Anastazio Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2010 Εσένα ρε "άρχοντα" δηλαδή το πρόβλημά σου ποιό είναι; Όσα πατιλίκια και να κάνει ο καπνός, μπαίνει μέσα και τον ενοχλεί, τέλος. Ναι, κουμάντο κάνεις στο δικό σου σπίτι, από τη στιγμή όμως που οι πράξεις σου ενοχλούν τους γύρω σου χάνεις αυτό το επιχείρημα. Αν κάποιος πρέπει να πάει να μείνει σε σπηλιά, μαλλον αυτός δεν είναι ο Παναγιώτης. Common fucking sense. Λολ,δεν την παλευεις καστανο ε?Καταρχας απο την στιγμη που ποσταρει το προβλημα του ο "χ" σε ενα φορουμ κ ζηταει απαντησεις πανω στο "προβλημα" του θα πω οτι θελω κ αν αυτο εσενα σε ενοχλει μπορεις απλα να με αγνοησεις.Τα περι σπηλιας κ λοιπα,κατσε λιγο να τα επεξεργαστεις γιατι αν σε ενοχλει ο καπνος απο το διπλα μπαλκονι μαλλον θα χεις κανει καποια χρονια σε καποια για να το θεωρεις φυσιολογικο. ps Αυτος που εχασε την"common sense"του μπορει να στειλει πμ στους εν λογω κυριους να την παραλαβει...
liquid9 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2010 Το να σε ενοχλεί το τσιγάρο είναι φυσιολογικό,το να σε ενοχλεί το τσιγάρο απο το δίπλα μπαλκόνι ενώ βρίσκεσαι μέσα στο σπίτι σου δεν είναι. commonsense.dll not found
akpe Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2010 Λολ,δεν την παλευεις καστανο ε?Καταρχας απο την στιγμη που ποσταρει το προβλημα του ο "χ" σε ενα φορουμ κ ζηταει απαντησεις πανω στο "προβλημα" του θα πω οτι θελω κ αν αυτο εσενα σε ενοχλει μπορεις απλα να με αγνοησεις.Τα περι σπηλιας κ λοιπα,κατσε λιγο να τα επεξεργαστεις γιατι αν σε ενοχλει ο καπνος απο το διπλα μπαλκονι μαλλον θα χεις κανει καποια χρονια σε καποια για να το θεωρεις φυσιολογικο. ps Αυτος που εχασε την"common sense"του μπορει να στειλει πμ στους εν λογω κυριους να την παραλαβει... Το αν την παλεύω η όχι άσε με να το κρίνω εγώ. Όσο για τα της σπηλιάς, ζήτα από τον Πλάτωνα να τα επεξεργαστεί, καλύτερη δουλειά θα κάνει. Παρομοίως, αν εσυ δεν μπορείς να συνεισφέρεις εποικοδομητικά σε μια συζήτηση, τουλάχιστον χωρίς σπηλιές, κάστανα και λοιπά χαριτωμένα, μπορείς να την αγνοήσεις. Καλό στον εαυτό σου θα κάνεις. Το να σε ενοχλεί το τσιγάρο είναι φυσιολογικό,το να σε ενοχλεί το τσιγάρο απο το δίπλα μπαλκόνι ενώ βρίσκεσαι μέσα στο σπίτι σου δεν είναι. commonsense.dll not found Καμία λογική δεν είναι απόλυτη*. Και εμένα δεν μου φαίνεται λογικό να ενοχλώ κάποιον αν καπνιζω σε εξωτερικό χώρο στα 10 μέτρα, αυτό όμως δεν σημαίνει και πως δεν τον ενοχλώ, έτσι; * εκτός απο την λογική του "αν με ενοχλεί κάτι, παίρνω μέτρα", όποια και να είναι αυτά.
