Προς το περιεχόμενο

θερμοκρασία vga

john.p

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αγόρασα πρόσφατα μια κάρτα γραφικών GIGABYTE GV-N76G256D-RH (GeForce 7600 GS) AGP8x.

Συνήθως η θερμοκρασία είναι 60-62 βαθμούς, αλλά όταν παίζω Call of Duty 4 φτάνει 85 βαθμούς. Είναι φυσιολογικό αυτό? Τι βαθμούς πρέπει να έχει αυτή η κάρτα? Μπορεί να πάθει κάτι? Πάντως καμιά 20αριά μέρες που την έχω και παίζω συνέχεια δεν έχω πρόβλημα.

Δημοσ.
Normal μου φαίνεται;..

Είναι με παθητική ψύξη;

Ναι. Αν κάνεις αναζήτηση με αυτό: GIGABYTE GV-N76G256D-RH θα τη δεις στο πρώτο αποτέλεσμα. Εγώ δε μπορώ να βρω κάτι σχετικά με τη θερμοκρασία. (Είμαι ψιλοάσχετος)

Δημοσ.

Κότσαρε τον πιο ήσυχο (80άρη/92άρη/120άρη/whatever) ανεμιστήρα που θα βρεις και θα είσαι αρχοντόπουλο και το καλοκαίρι... !

Δημοσ.
Κότσαρε τον πιο ήσυχο (80άρη/92άρη/120άρη/whatever) ανεμιστήρα που θα βρεις και θα είσαι αρχοντόπουλο και το καλοκαίρι... !

ο.κ. παιδιά αυτό θα κάνω. Αν και έχω κλίμα στο δωμάτιο θα κάνω αυτό που λέει ο Navu.

Ευχαριστώ.

Δημοσ.
Αγόρασα πρόσφατα μια κάρτα γραφικών GIGABYTE GV-N76G256D-RH (GeForce 7600 GS) AGP8x.

Συνήθως η θερμοκρασία είναι 60-62 βαθμούς, αλλά όταν παίζω Call of Duty 4 φτάνει 85 βαθμούς. Είναι φυσιολογικό αυτό? Τι βαθμούς πρέπει να έχει αυτή η κάρτα? Μπορεί να πάθει κάτι? Πάντως καμιά 20αριά μέρες που την έχω και παίζω συνέχεια δεν έχω πρόβλημα.

- Φυσιολογικο ειναι.

- Δεν θα παθει κατι.

- NVIDIAs alarm = 115C, μα

SOS: μετα 100C throttleαρει!

http://www.madshrimps.be/articles/article/460/3

Odd results with fanless 7600GT

Με κατι σαν αυτο θα εισαι οk:

http://www.plaisio.gr/Computers/Tuning/Case-Fans/Pierre-Cardin-BlackSilent-XR1-Fan---60mm-L-XR1R.htm

Κατοπιν, ριξτης overclocking,

π.χ. 510 core / 940 memory.

Δημοσ.

Παιδιά για να μην ανοίγουμε θέμα για μια μικρή ερώτηση...

Έχω την 5770 Vapor X καλή πολύ κάρτα φτου μη την ματιάσω,αλλα εχω την εξής απορία παίζοντας Shift τα temps φτάνουν γύρω στους 60C-GPU Load 80% (παράπονο δεν έχω :P ) αλλα ο ανεμιστήρας λειτουργεί 40% .Μα και οταν η θερμοκρασία ειναι 35C GPU Load 0 % και πάλι ο ανεμιστήρας λειτουργεί κατά 40% γιατί τέτοια χαλαρότητα ?

Δημοσ.
Παιδιά για να μην ανοίγουμε θέμα για μια μικρή ερώτηση...

Έχω την 5770 Vapor X καλή πολύ κάρτα φτου μη την ματιάσω,αλλα εχω την εξής απορία παίζοντας Shift τα temps φτάνουν γύρω στους 60C-GPU Load 80% (παράπονο δεν έχω :P ) αλλα ο ανεμιστήρας λειτουργεί 40% .Μα και οταν η θερμοκρασία ειναι 35C GPU Load 0 % και πάλι ο ανεμιστήρας λειτουργεί κατά 40% γιατί τέτοια χαλαρότητα ?

Η θερμοκρασίες σου καλούτσικες είναι αν θέλεις μπορείς να κατεβάσεις το MSI Afterburner κάνε ένα profile και ρύθμισε εσύ ανάλογα με την θερμοκρασία να ανεβαίνουν και να κατεβαίνουν η στροφές του ανεμιστήρα.

Δημοσ.

Είμαι της λογικής ότι αφού κάτι δουλεύει σωστά δεν το πειράζουμε :-)

Δηλαδή δεν είναι καθόλου ανησυχητικό οτι η ένδειξη παραμένει στο 40% κ'στις δυο περιπτώσεις ?

Δημοσ.
Είμαι της λογικής ότι αφού κάτι δουλεύει σωστά δεν το πειράζουμε :-)

Δηλαδή δεν είναι καθόλου ανησυχητικό οτι η ένδειξη παραμένει στο 40% κ'στις δυο περιπτώσεις ?

Έτσι πιστεύω και εγώ. :-)

Για ψυχολογικούς λόγους βέβαια αν δεν θες να βλέπεις τέτοιες θερμοκρασίες, όρισε εσύ τις στροφές. :-)

Καλύτερα έναν 120άρη.

Αυτά τα παθητικά συστήματα ψύξης, θα με κάνουν ή πλούσιο ή αλλεργικό... :-D

Θα δεις τραγική διαφορά αν βάλεις έναν 120άρη και αυτό γιατί η κάρτα έχει μεγάλη ψύκτρα για να λειτουργεί χωρίς φουρφούρι, οπότε αν έχεις κάτι να την φυσάει θα την βοηθήσει πάρα πολύ.

Το έχω κάνει ο ίδιος όπως μπορείς να δεις εδώ.

Δημοσ.

Θα δεις τραγική διαφορά αν βάλεις έναν 120άρη και αυτό γιατί η κάρτα έχει μεγάλη ψύκτρα για να λειτουργεί χωρίς φουρφούρι, οπότε αν έχεις κάτι να την φυσάει θα την βοηθήσει πάρα πολύ.

Το έχω κάνει ο ίδιος όπως μπορείς να δεις εδώ.

Η μέθοδος του Προκρούστη. Καλό!!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...