szaf Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2010 Krups KP210040 Coffee Machine Στο skroutz αρχίζει από 108e.
beez Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2010 καλη προσφορα αλλα βλεπω θεμα με τα καψουλια. δεν τα πουλαει το αμαζον και η συνεργαζομενοι πωλητές χρεώνουν περισσοτερα για μεταφορικα απο την αξια των ειδων στις πιο πολλες περιπτώσεις. http://www.amazon.co.uk/Nescafe-Dolce-Flavour-Variety-Capsules/dp/B002UJ4GEA/ref=sr_1_13?ie=UTF8&qid=1290367022&sr=8-13 16 λιρες μεταφορικά. αν καποιος βρει κατι φθηνότερο
katcos Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2010 καλη προσφορα αλλα βλεπω θεμα με τα καψουλια. δεν τα πουλαει το αμαζον και η συνεργαζομενοι πωλητές χρεώνουν περισσοτερα για μεταφορικα απο την αξια των ειδων στις πιο πολλες περιπτώσεις. http://www.amazon.co.uk/Nescafe-Dolce-Flavour-Variety-Capsules/dp/B002UJ4GEA/ref=sr_1_13?ie=UTF8&qid=1290367022&sr=8-13 16 λιρες μεταφορικά. αν καποιος βρει κατι φθηνότερο Πόσο κοστίζουν στην Ελλάδα οι μερίδες ;
Physics_Rulez Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2010 Μην πάρεις καφετιέρα με κάψουλες, θα το μετανιώσεις. Πάρε μια κανονική που παίρνει κανονικό καφέ τον οποίο βρίσκεις παντού και κάτω από τη μισή τιμή σε σχέση με τις κάψουλες.
skiabox Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2010 Εχουν βγει πάντως και κάψουλες που παίρνουν ότι καφέ θέλεις εσύ μέσα τους.
Physics_Rulez Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2010 Κάψουλες για ποια μηχανή... Η κάθε εταιρία έχει τις δικιές της, οι οποίες δεν ταιριάζουν στις υπόλοιπες.
indian Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2010 Κάψουλες για ποια μηχανή...Η κάθε εταιρία έχει τις δικιές της, οι οποίες δεν ταιριάζουν στις υπόλοιπες. Αυτή είναι και η παγίδα ότι δεν μπορείς να πάρεις άλλες κάψουλες από άλλη εταιρία και φαντάσου ότι τις αγοράζουμε φνηνότερα στην ελλάδα απ'ότι πχ στο ebay. Καλύτερα αν θέλει κάποιος να πάρει την παραδοσιακή καφετέρια.
Physics_Rulez Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2010 Εμπάργκο στις καφετιέρες με κάψουλες!
skiabox Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2010 H nespresso έχει σίγουρα άδειες κάψουλες.Πρέπει να κάνουν γύρω στα 10 ευρώ.
louben Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2010 ΠΑιδια μακρια απο καψουλες.Ειναι παντελως ασυμφορες.Προτιματε καφετιερες που παιρνουν ΜΟΝΟ κανονικο εσπρεσοο.Ειναι κατα πολυ φθηνοτερος.
ripper386 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2010 Αν θέλετε μια άποψη λίγο διαφορετική, εγώ είμαι κάτοχος μιας Illy X7 με κάψουλες iperespresso, οι οποίες στοιχίζουν 12 ευρώ οι 21 (αρκετά ακριβές). Η διαφορά με την προηγούμενη εσπρεσιέρα που είχα είναι απίθανη. Ο καφές είναι κορυφαίας ποιότητας, δηλαδή καταστήματος που φτιάχνει κορυφαίο Illy. Το καλό με τις κάψουλες είναι η καθαριότητα. Μπαίνει στη μηχανή κάνει τη δουλειά της και μετά την πετάς χωρίς να έχεις λερώσει τίποτα. Αλλιώς καθάρισε το φίλτρο, ξαναγέμισε κ.λ.π. Ειδικά όταν έχω φίλους και πρέπει να φτιάξω 4-5 καφέδες, είναι όλα έτοιμα σε 1-2 λεπτά και χωρίς κόπο ούτε πριν ούτε μετά. Η Dolce Gusto του Amazon φτιάχνει πολύ ωραίους καφέδες, κι αυτοί επιπέδου καφετέριας και το κόστος στις κάψουλες είναι σημαντικά μικρότερο απο τη δικιά μου. Υ.Γ Απο τότε που το amazon έβαλε δωρεάν ταχυδρομικά, έχω καταστραφεί... Έχετε το νου σας απο σήμερα μπαίνουν προσφορές για την Black Friday που είναι την Παρασκευή όπου οι τιμές είναι απίθανες, σε πολλά προιόντα θα βρείτε τιμές κάτω απο 50% εδώ.
giorgostzi Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2010 Δεν έχεις όμως να καθαρίζεις αν πάρεις καφετιέρα με κάψουλες Και αν φτιάχνεις αρκετους καφέδες είναι σίγουρα θέμα!
ipal Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2010 Nespresso νομιζω εχει στο καρφουρ . αλλα tassimo εχει πιο πολλα ροφηματα. Εγω που εχω κλασσικη espresso με 3-4 καφεδες γεμιζει η κουζινα κοκκους. Αλλα πολλοι λενε οτι τα αλλα ροφηματα με κάψουλες ειναι νερουλα (σε αλλα site)
Stefanaras Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2010 Αν θέλετε μια άποψη λίγο διαφορετική, εγώ είμαι κάτοχος μιας Illy X7 με κάψουλες iperespresso, οι οποίες στοιχίζουν 12 ευρώ οι 21 (αρκετά ακριβές).Η διαφορά με την προηγούμενη εσπρεσιέρα που είχα είναι απίθανη. Ο καφές είναι κορυφαίας ποιότητας, δηλαδή καταστήματος που φτιάχνει κορυφαίο Illy. Το καλό με τις κάψουλες είναι η καθαριότητα. Μπαίνει στη μηχανή κάνει τη δουλειά της και μετά την πετάς χωρίς να έχεις λερώσει τίποτα. Αλλιώς καθάρισε το φίλτρο, ξαναγέμισε κ.λ.π. Ειδικά όταν έχω φίλους και πρέπει να φτιάξω 4-5 καφέδες, είναι όλα έτοιμα σε 1-2 λεπτά και χωρίς κόπο ούτε πριν ούτε μετά. Η Dolce Gusto του Amazon φτιάχνει πολύ ωραίους καφέδες, κι αυτοί επιπέδου καφετέριας και το κόστος στις κάψουλες είναι σημαντικά μικρότερο απο τη δικιά μου. Υ.Γ Απο τότε που το amazon έβαλε δωρεάν ταχυδρομικά, έχω καταστραφεί... Έχετε το νου σας απο σήμερα μπαίνουν προσφορές για την Black Friday που είναι την Παρασκευή όπου οι τιμές είναι απίθανες, σε πολλά προιόντα θα βρείτε τιμές κάτω απο 50% εδώ. Τι εννοείς δωρεάν μεταφορικά; Μένεις Αγγλία η άρχισε να ισχύει και για Ελλάδα και δεν πήρα χαμπάρι τίποτα...;;
katcos Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2010 Τι εννοείς δωρεάν μεταφορικά; Μένεις Αγγλία η άρχισε να ισχύει και για Ελλάδα και δεν πήρα χαμπάρι τίποτα...;; Μάλλον το δεύτερο http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=408708&highlight=amazon
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.