spid_x Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2010 Εχω τηλεόραση phillips με δυνατοτητα συνδεσης σε pc και θυρες usb. Θέλω να γράψω εκπομπές από την τηλεόραση. Μπορω να το κανω με usb stick ή εξωτερικό σκληρο δίσκο? Ή δεν είναι τόσο απλά τα πράγματα?
Γιάννης Platano Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2010 Οχι , χωρις υπολογιστη δεν μπορεις να γραψεις.Ολες σχεδον οι τελευταιες tv εχουν τετοιες υποδοχες.
spid_x Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2010 Μπορείτε να μου πείτε τι ακριβως θα χρειαστω για να γραφω από την τηλεόραση στο pc?
TheELF Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2010 Θα χρειαστείς μια κάρτα tv για το pc σου κοίτα εδώ.
spid_x Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2010 Το Tv tuner είναι για να βλέπω τηλεόραση στο pc άσχετα με το τι δειχνει η κανονική? Με τι το συνδέω. Επίσης η ποιότητα από τι εξαρτάται? Επίσης για να βλεπω από τον αποκωδικοποιήτη της Nova sto pc με τι συνδεω? ΑΠοκ αυτος http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.807317
TheELF Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2010 Το TV-tuner θα δεις,ο κάθε ένας παίρνει διαφορετικές εισόδους κατά κανόνα όλοι παίρνουν το κλασσικό καλώδιο κεραίας για να βρουν τα τηλεοπτικά κανάλια,ναι ανεξάρτητα από την TV,κάποια tuner πιάνουν και τα ψηφιακά. Η ποιότητα εξαρτάται από την ποιότητα του tuner αλλά και από το σήμα που πιάνεις και από το monitor που έχεις στο PC. Το NOVA αν και δεν λέει τη εξόδους έχει, θα έχει ή έξοδο TV (απλή κεραία)οπότε κανένα πρόβλημα ή θα πρέπει να μετατρέψεις το scart που σίγουρα θα έχει σε κάτι που θα δέχεται το tuner.
spid_x Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2010 Eάν συνδέσω το s-video της τηλεόρασης με το S-video της κάρτας γραφικών?
TheELF Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2010 Η κάρτα γραφικών σου έχει λειτουργία εισόδου;; Το ποιο πιθανό είναι το s-video της κάρτας γραφικών να είναι έξοδο για να βλέπεις στην τηλεόραση ο,τι δείχνει το pc.
spid_x Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2010 Εχεις δικιο ειναι Out. απο κει και περα για να δω Nova στο pc. Συνδεω την εξοδο της nova με το tv tuner?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.