rowan Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2010 Αυτό ποιο είναι, το paranormal activity 2 που βγήκε πρόσφατα??? Αν ναι τότε το έχω δει και δεν αξίζει ούτε να το νοικιάσεις, το ένα είναι πολύ καλύτερο και αν θέλεις να νοιώσεις τον ίδιο τρόμο δες το paranormal entity.
Luxx Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2010 Φιλε για να μου λες αν το εχω δει, μαλλον δε με ξερεις και πολυ καλα!! Οχι αλλο ειναι αυτο!! Ιαπωνικο remake!
rowan Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2010 Αξίζει αυτό??? Και επίσης έχουν βγει υπότιτλοι???
Luxx Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2010 Δε το εχω δει, αλλα απο το trailer φαινεται αρκετα καλο. Γιαπωνεζοι ειναι αυτοι!! Υποτιτλοι δεν εχω βρει ελληνικους ακομη. Το θεμα ειναι οτι μετα το Paranormal Activity 1, εχω υποψιαστει πλεον. Δε φοβαμαι τοσο. Εκτος βεβαια και αν το δω μονος βραδυ και εξω βρεχει!!
slipknot Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2010 Κι εγώ μετά το 1ο είμαι υποψιασμένος, τίποτα απ' όλα αυτά (μια πόρτα που κλείνει, ένα Ouija board, λίγο ταλκ, μια νερουλή κλανιά φαντάσματος) δεν με τρομάζουν πλέον. Η βροχή είναι σίγουρα τρομακτική, ιδιαίτερα αν είναι όξινη.
tritonas00 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2010 Πρεπει να ειναι sequel του http://www.imdb.com/title/tt1602565/
GusBabis Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2010 νομιζω τα εμπλεξες λιγο στον τιτλο σου lol υπαρχει το Paranormal Activity 1 και 2 αυτο που ειπε ο φιλος απο πανω που ειναι διαφορετικες ταινιες
Luxx Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2010 Το paranormal effect δε το ηξερα! Υπαρχει και Paranormal Effect 2. Αυτο που ποσταρα εγω, απο αυτα που διαβασα, ειναι παραλληλο sequel μαζι με το κανονικο το Paranormal Activity 2. Επισης ετοιμαστειτε και για το Paranormal Whacktivity! Δεν υπαρχει τελος στο μεταφυσικο πλεον!
GusBabis Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2010 o καλα εισαι μετα το blair witch υπαρχουν μιμιτες τους παντου αλλα οκ παντα τα jap thriller ηταν ανωτερα μετα πανε τα ισπανικα και μετα οι αμερικανικες μαλακιες
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.