phanispal Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2010 Ιεπ = ναι Εννοείς ψύκτρα για τον επεξεργαστή;
grandLuffy Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2010 Ιεπ = ναι Εννοείς ψύκτρα για τον επεξεργαστή; ναι
phanispal Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2010 Δες αν σου κάνει η stock πρώτα και μετά βλέπεις. Εξάλλου δε νομίζω πως θα ασχοληθείς με overclocking..
grandLuffy Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2010 Δες αν σου κάνει η stock πρώτα και μετά βλέπεις. Εξάλλου δε νομίζω πως θα ασχοληθείς με overclocking.. Αν δεν ασχοληθώ σημαίνει οτι δεν χρειάζεται να βάλω ψύκτρα;; Εγω νόμιζα πως η ψύκτρα είναι για τις χαμηλές θερμοκρασίες και για την μείωση του θορύβου γενικότερα.. Τεσπα,εγώ έλεγα να μου προτείνετε μια για να την έχω υπόψην μου!! Αυτή είναι καλή;; http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/CPU-Coolers/CoolerMaster-Hyper-212-Plus-Cpu-Cooler-RR-B10-212P-GP.htm
phanispal Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2010 Από θερμοκρασίες μια χαρά θα είσαι, από θόρυβο μάλλον όχι ιδιαίτερα, ειδικά το καλοκαίρι όπως προείπα. Η Hyper212 είναι πολύ καλή, αρκεί να χωράει στο κουτί σου.
grandLuffy Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2010 Από θερμοκρασίες μια χαρά θα είσαι, από θόρυβο μάλλον όχι ιδιαίτερα, ειδικά το καλοκαίρι όπως προείπα. Η Hyper212 είναι πολύ καλή, αρκεί να χωράει στο κουτί σου. Είμαι ανάμεσα σε αυτά τα δύο κουτιά: http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/PC-Cases/Xigmatek-Asgard-II-Midi-Tower-Black-CPC-T45UC-U01.htm και σε αυτό http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/PC-Cases/CoolerMaster-Elite-430-Black-Case-RC-430-KWN1.htm Πιστεύεις οτι δεν θα χωράει;;
phanispal Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2010 Απ' ό,τι βλέπω το RC 430 χωράει ψύκτρες έως 16.3εκ. Για το Xigmatek το βλέπω πιο δύσκολο..
grandLuffy Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2010 Για το Xigmatek το βλέπω πιο δύσκολο.. Γιατί;;
rafail1994 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2010 Γιατί;; Επειδή είναι μικρότερο από το CoolerMaster.
grandLuffy Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2010 Επειδή είναι μικρότερο από το CoolerMaster. Αν κατάλαβα καλά βλέποντας τις διαστάσεις το Xigmatek απο το Coolermaster διαφέρουν κατα 0.5 εκατοστά στο πλάτος!! Πάντως επειδή έψαξα λίγο και άλλες συνθέσεις που έχουν ζητήσει άλλα μέλη εδώ βλέπω οτι έχει προταθεί πολλές φορές το συγκεκριμένο κουτί της Xigmatek με την συγκεκριμένη ψύκτρα!την Hyper 212+ Τεσπα,μπορείς να μου προτείνεις μια που 8α χωράει στο Xigmatek;;Μάλλον σε αυτό θα καταλήξω..Μου αρέσει πιο πολύ εμφανισιακά!
phanispal Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2010 Χμμ αν δε χωράει θα είναι για χιλιοστά πάντως. Ρώτα κάποιον που έχει και τα δύο να σου πει :Ρ
rafail1994 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2010 Αν κατάλαβα καλά βλέποντας τις διαστάσεις το Xigmatek απο το Coolermaster διαφέρουν κατα 0.5 εκατοστά στο πλάτος!! Πάντως επειδή έψαξα λίγο και άλλες συνθέσεις που έχουν ζητήσει άλλα μέλη εδώ βλέπω οτι έχει προταθεί πολλές φορές το συγκεκριμένο κουτί της Xigmatek με την συγκεκριμένη ψύκτρα!την Hyper 212+ Τεσπα,μπορείς να μου προτείνεις μια που 8α χωράει στο Xigmatek;;Μάλλον σε αυτό θα καταλήξω..Μου αρέσει πιο πολύ εμφανισιακά! Αυτα τα 3 απο μενα απο Xigmatek Xigmatek Utgard Mesh Xigmatek Midgard Xigmatek Asgard
phanispal Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2010 Αν μπορεί να διαθέσει τόσα για το πρώτο, καλή φάση.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.