CaptainHog Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2010 καλησπερα θα ηθελα να μου πειτε καποιο περιεργο και μυστηριο λειτουργικο το οποιο να ειναι και free βεβαια για να κατεβασω (Link δλδ απο καποιο site) και να κατσω να περιεργαστω και να παιξω.την τριτη ουτως η αλλως θα κανω αλλαγη σκληρου δισκου (απο sata δισκο σε ssd) οποτε δεν με ενοχλει να κανω format και εγκατασταση!! give your LINKS
bnvdarklord Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2010 Τι ξερεις γενικά απο Linux; Αν την ψιλοπαλευεις βαλε κανα Arch Linux ειναι πολυ διδακτική η εγκατάσταση του.
CtrlFreak Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2010 Ας τους να λένε δοκίμασε το slackware, έχεις χρόνο μέχρι την τρίτη για να το εγκαταστήσεις!
Haldol Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2010 Gentoo από το μηδέν, με compile όλων των πακέτων. Αρκεί να έχεις καμιά εβδομάδα ελεύθερη...
thanocaster Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2010 Gentoo από το μηδέν, με compile όλων των πακέτων. Αρκεί να έχεις καμιά εβδομάδαδιετία ελεύθερη... φίξντ...
Mvpgr Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2010 Το Linux δεν είναι "περιεργο" λειτουργικό ρε παιδιά. Δες Plan9, Haiku, os/2... Αυτά μπορούν να τρέξουν σε desktop (λογικά)
CaptainHog Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2010 ωραια αυτα που λετε αλλα θα ηθελα κατι πιο απλο που να μην θελει 3000 μερες γτια να δω τι παιζει σε γενικες γραμμες.αλλα οχι Linux!τα χω ηδη εγκατεστημενα σε ενα αλλο μηχανημα!!
parsifal Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2010 Αυτό το «περιεργο και μυστηριο λειτουργικο» είναι κάπως...περίεργο και μυστήριο ως προαπαιτούμενο. Διανομές Linux πάντως δε θα έλεγα σε καμία περίπτωση ότι πληρούν αυτόν τον όρο. Από πολλές απόψεις, ένα Linux είναι λιγότερο περίεργο και μυστήριο από το δημοφιλέστερο desktop Λ/Σ, δηλαδή τα Windows. Υπάρχουν πολλά άλλα λειτουργικά συστήματα που κατασκευάστηκαν για πειραματικούς ή ερευνητικούς σκοπούς ή απλά...for fun! Κάποια από αυτά τρέχουν (και) σε x86 αρχιτεκτονική. Ρίξε μια ματιά εδώ π.χ.: http://superuser.com/questions/21953/obscure-operating-systems
CaptainHog Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2010 σας ευχαριστω παρα πολυ ολους για τον χρονο που μου αφιερωσατε.λεω να δοκιμασω το plan9...καλη μου τυχη
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.