Προς το περιεχόμενο

πρόταση για εκτυπωτές

zoranb

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Είμαι ανάμεσα στην αγορά παλιών μεταχειρισμένων inkjet εκτυπωτών τον ΗP 630c και τον Cannon Pixma IP 2000, και οι δύο έχουν την ίδια τιμή. Ποιόν θα μου προτείνατε να αγοράσω κ γιατί, δεν είμαι σχετικός με τους εκτυπωτές αλλά ούτε και με τα μελάνια τους κ θα ήθελα μια γνώμη, ευχαριστώ.

Δημοσ.

Συγγνωμη,αν επιτρεπεται ποσο μπορει να εχεις βρει εναν μεταχειρισμενο 630c και να σε συμφερει να τον αγορασεις την στιγμη που καινουργια inkjetakia ξεκινανε απο 35-40€?

Να τον αγορασεις και ενα εικοσαρικο?Τι εγγυηση θα σου δωσει?προφανως καμμια γιατι αν συζητησουμε για ανταλλακτικα ,εδω γελαμε.

Με εναν εκτυπωτη του κουτιου θα εχεις και ενα χρονο εγγυηση.

Δημοσ.

Αποκλείεται να είναι οι δύο αυτοί καλύτεροι ποιοτικά από τoυς inkjet των 35-40€ που λες; Αλήθεια ποιοί είναι τόσο φθηνοί;

Δημοσ.
Αποκλείεται να είναι οι δύο αυτοί καλύτεροι ποιοτικά από τoυς inkjet των 35-40€ που λες; Αλήθεια ποιοί είναι τόσο φθηνοί;

Καλυτεροι μπορει να ειναι,και απο πολλα φθηνα μοντελακια,το θεμα ειναι σε τι κατασταση ειναι ενας μεταχειρισμενος inkjet τοσων χρονων,και τι προβληματα μπορει να σου βγαλει σε ενα τριμηνο κατω απο πιεση εκτυπωσεων?

Δεν εινα pc να εισαι ψιλοανεμελος,μιλαμε για γραναζια ,φθορες ,μελανια.

Δημοσ.

Αν αγοράσεις μεταχειρισμένο δεν θα αγοράσεις και μελανοδοχεία έπειτα; Αυτά είναι πιο ακριβά από τον ίδιο τον εκτυπωτή.

Δημοσ.
Αν αγοράσεις μεταχειρισμένο δεν θα αγοράσεις και μελανοδοχεία έπειτα; Αυτά είναι πιο ακριβά από τον ίδιο τον εκτυπωτή.

Ας θεωρησουμε οτι τα αναγεμιζει,οι φθορες εχουν σημασια τις οποιες δεν μπορει να τις δει.

Δημοσ.

εκτιμώ τις συμβουλές αλλά νομίζω ο μόνος τρόπος να αποφασίσω είναι εάν θεωρήσω πως και οι δύο έχουν τοια ίδια προβλήματα ή δεν έχουν κανένα. Από εκεί και πέρα το μόμο που μένει να ξέρω είναι ποιός από τους δύο είναι πιό καλός σαν μηχάνημα από ποιότητα εκτύπωσης και ότι άλλο spec μπορεί να παίζει. Αυτά πως θα τα μάθω, ξέρει κανείς;

Δημοσ.

Υπάρχουν διάφορες κριτικές στο google.Εχω την εντύπωση ότι ο canon είναι πιο καλός ειδικά στην ποιότητα εκτύπωσης.

Αυτό που πρέπει να κοιτάξεις είναι τι μελανοδοχεία (αυθεντικά ή συμβατά) παίρνουν και ποιος είναι πιο οικονομικός σε αυτό τον τομέα.

Επίσης κοίταξε αν υπάρχουν drivers για το λειτουργικό σύστημα που έχεις. Ίσως λόγω παλαιότητας να μην έχουν 64μπιτούς drivers.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...