Προς το περιεχόμενο

ενα περιεργο λειτουργικο???

CaptainHog

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα

θα ηθελα να μου πειτε καποιο περιεργο και μυστηριο λειτουργικο το οποιο να ειναι και free βεβαια για να κατεβασω (Link δλδ απο καποιο site) και να κατσω να περιεργαστω και να παιξω.την τριτη ουτως η αλλως θα κανω αλλαγη σκληρου δισκου (απο sata δισκο σε ssd) οποτε δεν με ενοχλει να κανω format και εγκατασταση!!

give your LINKS :devil:

Δημοσ.

Gentoo από το μηδέν, με compile όλων των πακέτων. Αρκεί να έχεις καμιά εβδομάδα ελεύθερη... :P

Δημοσ.

Το Linux δεν είναι "περιεργο" λειτουργικό ρε παιδιά.

Δες Plan9, Haiku, os/2...

Αυτά μπορούν να τρέξουν σε desktop (λογικά)

Δημοσ.

ωραια αυτα που λετε αλλα θα ηθελα κατι πιο απλο που να μην θελει 3000 μερες γτια να δω τι παιζει σε γενικες γραμμες.αλλα οχι Linux!τα χω ηδη εγκατεστημενα σε ενα αλλο μηχανημα!! :-D

Δημοσ.

Αυτό το «περιεργο και μυστηριο λειτουργικο» είναι κάπως...περίεργο και μυστήριο ως προαπαιτούμενο. :lol:

Διανομές Linux πάντως δε θα έλεγα σε καμία περίπτωση ότι πληρούν αυτόν τον όρο. Από πολλές απόψεις, ένα Linux είναι λιγότερο περίεργο και μυστήριο από το δημοφιλέστερο desktop Λ/Σ, δηλαδή τα Windows.

Υπάρχουν πολλά άλλα λειτουργικά συστήματα που κατασκευάστηκαν για πειραματικούς ή ερευνητικούς σκοπούς ή απλά...for fun! Κάποια από αυτά τρέχουν (και) σε x86 αρχιτεκτονική. Ρίξε μια ματιά εδώ π.χ.: http://superuser.com/questions/21953/obscure-operating-systems

Δημοσ.

σας ευχαριστω παρα πολυ ολους για τον χρονο που μου αφιερωσατε.λεω να δοκιμασω το plan9...καλη μου τυχη :P

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...