Προς το περιεχόμενο

new pc..

grandLuffy

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Για το τελευταιο ερωτημα σου δεν υπαρχει περιπτωση να στο κανουν τα παιδια απτο visionstudio γιατι απλα δεν τους συμφερει και δεν ειναι τετοια ατομα ... αντιθετα εχουν γραφτει πολλα για μεταχειρισμενα κομματια ...απτο πλαισιο που τοποθετηθηκαν σαν καινουργια,

προσωπικα το εχω ξαναγραψει, δεν υπαρχει καλυτερο μαγαζι για μενα στη Θεσ/νικη απ αυτο (αν ανοιξουν και στη Καλαμαρια υποκαταστημα οπως μου ειπε ενα παλικαρι απο μεσα) θα αλλαξει πολλα στη αγορα της πολης , γιατι εχουν καλυτερες τιμες και ΤΙΜΗ , (δεν εχω καμια σχεση με το μαγαζι - ειμαι δημ.υπαλληλος- :P )

Αν δεις την μητρικη σου στο visionstudio Κοστιζει 99ευρω

Αν δεν σε παιρνει το επιπλο σου , τοτε να πας σε tv-monitor οπως ηθελες απτην αρχη,

θα ξαναπροτεινω την συνθεση μου , ή την συνθεση του Ραφαηλ σαν εναλακτικη , αλλα εσυ εχεις το καρπουζι και το μαχαιρι ;)

Πολυ καλες και του ColdFusion αλλα οπως βλεπεις ειναι ακριβοτερο το μαγαζι (πλαισιο) ;)

• Απαντ. 72
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Για το τελευταιο ερωτημα σου δεν υπαρχει περιπτωση να στο κανουν τα παιδια απτο visionstudio γιατι απλα δεν τους συμφερει και δεν ειναι τετοια ατομα ... αντιθετα εχουν γραφτει πολλα για μεταχειρισμενα κομματια ...απτο πλαισιο που τοποθετηθηκαν σαν καινουργια,

προσωπικα το εχω ξαναγραψει, δεν υπαρχει καλυτερο μαγαζι για μενα στη Θεσ/νικη απ αυτο (αν ανοιξουν και στη Καλαμαρια υποκαταστημα οπως μου ειπε ενα παλικαρι απο μεσα) θα αλλαξει πολλα στη αγορα της πολης , γιατι εχουν καλυτερες τιμες και ΤΙΜΗ , (δεν εχω καμια σχεση με το μαγαζι - ειμαι δημ.υπαλληλος- :P )

Αν δεις την μητρικη σου στο visionstudio Κοστιζει 99ευρω

Αν δεν σε παιρνει το επιπλο σου , τοτε να πας σε tv-monitor οπως ηθελες απτην αρχη,

θα ξαναπροτεινω την συνθεση μου , ή την συνθεση του Ραφαηλ σαν εναλακτικη , αλλα εσυ εχεις το καρπουζι και το μαχαιρι ;)

Πολυ καλες και του ColdFusion αλλα οπως βλεπεις ειναι ακριβοτερο το μαγαζι (πλαισιο) ;)

Φίλε terry308 δεν διαφωνώ μαζί σου ως προς τις τιμές.Βλέπω πως το Πλαίσιο σε αρκετά πράγματα είναι πιο ακριβό.Βέβαια,στο Πλαίσιο στην Πάτρα δεν νομίζω να συμβαίνουν τέτοια πράγματα.

Είναι το μοναδικό κατάστημα σε όλη την Δ.Ελλάδα και Πελοππόνησο μπορώ να σου πω επειδή ψωνίζω χρόνια απο το συγκεκριμένο κατάστημα πως αν προκύψει οποιοδήποτε πρόβλημα με κάτι που έχεις πάρει σου το αλλάζουν αμέσως!

Το μόνο που με προβληματίζει με το visonstudio είναι η απόσταση..Θεσσαλονίκη-Καλάβρυτα είναι μια μεγάλη απόσταση..και συμβεί κάτι κατά την μεταφορά;;

Ως προς το tv monitor μια ερώτηση.

Για να βλέπω τηλεόραση πρέπει να είναι ανοικτός και ο υπολογιστής;

Ή υπάρχουν οδηγίες για το τι πρέπει να κάνω ώστε να είναι είτε μόνο pc Monitor είτε τηλεόραση;

Δημοσ.

Ως προς το tv monitor μια ερώτηση.

