Lucifer Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2010 Γιατί αν κάποιος δεν νοιώθει την ηθική υποχρέωση να σκέφτεται πως αν καπνίζει στο δικό του (ένα) εξωτερικό (δύο) χώρο, η λύση είναι να γίνουμε χειρότεροι από αυτόν. Μπράβο παιδιά, έχετε διαχωριστεί από τους μπανανοβόρους προγόνους μας!!! Πάνο, εγώ στη θέση σου δε θα πήγαινα καν να της ζητήσω κάτι τέτοιο, αλλά μιας κι εσύ δεν είσαι (προφανώς) εξίσου ψωροπερήφανος με εμένα, αν αρνηθεί ή δεν αρνηθεί αλλά σε γράψει (που 'ναι το πιθανότερο) βάλε όπως ειπώθηκε έναν ανεμιστήρα να βαράει ανάποδα. Ναι, λεφτά ο ανεμιστήρας, λεφτά το ρεύμα, αλλά δικό σου πρόβλημα, δικά σου έξοδα. Και παρεμπιπτόντως, σήμερα συνάντησα ένα πολύ παράξενο είδος μαλάκα, τον μαλάκα φιλοκαπνιστή που δεν καπνίζει. Ρώτησα ένα ζευγάρι αν τους ενοχλεί ο καπνός (σε εξωτερικό χώρο, αλλά είμαι σκέτος λόρδος ώρες-ώρες) και ο τύπος φούντωσε και άρχισε να βρίζει όσους ενοχλούνται σε εξωτερικούς χώρους παρ' όλο που δεν ήταν καπνιστής και μόνο που δε με διακόρευσε που ρώτησα τέτοιο πράμα και με συμβούλεψε επίμονα να μη το ξανακάνω αυτό για κανέναν και συνέχισε έτσι μέχρι που του είπα πως το τσιγάρο μου είναι από μόνο του πικρό και να με αφήσει να το κάνω λίγο.
damdim Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2010 Πάντως δείτε τι θα έρθει και προς τα εδώ κάποια στιγμή, με τη γνωστή καθυστέρηση 10-20 χρόνων που υπάρχει για όλα τα θέματα http://www.pame.gr/news/kosmos/apagoreusi-tsigarou-sta-spitia.html
De@th L0rd Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2010 Πάντως δείτε τι θα έρθει και προς τα εδώ κάποια στιγμή, με τη γνωστή καθυστέρηση 10-20 χρόνων που υπάρχει για όλα τα θέματα http://www.pame.gr/news/kosmos/apagoreusi-tsigarou-sta-spitia.html Πάντως το γουστάρω τρελά το παπούτσι που τρώνε οι αμερικάνοι, γιατί αυτοί δημιούργησαν το τέρας που λέγεται καπνοβιομηχανία. Μην ανυσηχείς εδώ και σε 30 χρόνια δε πρόκειται να έρθει.
Tsino Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2010 καλά κορυφαίο θέμα.. !! έχω λιώσει στο γέλιο.. και μόνο το γεγονός ότι έχουν γραφτει 4 σε΄λίδες για τέτοιο θέμα είναι απίθανο !!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.