Timour21 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2010 Παρομοίως, αν εσυ δεν μπορείς να συνεισφέρεις εποικοδομητικά σε μια συζήτηση, τουλάχιστον χωρίς σπηλιές, κάστανα και λοιπά χαριτωμένα, μπορείς να την αγνοήσεις. Καλό στον εαυτό σου θα κάνεις. Χμμ, αν προσέξεις καλά τα της "σπηλιάς" τα ανέφερες και εσύ , λογικό είναι λοιπόν να αναφερθεί σε σπηλιές το παληκάρι ποιο πάνω, εκτός φυσικά αν εννοείς οτι το αποκλειστικό προνόμιο για "χαριτωμενιές" το έχεις μόνον εσύ, οπότε πάσο...
akpe Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2010 Χμμ, αν προσέξεις καλά τα της "σπηλιάς" τα ανέφερες και εσύ , λογικό είναι λοιπόν να αναφερθεί σε σπηλιές το παληκάρι ποιο πάνω, εκτός φυσικά αν εννοείς οτι το αποκλειστικό προνόμιο για "χαριτωμενιές" το έχεις μόνον εσύ, οπότε πάσο... Ρε αρχοντα τσιγαρο αναβει οχι τσιμινιερα κ μαλιστα στο μπαλκονι...απορω μαλιστα πως ο καπνος στριβει απο το διαχωριστικο κ σκαει πανω στο παραθυρο του...ενα τσιγαρο επισεις κραταει ζητημα 5-7 λεπτα κ αν ειναι μεγαλο ντουμανι η τυπισσα αντε να κανει ενα καθε 20 λεπτα και ο τυπος κανει λες κ μπαινει σπιτι του η καπνα απο κατι στρεματα που καιγονται εδω διπλα...με τετοιες παραξενιες καλυτερα να αφησει το σπιτι να παει σε καμια σπηλια να κανει καριερα να μη τον ενοχλει κανεις κ τπτ... Quote for emphasis Εγώ απλά απάντησα σε ενα κατ'εμε άχρηστο και ίσως επιθετικό post. Μαλακία μου, ναι. Απλά κάποια πράγματα δεν τα χωνεύω
steliospal Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2010 Το αξιοθαύμαστο πάντως είναι πως πετάγονται μερικοί και λένε την κάθε μλκία τους... βλ. θα την βρίσεις ,θα τη διαολοστείλεις και δεν ξέρω κι εγώ τι άλλο. Όσο είμαστε εκτός χορού καλά τα λέμε όλοι ε? @ Topic starter, καταλαβαίνω οτι μπορεί να σε ενοχλεί αλλά δεν χρειάζεται να ανοίξεις θέμα σε forum για να σου πουν το προφανές : " μίλα μαζί της ευγενικά" και στο φινάλε πάντως δέχομαι οτι σε ενοχλεί αλλά είναι σε δικό της χώρο και όχι, δεν μπορείς να κάνεις τπτ! οπότε δοκίμασε το φιλότιμο μπας και πιάσει...
bnvdarklord Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2010 και στο φινάλε πάντως δέχομαι οτι σε ενοχλεί αλλά είναι σε δικό της χώρο Ο καπνος παει και στον δικο του χώρο και αυτο ειναι το πρόβλημα.
steliospal Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2010 Ο καπνος παει και στον δικο του χώρο και αυτο ειναι το πρόβλημα. ναι το ξέρω , ξέρω να διαβάζω , αλλά ξαναλέω το κάνει στο δικό της χώρο... 100% νόμιμα ... τέσπα αυτά είχα να πω cheers
Toufas Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2010 Αν ειχε satyricon στο τερμα ο γειτονας σου να σε εβλεπα....
steliospal Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2010 Αν ειχε satyricon στο τερμα ο γειτονας σου να σε εβλεπα.... και πάλι στο φιλότιμο τον πιάνεις... δεν απαιτείς (εκτός κ αν είναι ώρα κοινής ησυχίας)... όταν σε μη ώρα κοινής ησυχίας είδα στο φοιτητικό μου σπίτι ένα σημείωμα που έλεγε "πιο σιγά τα όργανα κύριε" (ακόμα το θυμάμαι και γελάω) μου τη βίδωσε και φυσικά κ τον έγραψα στ @@ μου! όταν ήρθε μία κυριούλα και μου είπε ευγενικά οτι ενοχλείται το χαμήλωσα αμέσως...
