις, ενώ μπορεί να μη θες να πάς από τον υπεργαμάτο εθνικό δρόμο.

Δεν με ενοχλούν τα διόδια γενικά. Με ενοχλούν όταν τα βάζουν σε δρόμους που είναι χάλια.

Δημοσ.
ενα παλικαρι μου ειχε πει οτι οσο δεν πληρωνουν ορισμενοι τα διοδια για να κανουν και καλα την επανασταση τους τοσο θα αυξανεται και το ποσο των διοδιων για να βγαλουν τα χρωστουμενα απο αυτους που πληρωνουν με λιγα λογια μου ειπε οι ψευτοεπαναστατες κανουν στους νομοταγης το μεγαλυτερο κακο

Να πεις στο παλικαρι οτι ειναι φαντασιοπληκτος. Το αντιτιμο των διοδιων δεν ειναι κατι το οποιο οριζεται αυθαιρετα. Κανονικα ολα αυτα προβλεπονται στις συμβασεις παραχωρησης εκμεταλλευσης των "αυτοκινητοδρομων" -οι οποιοι πολλες φορες φυσικα δεν ειναι αυτοκινητοδρομοι, μιας και εχουν μονο μια λωριδα ανα κατευθυνση, αλλα τα διοδια τα εισπραττουν κανονικα-.

Αρα καταλαβαινεις οτι πολλες φορες οι συμβασεις παραχωρησης εκμεταλλευσης αυτοκινητοδρομων ειναι παρανομες, μιας και δεν υπαρχει καν αυτοκινητοδρομος.

Να πεις επισης στο παλικαρι και στον εαυτο σου, οτι οι "ψευτοεπαναστατες" μαλλον ειναι συνειδητοποιημενοι πολιτες που δεν θελουν να ειναι κοροιδα και να πληρωνουν διοδια για εναν δρομο για τον οποιον εχουν πληρωσει φορο και παρανομως τους ζητειται εξτρα αντιτιμο για καθε διελευση.

Οπως θα δεις και στο diodiastop.blogspot.com, δεν υπαρχει καμια απολυτως κυρωση σε περιπτωση που δεν πληρωσεις διοδια. Το "παλικαρι" ομως τα πληρωνει, οπως φανταζομαι θα πληρωνει και τον παρκαδορο στο σκυλαδικο για να του παρκαρει το αμαξι στο πεζοδρομιο, οπως λεει και ενα παιδι πιο πισω...

Χιλιες φορες λοιπον "ψευτοεπαναστατης" και οχι κοροιδο, παρα "νομοταγης" και κοροιδο να μου τα παιρνει ο καθενας εκμεταλλευομενος την αγνοια μου.

Δημοσ.

Τι θα γίνει με αυτό το χάλι με τα διόδια;

Δεν υπάρχει καμία νομική οδός για να κινηθούν οι πολίτες και να κριθούν παράνομα;

Δεν υπάρχει κάποιο δικαστικό προηγούμενο;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...