Προς το περιεχόμενο

Αγορά laptop

Giorgos3924

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Giorgos3924 , θα μας πέσουν τα μαλλία με αυτά που λες , η dell έχει μακράν το Καλύτερο service στους

ηλεκτρονικούς υπολογιστές ( σου χαλάει , την επόμενη έρχονται στον χώρο σου και στο φτιάχνουν ) , η ibm είναι

επείσης πάρα πολύ αξιόπιστη όπως και η toshiba απλά με την dell έχεις το συν ό,τι δεν ασχολείσαι να τρέχει στο

μαγαζί και να μπερδεύεσαι με όλα αυτά !! :X

• Απαντ. 56
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Οι επεξεργαστές έχουν μεγάλη διαφορά;

Η διαφορά τους είναι στον επεξεργαστή και στην κάρτα γραφικών.

Η κάρτα γραφικών δεν με πολύ απασχολεί. Το ότι είναι καλύτερη από την onboard (intel)

που έχω στο toshiba μου αρκεί.

Το service της DELL δεν το ξέρω, το θέμα είναι να μην χρειαστεί! :P

Για τη δουλειά της IBM έχω ακούσει πολύ καλά σχόλια, όπως και για τη toshiba.

Το toshiba που έχω τώρα δεν έχει βγάλει κανένα πρόβλημα στο hardware εδώ και 2,5 χρόνια.

Κάνει τόση μεγάλη διαφορά η κάρτα γραφικών στην τιμή; σχεδόν 100 ευρώ φθηνότερα. Και με μεγαλύτερο (σε συχνότητα) επεξεργαστή. :whistle:

Δημοσ.

Dell,IBM,Apple ειναι οι 3 κορυφαιες μαρκες στην Αμερικη σε λαπτοπ/επαγγελμτικα desktop.

κατι θα ξερουν και εκει περα.. ;)

οσον αφορα το τι θες να αγορασεις,κοιτα και την εγγυηση.

Η lenovo εχει 1 χρονο,αλλα δεν ξερω για το Dell(ισως να δινει και 2) και φυσικα ειναι αψογοι επαγγελματιες.

Δημοσ.

Σε αυτα τα χρηματα το συγκεκριμενο αξιζει?

προσωπικα 800ευρωπουλα δεν θα εδινα για αυτο.

με 850 ειχε βαλει προσφορα καποιο ηλεκτ.μαγαζι(ισως να ηταν και το eshop) ενα fujitsu με i7 και 4gb ram,500hdd,μεχρι και bluray!

και ειχε 50ευρωπουλα παραπανω..

Δημοσ.

Υπάρχει ένα ίδιο θέμα στο forum με τίτλο αγορά φορητού έως 800 ευρώ, κοίταξε και τον dell που προτάθηκε εκεί. Καλύτερη cpu, χειρότερη gpu.

Νομίζω είναι πιο ιδανική λύση για σένα, μιας και εκείνη η κάρτα θα σε καλύψει πλήρως.

Υπαρχει και αυτο..και πολυ καλο. ;)

αν δινει 2χρονια εγγυηση,ακομα καλυτερα!

http://public.gr/prod/computers-and-software/computers/laptops/dell-inspiron-1564-core-i5-520m-24-ghz-156%22-tft-led-1564-2552-kokkino/prod240021pp/

Δημοσ.
Δημοσ.

Το χρώμα.... Σε αυτό αναφερόμουν και είναι πολύ δελεαστική πρόταση. Αν δεν παίζεις παιχνίδια αλλά θέλεις τα γραφικά μόνο για cad κτλ, είναι πιο καλή λύση κατα τη γνώμη μου.

Δημοσ.

Το χρώμα.... Σε αυτό αναφερόμουν και είναι πολύ δελεαστική πρόταση. Αν δεν παίζεις παιχνίδια αλλά θέλεις τα γραφικά μόνο για cad κτλ, είναι πιο καλή λύση κατα τη γνώμη μου.

οντως μολις το παρατηρησα και εγω.100 και ευρω για το χρωμα!!ελεος!!

Φυσικα και αν δεν παιζεις παιχνιδια,το εχεις κλεισει!πολυ καλη προσφορα και δεν νομιζω να εχει πολλα κομματια ακομα.

Δημοσ.

Και με την 5450 μια χαρά παιχνίδια παίζεις...

Τα reviews στο internet μια χαρά φαίνοντε. Ίσως δεν είναι για τους απαιτητικούς gamer αλλά

για μένα πιστεύω είναι μια χαρά.

Παιχνίδια μπορεί κάνα σαββατοκύριακο να κάτσω να παίξω για καμιά ώρα, αν και σ' αυτή την περίπτωση έχω το desktop.

Σίγουρα θα σηκώνει τα aero οπότε είμαι ευχαριστημένος :lol:

Θα πάω να το κοιτάξω και από κοντά.

Δημοσ.

μωρε τα παιχνιδια θα τα σηκωνει,απλα τα τωρινα παιχνιδια δεν θα σηκωνει.

και φυσικα ουτε λογος για full αναλυσεις.

αλλα για απλα παιχνιδια εισαι κομπλε!

ΥΓ:το κατα ποσο θα ειναι διαθεσιμο στο καταστημα,ειναι ενα θεμα!

Δημοσ.

Αφου εχει το desktop για παιχνιδια!

Αλλα αν θελει να παιξει κανα pro/fifa σε καμια 40αρα-fullhd τηλεωραση,εκει υπαρχει προβλημα!

Δημοσ.

Αφου εχει το desktop για παιχνιδια!

Αλλα αν θελει να παιξει κανα pro/fifa σε καμια 40αρα-fullhd τηλεωραση,εκει υπαρχει προβλημα!

γιατι να εχει προβλημα?εμενα το δευτερο λαπτοπ μου που εχει πανω την g210m με 512 mb κιολας,τα παιζει ολα

στην 40αρα τηλεοραση του σαλονιου!οταν λεω ολα,μεχρι need for speed shift εχω δοκιμασει!χαχα

Ασφαλως και η 5450 ειναι πολυ καλυτερη.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...