akpe Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2010 Παιδιά. Άλλο το κάνω-κάτι-στο-σπίτι-μου-100%-νόμιμα-και-δεν-ενοχλώ-κανέναν, και άλλω το κάνω-κάτι-στο-σπίτι-μου-100%-"νόμιμα"-και-ενοχλώ. Φυσικά και δεν υπάρχει ούτε θα έπρεπε να υπάρχει νόμος για το οτιδήποτε (νομίζω υφίστανται ηχορύπανσης και κοινής ησυχίας μονο), αλλά είναι καθαρά ηθικό το θέμα να μην καπνίζεις μέσα στον χώρο του άλλου ή να τραβάς ήχο στα 5.1 σου από τη χέστρα να σε θαυμάζουν οι γείτονες Φιλότιμο ναι, αλλά το θέμα είναι αν δεν πτοηθεί τι γίνεται.
koulouri Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2010 βαλε μια σχαρα με καρβουνα,και οποτε βγαινει να καπνισει,βαζε να ψηνεις παιδακια,μπριζολες,λουκανικα κτλ. ειμαι σιγουρος δεν θα αντεξει την τσικνα,την καμνα και την μυρωδια,οποτε θα καταληξετε σε μια αμοιβαια συμφωνια να μην δημιουργει κανεις προβλημα στον αλλο. διαφορετικα στο τελος η αυτη απο καρκινο θα παει απο το τσιγαρο η εσυ απο παχυσαρκια με τα κρεατα που θα τρως.. Θεικο.. λοιπον ειχα ακριβως το ιδιο προβλημα και το κακο ηταν οτι συνεπεφται το ωραριο του καπνισματος του με το ωραριο της γυμναστικης μου.. Καλυτερα να του χτυπησεις το κουδουνι της ωρα που κανει το τσιγαρακι του ή να βγεις στο μπαλκονι και να του το πεις Sent from my iPhone using Insomnia
cosmos000 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2010 Φοβερό θέμα!!!! Πέρα απ την ευγενική συνομιλία που πρέπει να κάνεις με την "τσιμινιέρα"... το θέμα είναι η απάντηση -συμπεριφορά της.Μπορεί να μην το χει καταλάβει και να πηγάινει απ την άλλη μεριά του μπαλκονιού αν της το πεις ήρεμα και ωραία και όλα μέλι -γάλα. Την περίπτωση να ρχεται επίτηδες στην μεριά σου και να σε "παίρνει μάτι" ή απλά από περιέργεια να δει τί κάνουν στο δίπλα διαμέρισμα ή για κουτσομπολιό στην μέσα γριά την έχεις σκεφτεί??
Ntinaras Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2010 αν σου πει τιποτα οταν του το ζητησεις ευγενικα,καψε μερικα λαστιχα αυτοκινητων,και φυσατα με ανεμιστηρες πανω του
pournaras Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2010 Παιδιά. Άλλο το κάνω-κάτι-στο-σπίτι-μου-100%-νόμιμα-και-δεν-ενοχλώ-κανέναν, και άλλω το κάνω-κάτι-στο-σπίτι-μου-100%-"νόμιμα"-και-ενοχλώ. Φυσικά και δεν υπάρχει ούτε θα έπρεπε να υπάρχει νόμος για το οτιδήποτε (νομίζω υφίστανται ηχορύπανσης και κοινής ησυχίας μονο), αλλά είναι καθαρά ηθικό το θέμα να μην καπνίζεις μέσα στον χώρο του άλλου ή να τραβάς ήχο στα 5.1 σου από τη χέστρα να σε θαυμάζουν οι γείτονες Φιλότιμο ναι, αλλά το θέμα είναι αν δεν πτοηθεί τι γίνεται. Πιστευω τιποτε, εκτος καποιας αντιδρασης για εκδικηση, που να ειναι στα πλαισια του νομου και να μην ενοχλησει αλλους 100 γειτονες γυρω, γιατι τοτε θα εχεις τα αντιθετα αποτελεσματα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.