Για να βλέπω τηλεόραση πρέπει να είναι ανοικτός και ο υπολογιστής;

Ή υπάρχουν οδηγίες για το τι πρέπει να κάνω ώστε να είναι είτε μόνο pc Monitor είτε τηλεόραση;

Οχι δεν χρειάζεται να είναι ανοιχτός ο υπολογιστής

Ένα πάτημα στο τηλεκοντρόλ θα κάνεις και θα αλλάζει από τηλεόραση σε οθόνη του υπολογιστή.

Δημοσ.
Οχι δεν χρειάζεται να είναι ανοιχτός ο υπολογιστής

Ένα πάτημα στο τηλεκοντρόλ θα κάνεις και θα αλλάζει από τηλεόραση σε οθόνη του υπολογιστή.

Δεν το ήξερα αυτό!Ευχαριστώ!!!

Μάλλον θα καταλήξω σε αυτή την οθόνη http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.169416

ειναι καλή ως προς την ανάλυσή της;;Τι άλλο κοιτάμε στις οθόνες;;

Δημοσ.
Δεν το ήξερα αυτό!Ευχαριστώ!!!

Μάλλον θα καταλήξω σε αυτή την οθόνη http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.169416

ειναι καλή ως προς την ανάλυσή της;;Τι άλλο κοιτάμε στις οθόνες;;

Η ανάλυση της καλή είναι αλλά πολλά τα χρήματα για 20''

Δημοσ.
Λογικά κοστίζει τόσο επειδή είναι και τηλεόραση..

Αν τελικά δεν με αφήσουν να πάρω την παραπάνω θα πάρω αυτή http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.161857

Μπορείς να κάνεις και το άλλο για να δεις τηλεόραση μπορείς να πάρεις και ένα tv-tuner

Δημοσ.
Μπορείς να κάνεις και το άλλο για να δεις τηλεόραση μπορείς να πάρεις και ένα tv-tuner

Βασικά θα προτιμούσα να ήταν tv monitor κατεθείαν (λόγω mpeg4 )..

Επειδή δεν γνωρίζω απο tv-tuner και τα σθναφή θα ήθελα να μην μπλέξω αν είναι δυνατόν με αυτά..

Αν βάλω tv-tuner δεν θα πρέπει ο υπολογιστής να είναι ανοικτός για να δω τηλεόραση;;

Δημοσ.
οπότε δεν το κόβω να γίνεται αυτό...μάλλον tv monitor ή απλό monitor..

Την επιλογή monitor + tv-tuner την αποφεύγεις λόγο του θορύβου που θα έχεις από το κουτί

Δημοσ.

Την επιλογή monitor + tv-tuner την αποφεύγεις λόγο του θορύβου που θα έχεις από το κουτί

θα κάνει πολύ θόρυβο δηλαδή;;

Μια απορία στην σύνθεση που μου προτείνεις rafail θα κάνει πολύ θόρυβο ως μηχάνημα;Θα χρειαστεί να κάνω κάτι για να μειώσω τον θόρυβο;;

Επίσης στο κουτί που μου προτείνεις διάβασα οτι έχει θέσεις για ανεμιστηράκια.Θα πρέπει να βάλω κάποιο ή αυτά που έχει ήδη είναι αρκετά και καλά;

Δημοσ.

θα κάνει πολύ θόρυβο δηλαδή;;

Μια απορία στην σύνθεση που μου προτείνεις rafail θα κάνει πολύ θόρυβο ως μηχάνημα;Θα χρειαστεί να κάνω κάτι για να μειώσω τον θόρυβο;;

Επίσης στο κουτί που μου προτείνεις διάβασα οτι έχει θέσεις για ανεμιστηράκια.Θα πρέπει να βάλω κάποιο ή αυτά που έχει ήδη είναι αρκετά και καλά;

Στο site της CoolerMaster δεν λέει ποια ανεμιστήρακια έχει όποτε δεν ξέρω αν θα παράγει πόλη θόρυβο η λίγο απο τα ανεμιστήρακια του κουτιού. :rolleyes:

Δημοσ.

Στο site της CoolerMaster δεν λέει ποια ανεμιστήρακια έχει όποτε δεν ξέρω αν θα παράγει πόλη θόρυβο η λίγο απο τα ανεμιστήρακια του κουτιού. :rolleyes:

οπότε δηλαδή να δω πρώτα τι ανεμιστηράκια θα έχει και μετά να πάρω,αν χρειάζεται;

και επίσης να πάρω μια επιπλέον ψύκτρα;--Μπορείτε να μου προτείνετε μια καλή;--

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...