Προς το περιεχόμενο

πρόβλημα με τα bios

funtasio

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

γειά σε όλους.όταν ξεκίναω τον υπολογιστή μου αυτός παιδευέται λίγο αν και είναι σχετίκα καινούργιος επίσης συχνά δεν μου εμφανίζεται το bios αλλά με βγάζει κατευθείαν στην επιφάνεια εργασίας τι πρόβλημα υπάρχει;

Δημοσ.

Εννοεί αν αφήνεις τον υπολογιστή σε αναστολή λειτουργίας και δεν τον κλείνεις εντελώς. Σε ρωτάει γιατί είπες ότι κάποιες φορές μπαίνει αμέσως στην επιφάνεια εργασίας.

Δημοσ.

Οχι, τον κλείνω εντελώς και για αυτό προβληματίζομαι που κάποιες φορές μπαίνει αμέσως στην επιφάνεια εργασίας.

Δημοσ.
Οχι, τον κλείνω εντελώς και για αυτό προβληματίζομαι που κάποιες φορές μπαίνει αμέσως στην επιφάνεια εργασίας.

Δηλαδή δεν σου βγάζει καθόλου τα κλασικά κατά το μπουτάρισμα; Τι σύστημα έχεις; Και τι εννοείς παιδεύεται;

Δημοσ.

Oχι τίποτα η οθόνη είναι κλειστή και όταν ανάβει με βγάζει κατευθείαν στην επιφάνεια εργασίας/έχω Ιntel Core 2 Quad CPU Q660 @ στα 2,40GHz με windows xp/εννοω οτι παλιά με το που πατούσα το κουμπί για εκκίνηση ξεκίνουσε αμέσως ενω τώρα σαν να προσπαθεί 2-3 φορές να κάνει εκκίνηση !

Δημοσ.
Oχι τίποτα η οθόνη είναι κλειστή και όταν ανάβει με βγάζει κατευθείαν στην επιφάνεια εργασίας/έχω Ιntel Core 2 Quad CPU Q660 @ στα 2,40GHz με windows xp/εννοω οτι παλιά με το που πατούσα το κουμπί για εκκίνηση ξεκίνουσε αμέσως ενω τώρα σαν να προσπαθεί 2-3 φορές να κάνει εκκίνηση !

Ειλικρινά δεν μου έχει τύχει κάτι τέτοιο ούτε έχω ακούσει κάτι. Περίμενε κάποιον μήπως σου πει καμιά ιδέα.:rolleyes:

Δημοσ.

Θέμα TFT είναι,τέτοια δεν έχεις;(επίπεδη λεπτή)

Δυσκολεύονται με της αναλύσεις και συχνότητες που επικρατούν στο περιβάλλων του dos.Βρες το εγχειρίδιο της οθόνης και δες τι έχει να πει για αυτήν την περίπτωση.

Δημοσ.

Το έχω κ εγώ το ίδιο!Εμένα όμως ξέρω που οφείλεται.Οφείλεται στην σύνδεση της κάρτας γραφικών με τις tv.Δίνουν πρώτα εκεί εικόνα και φαίνονται κανονικά οι αναλύσεις κτλ ενώ η οθόνη του πισιού είναι "νεκρή" και παίρνει μπρος όταν αρχίζει να μπαίνει στην επ.εργασίας.Για δες αν έχεις συνδεδεμένη tv

Δημοσ.
.... ενω τώρα σαν να προσπαθεί 2-3 φορές να κάνει εκκίνηση !

Ωπα αυτό δεν το είδα.Τί εννοείς?Ακους πχ το τροφοδοτικό να σβήνει κ να ξανανοίγει?Ήχο από σκληρό να φορτώνει και μετά ξανά??

Δημοσ.

TheELF ναι επίπεδη είναι λες να είναι καθαρά πρόβλημα οθόνης δηλαδή;

---------- Προσθήκη στις 21:01 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 20:59 ----------

ακούω να στροφάρει 2-3 φορές και μετά να ξεκινάει

Δημοσ.

Κατά την εκκίνηση ας είναι μαύρη η οθόνη αν πατήσεις del- F8 (όποιο είναι το κουμπί για να μπεις στο bios) μπαίνεις στο bios?Το βλεπεις??

Δημοσ.

Αν έχεις συνδέσει TV τότε είναι αυτό που λέει ο cosmos000,αν δεν έχεις TV τότε εγώ πιστεύω ότι είναι θέμα της οθόνης,όσο και ότι πρόβλημα να είχε ο PC θα φαινόταν το POST και το bios.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...