funtasio Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2010 ΤV δεν έχω συνδέση απο όσο ξέρω και μία φορά που προσπάθησα να μπώ στα bios με έβαλε αλλα πάλι ήταν μαύρη η οθόνη να ξαναδοκιμάσω τώρα;
cosmos000 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2010 ΤV δεν έχω συνδέση απο όσο ξέρω και μία φορά που προσπάθησα να μπώ στα bios με έβαλε αλλα πάλι ήταν μαύρη η οθόνη να ξαναδοκιμάσω τώρα; Και πού ξέρεις ότι σ'έβαλε αφού ήταν μαύρη η οθόνη?? Εκτός απ το ότι δεν σου εμφανίζει το post άλλο πρόβλημα έχεις παρατηρήσει όταν μπαίνεις στα win ? Παράξενο όντως!! Τώρα με συχνότητες κτλ που λέει ο elf δεν ξέρω καθόλου τί παίζει (σίγουρα κάτι γνωρίζει παραπάνω για να το λέει)...αλλά διάολε..ούτε καν τα χαρακτηριστικά να μην βγάζει έστω και πολύ γρήγορα????
funtasio Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2010 ήμουν με ένα φίλο και μου είπε οτι απο τον ήχο που έκανε κατάλαβε οτι φόρτωνε το bios πραγματικά δεν ξέρω, δεν μου εμφανίζει τίποτα με βγάζει κατευθείαν στην επιφάνεια αλλο πρόβλημα δεν παρατήρησα.πάντως σας ευχαριστώ όλους που ασχολειστε με το θέμα !
cosmos000 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2010 Δεν γνωρίζω δυστυχώς κάτι άλλο να σε βοηθήσω. Τουλάχιστον αφού δουλευουν όλα τα άλλα ρολόι, μικρό το κακό.
TheELF Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2010 Βασικά κάνε τον κόπο να μας πεις τη PC έχεις,laptop; κανονικό; επίσης τη οθόνη και τη κάρτα γραφικών,η ενσωματωμένες στην μητρική π.χ. πολλές φορές έχουν κάτι τέτοιες χαζές ρυθμίσεις,όπως και αυτές τον laptop,όπου δηλαδή έχει επιλογή να μοιράζεται η έξοδος μεταξύ εσωτερικής και εξωτερικής,με κάτι τέτοια αποτελέσματα.
funtasio Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2010 όχι σταθερό pc έχω με οθόνη LG FLATRON 20'' και 2 κάρτες γραφικών NVDIA 9600 GT μήπως κάτι παίζει μ'αυτό το σύστημα sli-mode .. ;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.