KilliK Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2010 βαλε μια σχαρα με καρβουνα,και οποτε βγαινει να καπνισει,βαζε να ψηνεις παιδακια,μπριζολες,λουκανικα κτλ. ειμαι σιγουρος δεν θα αντεξει την τσικνα,την καμνα και την μυρωδια,οποτε θα καταληξετε σε μια αμοιβαια συμφωνια να μην δημιουργει κανεις προβλημα στον αλλο. διαφορετικα στο τελος η αυτη απο καρκινο θα παει απο το τσιγαρο η εσυ απο παχυσαρκια με τα κρεατα που θα τρως..
De@th L0rd Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2010 ...σοβαρο προβλημα εχεις μαγκα...εγω ψηνομαι πολυ να μαθω τι θα καταφερεις αν της την πεις που καπνιζει στο μπαλκονι...οπως κ να χει δοκιμασε να κλεισεις το παραθυρο...γιαυτο υπαρχουν Είπε ένας καπνιστής. Ποιός από τους δύο έχει το πρόβλημα είναι γνωστό.
Anastazio Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2010 Είπε ένας καπνιστής. Ποιός από τους δύο έχει το πρόβλημα είναι γνωστό. ...ειπε ενας αντικαπνιστης...δεν εφτασε η μερα ακομα αδερφε που θα κανουν κουμαντο στο σπιτι μας...ας καπνιζε σε ενα μαγαζι κ ας της εκανε καταγγελια να νιωσει καλυτερα...αλλα ελεος οχι επειδη καπνιζει η αλλη στο μπαλκονι τηςθα λεμε οτι φιφα μας κατεβει...
freedubus Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2010 Εμένα μια φορά που μαγείρευαμε κάρυ και είχε βρωμίσει όλη η πολυκατοικία είχε βγεί μια μπαμπόγρια και ούρλιαζε "ααα τι φρικτή μυρωδιά είναι αυτή, έχω επισκέψεις, θα πάθω ασφυξία, θα φωνάξω το εκατό" κλπ. Της είπαμε πολύ ευγενικά να πάει να γαμ*ηθεί.
De@th L0rd Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2010 ...ειπε ενας αντικαπνιστης...δεν εφτασε η μερα ακομα αδερφε που θα κανουν κουμαντο στο σπιτι μας...ας καπνιζε σε ενα μαγαζι κ ας της εκανε καταγγελια να νιωσει καλυτερα...αλλα ελεος οχι επειδη καπνιζει η αλλη στο μπαλκονι τηςθα λεμε οτι φιφα μας κατεβει... Πως θα ένιωθες αν άναβα ξύλα για μπάρμπεκιου ΓΙΑ ΝΑ ΦΑΩ, και σου ερχόταν η καπνιά μες το σπίτι; Θα την δικαιολογούσες; Θα έλεγες πεινάει ο κακομοίρης και μαγειρεύει μια στο τόσο; Ή θα μου την έλεγες κατευθείαν; Θυμίσου την επόμενη φορά που θα σε ενοχλήσει κάποιος άλλος, πόσες φορές έχεις ενοχλήσει "άθελά σου" εσύ.
palawiaris Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2010 Τι παραξενιές είναι αυτές. Παραπάνω δεν σχολιάζω.Κρίμα
CtrlFreak Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2010 Αλλοδαπή εε?? χμμμ.... κάτι μου έρχετε στο μυαλό τώρα..... χμμμμ νομίζω σίγουρα θα δουλέψει........ Φώναξε αυτόν..... ....να κόψει κανα λαρύγγι
Anastazio Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2010 Πως θα ένιωθες αν άναβα ξύλα για μπάρμπεκιου ΓΙΑ ΝΑ ΦΑΩ, και σου ερχόταν η καπνιά μες το σπίτι; Θα την δικαιολογούσες; Θα έλεγες πεινάει ο κακομοίρης και μαγειρεύει μια στο τόσο; Ή θα μου την έλεγες κατευθείαν; Θυμίσου την επόμενη φορά που θα σε ενοχλήσει κάποιος άλλος, πόσες φορές έχεις ενοχλήσει "άθελά σου" εσύ. Ρε αρχοντα τσιγαρο αναβει οχι τσιμινιερα κ μαλιστα στο μπαλκονι...απορω μαλιστα πως ο καπνος στριβει απο το διαχωριστικο κ σκαει πανω στο παραθυρο του...ενα τσιγαρο επισεις κραταει ζητημα 5-7 λεπτα κ αν ειναι μεγαλο ντουμανι η τυπισσα αντε να κανει ενα καθε 20 λεπτα και ο τυπος κανει λες κ μπαινει σπιτι του η καπνα απο κατι στρεματα που καιγονται εδω διπλα...με τετοιες παραξενιες καλυτερα να αφησει το σπιτι να παει σε καμια σπηλια να κανει καριερα να μη τον ενοχλει κανεις κ τπτ...
