Προς το περιεχόμενο

προβλημα με wlm

mitsosbmx

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εχω ενα προβλημα με το mesenger.Μολις παω ν μπω μου πεταει error 800570005 στο ξαφνικο μια μερα με χαλαζι.http://windowslivehelp.com/solution.aspx?solutionid=a715b0c8-18dd-4cdd-8272-da3bc58353da εκανα ολα αυτα αλλα @@ δεν δουλεψαν το εχει κανεις αλλος να με βοηθησει?(μολις εβαλα τα WIN7 και καμια βδομαδα μετα το αντιμετωπισα

Δημοσ.

Αρχικά πρέπει να μας αναφέρεις κάποια βασικά:

1)λειτουργικό σύστημα που έχεις (win7 ειπες? στη αρχή δούλευε αλλά μετά σταμάτησε ?)

2) έκδοση του windows Live Messenger.

Όπως και να έχει το windows Live Messenger ενσωματώνει στις τελευταίες εκδόσεις του, ένα εκτελέσιμο αρχείο που σε βοηθάει να κάνεις απεγκατάσταση ή επιδιόρθωση.

Αναζήτησε και εκτέλεσε το συγκεκριμένο αρχείο "C:\Program Files\Windows Live\Installer\wlarp.exe"

Δημοσ.

εχω τα windows 7 ultimate(οχι αυθεντικα).messenger το τελευταιο εχω το 2011.βρηκα το αρχειο τι πρεπει να κανω?το repair δεν διορθωνει το προβλημα

Δημοσ.

Άνοιξε cmd απο την έναρξη και γράψε την παρακάτω εντολή

>netsh int tcp set global autotuninglevel=disabled 

πάτησε enter κάνε restart το pc και δοκίμασε να κάνεις login στο windows live messenger.

Δημοσ.

μπα δεν δουλεψε.καλα μην παιδευσε θα παρω αναποδες και θα φαει ενα φορματ ξεγυρισμενο,αυτη η εντολη τι αλλαξε ακριβως?

Δημοσ.

Έχει αναφερθεί πρόβλημα στο Login του Windows Live Messenger με αίτιο το auto tuning level του δικτύου.

Αυτή η εντολή κάνει disable το auto tuning level των windows και αφήνει την κάθε εφαρμογή να αποφασίζει για το τι tuning level χρειάζεται στο δίκτυο.

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

Εμένα μου κρασάρει τα windows 7 64 με το που πάει να κάνει connect. Φυσικά έχω όλα τα updates εγκατεστημένα.

Miranda FTW.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...