Παναγιωτης1990 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2010 Στο διπλανο μπαλκονι απο το δικο μου συνεχεια καπνιζει μια αλοδαπη που προσεχει την αρρωστη ηλικιωμενη που μενει εκει . Το θεμα ειναι οτι ειναι ακριβως διπλα απο το δωματιο μου και οποτε ανοιγω το τζαμι βρωμιζει το δωματιο αλλα δεν γινεται και να το εχω κλειστο μου εχουνε σπασει τα νευρα γιατι με ενοχλει πολυ ο καπνος. Ξερει κανεις αν εχω δικαιωμα να της πω κατι? ευχαριστω...
Παναγιωτης1990 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2010 Ξεκίνα το τσιγάρο. δεν ειναι ακριβως η λυση που ζηταω
slygeo87 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2010 Και τι θες ρε Παναγιώτη, να καθαρίσουμε για πάρτη σου; Χτύπα το κουδούνι και πες της μη καπνίζεις μη σου σπάσω τα μούτρα..τόσο απλό.
thanocaster Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2010 Όποτε βγαίνει για τσιγάρο άρχισε να βγάζεις σάπια κρέατα στο παράθυρο ή να κλάνεις ξέρω 'γω... Παράνομο δεν είναι πάντως αυτό που κάνει, οπότε μόνο στο φιλότιμο μπορείς να την χτυπήσεις...
adi32 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2010 Πες της ευγενικα αν μπορει να καπνιζει απο την αλλη μερια του μπαλκονιου της Αν συνεχιζει ψεκαζε με μπαιγκον προς τα κει
SlackulatoR Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2010 Κάλεσε την αστυνομία, μπορεί να έχει έρθει παράνομα στην χώρα και να την κλείσουν μέσα = you win.
Παναγιωτης1990 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2010 χαχαχαχαχα οκ κατι θα κανω απο ολα αυτα . οι αμπουλες βρωμας νομιζω θα δωσουν τη λυση επισης slygeo εχεις δικιο δεν ειμαι κανα 5 χρονο να μην μπορω να μιλησω αλλα επειδη ειναι γειτονισσα δεν θελω να δημιουργηθει προβλημα
cake4 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2010 παναγιωτη καταρχην καλως ηλθες στο club, εχω και εγω το ιδιο προβημα με κατι γειτονες τωρα παλευεται η κατασταση και να καπνιζουν δεν με ενοχλει κλεινω το παραθυρο το καλοκαιρι ειναι ολο το πακετο με τη ζεστη ,τεσπα αν ψαξεις στα μυνυματα μου θα το βρεις τι ακριβος εγινε στη δικη μου περιπτωση ,τωρα δεν νομιζω πως μπορεις να κανεις κατι , εξαρτατε και σε ποιον θα πεσεις , το μονο που μπορει να κανεις ειναι να ελπιζεις να μπορεις να επικοινωνησεις σε ανθρωπινο επιπεδο.
xpapias Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2010 Bγάζε τα σκουπίδια σου δίπλα στο διαχωριστικό. Άστα καμιά βδομάδα.
leftermann Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2010 εντάξει, υπερβολές. Ο adi32 μια χαρά το είπε. Πρώτα μιλάς ευγενικά, πιθανότατα δεν ξέρει καν ότι καπνίζοντας αυτή έξω μυρίζει το δικό σου σπίτι μέσα. Αν δεν καταλάβει, κάνεις κάτι εξίσου ενοχλητικό για αυτήν...
slipknot Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2010 Βάλε φωτιά στο σπίτι, αφού ασφαλίσεις πρώτα το διαμέρισμα σου. Θα σκοτώσεις διώξεις την ενοχλητική καπνίστρια και θα πάρεις και χρήματα. Το έχω δει σε ένα επεισόδιο της 10ης Εντολής, πιάνει!
Παναγιωτης1990 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2010 Οκ το καταλαβα αυριο θα προσπαθησω να το λυσω το θεμα οσο πιο ευγενικα μπορω. Οντως cake4 το προβλημα το καταλαβαινω οποτε εχει καλη μερα και αφηνω ανοιχτο το παραθυρο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.