Προς το περιεχόμενο

θελω να εχω 2 γραμμες ADSL στο ιδιο σπιτι

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Επειδη στην περιοχη μου εχω χαλια καλοδιοση και συχρονιζω μεχρι 6-8μβ, θελω να εχω 2 γραμμες adsl ξεχωριστες (δηλαδη και 2 διαφορετικα τηλ) ωστε να εχω 8μβ+8μβ = 16μβ συνολο.

Μπορω να το κανω αυτο ? και αν ναι πως? τωρα σε λιγες μερες θα ειμαι στην wind με το duble play S με 19.90/μηνα , οποτε σκευτομαι αλλη μια γραμμη θα παρω τον οτε και θα του ζητησω νεο νουμερο? και μετα τι θα γινει? θα πρεπει να ερθει να περασει και δευτερο καλωδιο στο σπιτι? η να το κανω μεσο της wind?

Δημοσ.
Επειδη στην περιοχη μου εχω χαλια καλοδιοση και συχρονιζω μεχρι 6-8μβ, θελω να εχω 2 γραμμες adsl ξεχωριστες (δηλαδη και 2 διαφορετικα τηλ) ωστε να εχω 8μβ+8μβ = 16μβ συνολο.

Εγώ που Κυριακή απόγευμα (τώρα) συγχρονίζω στα 1,1 δηλαδή, πόσες γραμμές πρέπει να βάλω? 10 ?

Δημοσ.

Μπορω να το κανω αυτο ? και αν ναι πως? τωρα σε λιγες μερες θα ειμαι στην wind με το duble play S με 19.90/μηνα , οποτε σκευτομαι αλλη μια γραμμη θα παρω τον οτε και θα του ζητησω νεο νουμερο? και μετα τι θα γινει? θα πρεπει να ερθει να περασει και δευτερο καλωδιο στο σπιτι? η να το κανω μεσο της wind?

οχι αυτο δεν γινεται.

Λεγεται Multiplexing και παιζει ΣΩΣΤΑ μονο αν το υποστηριζει και ο παροχοσ και εσυ απο την μερια σου αλλα με αλλο εξοπλισμο

• Moderators
Δημοσ.

Μπορεις να εχεις 8+8 αλλα σε διαφορετικους υπολογιστες. Δεν μπορεις να την κανεις 16αρα δλδ αν το σκεφτεσαι ετσι.

Κατσε να δεις πρωτα που θα συγχρονισεις με την wind, και μετα βλεπεις.

Μπορει πχ να εισαι καλα, να συγχρονισεις ψηλα στα 12-16 πχ, η μπορει να θες μετα 4χ4=16Mbps, οποτε μη βιαζεσαι... :-)

Παντως με αιτηση για νεο αριθμο γινεται, θα σου φερουν δευτερο ζευγος καλωδιων, αλλο ρουτερ και πρεπει να εχεις εσυ το 2ο pc, και θα πληρωνεις ξεχωριστα και τους δυο λογαριασμους, σαν να εισαι σε δυο διαφορετικα σπιτια, δεν εχει να κανει που θα ειναι στο ιδιο.

Ο Πανουσης τα τρωει στον ακατανομαστο, εσυ στους ISPs!

Δημοσ.

Είναι εφικτό, απλά θα πρέπει να έχεις αρκετά βαθιά τσέπη. Ο εξοπλισμός που έχει τη δυνατότητα να «ενώσει» δύο γραμμές δεν είναι τα οικιακά router των 30-50 ευρώ. Cisco, σου λέει κάτι; :P

Αυτό γίνεται σε επιχειρήσεις που έχουν ανάγκη τη μεγάλη ταχύτητα (π.χ. σε internet cafe), και όπως σου είπε και ο alqui, θα πρέπει να συνεργαστεί και ο ISP σου. Το κόστος είναι τεράστιο, ακόμα και να το φυσάς δεν αξίζει να δώσεις τέτοιο ποσό για να έχεις... μεγαλύτερη ταχύτητα.

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Ισχύει ότι μόνο με cisco θα μπορείς να το καταφέρεις αυτό. Κατά τα αλλα σου ενεργοποιούν νέα γραμμή και νέο ζεύγος. Το ένα pc δεν θα μπορεί να παίρνει data απο δύο ρουτερ ξεχωριστά οπότε πάρε κάνα netbook για κατεβαστήρι, άστο όλη μέρα να κατεβάζει από τη μια γραμμή και στο άλλο κάνε browsing... Κάνε τα και δίκτυο μεταξύ τους οπότε θα είναι σαν να τις ενώνεις...

Enjoy! :P

Δημοσ.

Επειδη εχει χιλιωειπωθει και ειναι λαθος.

Για να γινει ΣΩΣΤΟ line bonding Θα πρεπει ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ να υποστηριζεται απο οτν παροχο.

2 συνδεσεις με ιδιο username.

Αλλιως ΔΕΝ γινετια , ουτε μα cisco ουτε με οποιοδηποτε αλλο router

Δημοσ.

Επειδη εχει χιλιωειπωθει και ειναι λαθος.

Για να γινει ΣΩΣΤΟ line bonding Θα πρεπει ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ να υποστηριζεται απο οτν παροχο.

2 συνδεσεις με ιδιο username.

Αλλιως ΔΕΝ γινετια , ουτε μα cisco ουτε με οποιοδηποτε αλλο router

το αυτό. !

το μόνο που μπορείς να κάνεις μόνος σου είναι round robin που και πάλι δεν θα δεις μεγαλύτερες ταχύτητες.

Δημοσ.

Το round robin ειναι αλγοριθμος που χρησιμοποιειται για να ρυθμιζει το cpu-tasks με scheduling και πρεπει να κανεις rrset-order για να φτιαχτει. Εσυ εννοεις το load-balancing που χρησιμοποιει το Line-bonding VAte loke

Δημοσ.

same shit ποτέ δεν τα κατάλαβα καλά όλα τα balance στο νετάδικο που είμαι εγώ πάντως αφού τον έπεισα να βάλουμε mikrotik κάναμε και balance RR τις γραμμές και κάτι έγινε

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...