Προς το περιεχόμενο

iTunes library απο pc σε mac

johnny12

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Γεια σας παιδια,

Σε περιπου 1 μηνα εχω σκοπο να αγορασω ενα iMac. Το ερωτημα μου ειναι πως θα μεταφερω ΤΑ ΠΑΝΤΑ απο το itunes του pc μου στο mac, έχοντας ως σκοπο το iphone μου να λειτουργει ακριβως οπως εκανε στο pc. Δηλαδη να το συνδεω να κανει back up και sync χωρις να μου σβηστουν τα apps που ηδη εχω. Για να μην γινομαι κουραστικος θελω να παρω το μακ να συνδεσω το iphone και να μου μεταφερει ολα τα apps μουσικη κ.τ.λ χωρις να μου τα σβησει ολα γιατι απο οτι εχω ακουσει οταν κανεις sync το iphone με αλλον υπολογιστη σου σβηνει τα παντα και κραταει μονο αυτα που εχει ο αλλος υπολογιστης σε αυτην την περιπτωση τον αδειο Mac και τα χασω ολα και να μην ξερω τι να κανω.

Ευχαριστω εκ των προτέρων και περιμενω τις απαντησεις σας.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

1) ανοιγεις τα itunes στο imac και κανεις log in στον itunes λογαριασμο σου

2) κανεις authorise τον imac στα itunes.

3) συνδεεις το iphone στον imac και κανεις backup και transfer purchases

θελω κι εγω να το κανω τωρα στον μακ, αλλα δε βρισκω τις εντολες για το 3ο βημα :/

το backup γινεται αυτοματα μολις συνδεσεις το iphone , το transfer purchases το βρισκεις απο το "file" στο menu του itunes , αν θυμαμαι καλα.

Ακολούθα αυτό, το έκανα μόλις χθές και μεταφέρθηκαν όλα τα αρχεία μου. Μουσική, apps, όλα...

http://www.macworld.com/article/146958/2010/03/move_itunes_windows_mac.html

Πρόσεξε το κομμάτι που πρέπει να μαζέψεις όλα τα αρχεία στο φάκελο του itunes πριν το μεταφέρεις (consolidate files...).

και το sync έγινε κανονικότατα μετά τη μεταφορά...

• 2 εβδομάδες αργότερα...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...