palawiaris Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2010 Αξίζει η κοπέλα; Παναγιώτη πες μας μη τα κρατάς για σένα.
cb_papi Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2010 Δωσ' της κάτι άλλο να ρουφάει. -Αυτό για παράδειγμα
akpe Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2010 Ρε αρχοντα τσιγαρο αναβει οχι τσιμινιερα κ μαλιστα στο μπαλκονι...απορω μαλιστα πως ο καπνος στριβει απο το διαχωριστικο κ σκαει πανω στο παραθυρο του...ενα τσιγαρο επισεις κραταει ζητημα 5-7 λεπτα κ αν ειναι μεγαλο ντουμανι η τυπισσα αντε να κανει ενα καθε 20 λεπτα και ο τυπος κανει λες κ μπαινει σπιτι του η καπνα απο κατι στρεματα που καιγονται εδω διπλα...με τετοιες παραξενιες καλυτερα να αφησει το σπιτι να παει σε καμια σπηλια να κανει καριερα να μη τον ενοχλει κανεις κ τπτ... Εσένα ρε "άρχοντα" δηλαδή το πρόβλημά σου ποιό είναι; Όσα πατιλίκια και να κάνει ο καπνός, μπαίνει μέσα και τον ενοχλεί, τέλος. Ναι, κουμάντο κάνεις στο δικό σου σπίτι, από τη στιγμή όμως που οι πράξεις σου ενοχλούν τους γύρω σου χάνεις αυτό το επιχείρημα. Αν κάποιος πρέπει να πάει να μείνει σε σπηλιά, μαλλον αυτός δεν είναι ο Παναγιώτης. Common fucking sense.
De@th L0rd Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2010 Εσένα ρε "άρχοντα" δηλαδή το πρόβλημά σου ποιό είναι; Όσα πατιλίκια και να κάνει ο καπνός, μπαίνει μέσα και τον ενοχλεί, τέλος. Ναι, κουμάντο κάνεις στο δικό σου σπίτι, από τη στιγμή όμως που οι πράξεις σου ενοχλούν τους γύρω σου χάνεις αυτό το επιχείρημα. Αν κάποιος πρέπει να πάει να μείνει σε σπηλιά, μαλλον αυτός δεν είναι ο Παναγιώτης. Common fucking sense.
Παναγιωτης1990 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2010 Οχι ρε palawiaris μπορει να ειναι και 55-60 δεν λεει καθολου . Αν ελεγε θα της προτεινα να ερχεται σπιτι μου να καπνιζει για να μην ενοχλει και την ηλικιωμενη που προσεχει . Απο τη αλλη ρε Anastazio δεν ειμαι γενικα παραξενος ειμαι κομπλε στα πιο πολλα πραγματα αλλα σκεψου να ερχεται η αλλη στο διαχωριστικο ακριβως να εχει και τις τεντες κατεβασμενες να καπνιζει και να ερχεσαι μετα και να βρισκεις το δωματιο με το κρεβατι και τα ρουχα σου να βρωμανε...... (δεν καπνιζει λιγο λιωνει με τις ωρες ) υ.γ. εχω λιωσει με αυτα που γραφετε
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.