nass50gd4 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2010 Microsoft Office Word 2007. Μέχρι πέρσυ έσωζα κανονικά σε pdf αφού είχα κατεβάσει ένα add-in γιατί χωρίς αυτό δεν υπήρχε καν η επιλογή στο Word. Τώρα όταν σώζω σε pdf δε φαίνονται οι εξισώσεις που γράφω με το Microsoft equation, ενώ τα υπόλοιπα (κείμενο, εικόνες) σώζονται κανονικά. Το περίεργο είναι ότι έκανα απεγκατάσταση το add-in Microsoft PDFMaker και συνεχίζει να μου βγάζει την επιλογή στο Word να σώσω σαν pdf και τώρα υπάρχει ένα αρχείο PDFMaker στα Program Files στο φάκελο του Addobe. Καμιά ιδεα κανείς??
marduc812 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2010 Δεν έχω δουλέψει word αλλά πλέον τα office τα 10 έχουν από μόνα τους επιλογή για pdf. Δοκίμασε τα καινούρια η αλλιώς πέρασε τα σε κάποιον φίλο σου που έχει τα 2010.
Physics_Rulez Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2010 Κατ αρχήν το addin της microsoft το έχω ανεβάσει εδώ Δεύτερον αφού εγκαταστήσεις το adobe acrobat ή το Foxit Phantom, δοκίμασε να εκτυπώσεις σε pdf.
nass50gd4 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2010 Μπα φίλε τίποτα Τον Acrobat τον έχω ούτως η άλλως, το add-in το είχα ήδη και το χω κάνει πόσες φορές uninstall και ξανά install μήπως έχει κάνα πρόβλημα εκεί αλλά μπα. Όταν πάω να κάνω εκτύπωση και βάζω τον Adobe κολάει όλη η φάση και το κλείνω από διαχείριση εργασιών.... :s Τώρα είμαι για να βάζω Office 2010 και να αρχίσω να δουλεύω και κάνα LaTex σιγά σιγά και να πάει να γ____εί. Άλλα μου την έχει δώσει στα νεύρα γιατί μέχρι πριν 3 μήνες έδινα εργασίες αβέρτα και δούλευαν όλα τζάμι και ξαφνικά τώρα... Anyway physics rulez indeed
Physics_Rulez Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2010 Θέλει κανένα formatάκι το pc σου για να στρώσει μάλλον... σε εμένα φαίνονται τα πάντα στο pdf. Anyway αν γράφεις πολλά μαθηματικά βάλε το LateX να τελειώνεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.